1999 yılında Bilim Araştırma Vakfı mensuplarına yönelik olarak düzenlenen operasyonlar sonrasında Silivri’de bulunan çiftiliğin Adnan Oktar’a ait olduğu iddia edilmiştir. Oysa bu ispatı son derece kolay olan bir konudur. Çiftliğin kime ait olduğu tapu senetleriyle ortaya konmuş, çiftliğin sahipleri ve aileleri Çiftliğin kendilerine ait olduğunu, Adnan Oktar’ın çiftliğe bir kere dahi gelmediğinidefalarca beyan etmişlerdir.

Yine Basın Yayın Kuruluşları Çiftlikte yaşanan hayatla ilgili hayali senaryolar uydurmuşlar. Hem Adnan Oktar, hem çiftlik sahipleri çıkan haberlerin doğru olmadığını sözkonusu çiftlikte ailelerin yaşadığını açıklamışlardır.

Ayrıca çiftliğin içinde bulunduğu köy halkı, sevip saygı duydukları komşuları hakkında çıkan haberlerin yalan olduğunu anlatan bir dilekçe yazıp gerekli kuruluşlara yollamıştır. Haberi büyük puntolar, büyük resimlerle yayınlayan basın yayın organları bunca açık delile ve şahite rağmen psikolojik savaşın bir gereği olarak doğruyu anlatan tek bir haber dahi yapmaya yanaşmamıştır.


Çiftliğin içinde bulunduğu köy halkının, sevip saydıkları komşuları hakkında çıkan haberlerin yalan olduğunu anlatan dilekçesi

Daha yeni Daha eski