1999 yılında Bilim Araştırma Vakfı mensuplarının evlerine düzenlenen polis baskını sonrasında dönemin İçişleri Bakanı, Sayın Adnan Oktar ve fikirleri için “PKK’dan daha tehlikeli” ifadesini kullanmıştır. Sayın Adnan Oktar bugüne kadar kaleme aldığı 250’nin üzerindeki kitapta, Kuran ahlakını ve İslam’ın barış ve hoşgörü dini olduğunu anlatmış, insanları Darwinizm, materyalizm ve komünizm tehlikesinden korumayı hedef edinmiştir. PKK terörünün kökeni Darwinizm, materyalizm ve komünizmdir. Darwinizm, materyalizm, komünizm  ve terörizm karşısında en etkili bilimsel mücadeleyi yapan kişi ise Sayın Adnan Oktar’dır. Bugün  PKK ve ideolojisi için en büyük tehlike Sayın Adnan Oktar’dır. Buna rağmen bu kişi Sayın Adnan Oktar için bu ifadeyi kullanmıştır. Psikolojik savaşı yöneten kişiler bu sözü aylarca, yıllarca Sayın Adnan Oktar’a karşı kullanmışlardır. Terörün çözümü olan şahıs, PKK’dan daha tehlikeli gibi gösterilmiştir.


Bugün PKK ve ideolojisi için ilmi, kültürel ve ideolojik yönden en büyük tehlike olan Sayın Adnan Oktar’ın, on binlerce kişinin ölümünden sorumlu terörist başı Abdullah Öcalan’dan daha tehlikeli gibi gösterilmesi, psikolojik savaşı yönetenler tarafından hazırlanmış planın bir parçasıdır.


 

PKK’ya karşı fikri mücadelenin önemini vurgulayan Sn. Adnan Oktar’ın eserlerinden faydalanılarak hazırlanmış tam sayfa ilanlardan örnekler.


Daha yeni Daha eski