Şeytanların kimlere inmekte olduklarını size haber vereyim mi? Onlar, ‘gerçeği ters yüz eden,’ günaha düşkün olan her yalancıya inerler. Bunlar (şeytanlara) kulak verirler ve çoğu yalan söylemektedirler.
(Şuara Suresi, 221-223)

Milyonlarca kişiyi katleden Hitler ve Lenin psikolojik savaş konusuna çok önem vermişlerdir. Hitler bir çok konuşmasında bu konunun üzerinde durmuştur:

Sürprizlerle, terörle, sabotajla ve suikastlerle düşmanının moralini boz. BU GELECEĞİN SAVAŞIDIR. YALANINI BÜYÜK TUT, ONU BASİT HALE GETİR, SÜREKLİ SÖYLE, SONUNDA BUNA İNANACAKLARDIR.

MAHARETLİ VE DEVAMLI BİR PROPAGANDA İLE millete; cehennemi cennet, en sefil hayatı bir zevk gibi göstermek mümkündür.

Bir çok masum insanı katletmiş olan faşist lider Hitler’in psikolojik savaş yöntemleri bugün de  Sayın Adnan Oktar’a karşı uygulanmıştır. Halkın sinir uçlarını etkileyen konularda Sayın Adnan Oktar’a karşı sürekli bir propaganda yapılmıştır. Bilmeyen, okumayan, araştırmayan kitleleri etkilemek amacıyla Sayın Adnan Oktar hakkında büyük yalanlar söylenmiş, komplolar düzenlenmiştir. Gerçekten de halktan bu yalanlara inananlar çıkmıştır.


Komünist kanlı lider Lenin de bir psikolojik savaş uzmanıydı. O da demeçlerinde bu yöntemlerden sıkça bahsetmiştir:

YETERİNCE SIK SÖYLENEN BİR YALAN SONUNDA GERÇEK HALE GELİR.

Milyonlarca masum insanın katlinden sorumlu olan Lenin’in gösterdiği bu psikolojik savaş yöntemi de Sayın Adnan Oktar’a karşı kullanılmıştır. Kendisi hakkında olmadık iftiralar, psikolojik savaş uzmanlarının yönlendirdiği medya kuruluşları vasıtasıyla kamuoyuna duyurulmuş ve bu yalanlar bazı gazetelerde tekrar tekrar yayınlanmıştır. Genel infial amaçlı öne sürülen bu yalanlara halkın inanması sağlanmaya çalışılmıştır.



Daha yeni Daha eski