1.7.1. SAYIN ADNAN OKTAR, 24 HAZİRAN 2018 SEÇİMLERİNDE A9 TV CANLI YAYINLARINDA SAYIN ERDOĞAN’A DESTEĞİNİ KESİNTİSİZ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRMÜŞTÜR

 

Sayın Adnan Oktar, 24 Haziran 2018 seçimlerinde de A9 TV stüdyolarından günlerce tüm halkımıza Sayın Erdoğan’a destek olma çağrılarında bulunmuştur. Sayın Adnan Oktar’ın seçimlerin öncesinde ve sonrasında canlı yayınlarında yaptığı aşağıda belirtmiş olduğumuz açıklamaları her zaman devletimizi ve milletimizin birliğini düşünerek hareket ettiğinin net delilidir.

Sayın Adnan Oktar’ın konuya ilişkin açıklamalarından bir bölümü şöyledir:

Adnan Oktar, 24 Haziran 2018, A9 TV:

Tayyip Hocam’a hayırlı uğurlu olsun. En başından beri Tayyip Hocam’ın kazanacağına güveniyorduk. Tayyip Hocam senin gördüğün ve görmediğin sayısız destekçin var. Milletimiz sonuna kadar senin yanında.

Adnan Oktar, 12 Mayıs 2018, A9 TV:

Tayyip Hocam çalışkan ve dürüst bir insan. Samimi olarak söylüyorum Türkiye’nin huzuru ve güveni için milletin başında olmasında fayda olan bir insan.”

Adnan Oktar, 25 Mayıs 2018, A9 TV:

Tayyip Hocam’ı %55-60 değil en az %70 oyla yeniden Cumhurun başı yapalım inşaAllah. Tayyip Hocam çalışkan, şevkli, dürüst, dünya hırsı olmayan bir insan. Anadolu insanı. Bizden biri. Atakları, misyonu, ideali bizim milletimiz için çok güven verici.”

Adnan Oktar, 9 Temmuz 2018, A9 TV:

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi vatanımıza, devletimize, milletimize hayırlı olsun. Tayyip Hocam hayır yolunda olduğu için, İttihad-ı İslam yolunda olduğu için inşaAllah sırtı yere gelmeyecek. Allah ümmeti Muhammed’in başından eksik etmesin, Allah milletimizin başından eksik etmesin. Allah hayır yolda yolunu hep açık etsin. Hükümetimize de Allah hep başarı nasip etsin.”

Adnan Oktar, 5 Mayıs 2018, A9 TV:

Tayyip Hocam’ı hem yeniden cumhurun başı yapacağız hem de Meclis’te elini çok güçlü yapacağız Allah’ın izniyle. Tayyip Hocam’ı kendilerince güçsüz bırakmak için Meclis’te Cumhur İttifakını zayıf hale getirmeyi planlıyorlar boşuna uğraşıyorlar. Tayyip Hocam bir Anadolu delikanlısı, bu millete sadece karşılıksız hizmet etti. İngiliz derin devletinin ukala yancıları Tayyip Hocam’ın Anadolu insanı olmasına tahammül edemiyorlar. Onların hainliğine ve kalleşliğine inat Tayyip Hocam ve Cumhur İttifakını çok güçlü bir şekilde iktidara taşıyacağız inşaAllah.”

Adnan Oktar, 24 Nisan 2018, A9 TV:

Türkiye bu kadar yoğun saldırı altındayken Tayyip Hocam’a vefasızlık çok büyük vicdansızlık olur. Tayyip Hocam bu kadar hizmet yapmışken onun verdiği emek üzerine gelip oturmayı planlamak çok çirkin bir ahlaktır. Tayyip Hocam binbir sıkıntının içerisinden geçerek geldi. Kimse arkadaşlığa dostluğa sığmayacak vefasızlık yapmamalıdır. Türkiye’nin nereye çekilse oraya gidecek kişilere değil Tayyip Hocam gibi azimli, kararlı hizmet edecek insanlara ihtiyacı vardır.”

Adnan Oktar, 22 Nisan 2018, A9 TV:

Tayyip Hocam ilk turda Allah’ın izniyle yine cumhurun başı olacak. Millet istikrarı sever. Karışık işlerden hoşlanmaz. Milletimiz Tayyip Hocam’ın kendinden bir insan olduğunu biliyor ve onun samimiyetini seviyor.”

Adnan Oktar, 26 Şubat 2018, A9 TV:

Tayyip Hocam aslan gibi maşallah, tam bir Anadolu delikanlısı. Allah uzun ve hayırlı ömür nasip etsin kendisine. 2019, 2029, 2039’da da Tayyip Hocam hep cumhurun başında olacak evelAllah. Güzel ahlakıyla, dürüstlüğüyle, samimiyetiyle milletimizin gözlerinin önünde olan bir insan. Tayyip Hocam, Erbakan Hocamız’ın yanında yetişti. Onun gibi imanlı ve vicdanlı bir dava adamı. Tayyip Hocam yaygaralardan etkilenmez, sadece vicdanını dinler.”

Adnan Oktar, 1 Şubat 2018, A9 TV:

Çok akılsızca, küçük oyunlarla Tayyip Hocam’ı yalnızlaştırmaya çalışanlara en güzel cevabı onu yine 2019’da en az %70 ile Cumhurun Başı yaparak vereceğiz inşaAllah.”

Adnan Oktar, 27 Ocak 2018, A9 TV:

Tayyip Hocam’la şahsen hiç tanışmadım ama Allah yolunda samimiyetle gayret ettiğini görüyorum. Tüm Müslümanlara sahip çıkıyor, delikanlı, İngiliz derin devletinin baskısından zerre yılmıyor. Belediye Başkanlığı döneminden beri samimiyetini gördük, biliyoruz. Sonuna kadar hep yanında olacağız inşaAllah

Adnan Oktar, 9 Ocak 2018, A9 TV:

Biz Tayyip Hocam’ın %51 ile değil en az %70 ile yeniden Cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. Tayyip Hocam makam hırsı olan bir insan değil. Tek derdi Müslümanların korunması, kollanması, İslam alemine sahip çıkılması. Böyle bir insana böyle bir dönemde destek olmamanın vicdani sorumluluğu olur.”

1.7.2. SAYIN ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARI 24 HAZİRAN 2018 SEÇİMLERİNDE TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN SAYIN ERDOĞAN’I DESTEKLEMİŞLERDİR

Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşları sosyal medya hesaplarından geceli gündüzlü halkımızı Cumhurbaşkanımıza desteğe davet etmişlerdir. Birçok haber sitesi de Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarının kime oy vereceğini günlerce haber yaparak sosyal medya hesaplarından Sayın Erdoğan’a destek verdiklerinin delili olarak, Sayın Adnan Oktar arkadaşlarının yaptıkları paylaşımların ekran resimlerine haberlerinde geniş çaplı yer vermişlerdir.

Bu haberlerden birisi aşağıdaki gibidir:

1.7.2.1. ODA TV’NİN SAYIN ADNAN OKTAR’IN ARKADAŞLARININ 2018 SEÇİMLERİNDE SAYIN ERDOĞAN’A VERDİĞİ DESTEK İLE İLGİLİ YAPTIĞI HABER

ODA TV: “Sosyal medya hesaplarından Erdoğan’a destek çağrısı yapan kedicikler, açıklamalarında Oktar’ın Erdoğan’a destek mesajlarını da paylaştı.”



(https://odatv.com/peki-kedicikler-24-haziranda-ne-yapacak-16061840.html)







 

1.7.3. SAYIN ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARI SAYIN ERDOĞAN’I 2019 SEÇİMLERİNDE DE DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEKLERİNİ BELİRTMİŞLERDİR

Sayın Adnan Oktar, 2019 seçimlerinde de Sayın Erdoğan’ı desteklemeye devam edeceklerini, ilgili açıklamalarının bir bölümünde şöyle belirtmiştir:

Adnan Oktar, 18 Aralık 2017, A9 TV:

Allah’ın izniyle 2019’da Tayyip Hocam’ı yine bu milletin başına lider seçeceğiz. Öyle %52’yle değil en az %70’le Cumhurun başı olacak inşaAllah.”

Adnan Oktar, 28 Kasım 2017, A9 TV:

Ortaya atılan iftiraların bin misli de olsa Tayyip Hocam’ı yine destekleyeceğiz, yine Cumhurbaşkanı yapacağız. Tayyip Hocam’ın hayatı ortada. Biz somut duruma bakarız. Dünya hırsı olmadığını görüyoruz. Dünya malında gözü yok. Allah için İslam için tüm Müslümanları sahipleniyor. Böyle güzel ahlaklı olan bir insanı İngiliz derin devletinin çakallarına karşı asla yalnız bırakmayız. Tayyip Hocam Allah, din, İslam, Kitap, vatan millet için tüm gençliğini verdi. Suç işleyen varsa kanunla hukukla üzerine gidilir.”

Adnan Oktar, 14 Ekim 2017, A9 TV:

Tayyip Hocam’ın yerine sentetik kahramanlar oluşturmaya çalışanlar boşuna uğraşıyorlar. 2019’da da 2023’de de Tayyip Hocam bu milletin lideri olacak inşaAllah.”

Adnan Oktar, 26 Şubat 2018, A9 TV:

Tayyip Hocam aslan gibi maşaallah, tam bir Anadolu delikanlısı. Allah uzun ve hayırlı ömür nasip etsin kendisine. 2019, 2029, 2039’da da Tayyip Hocam hep cumhurun başında olacak evelAllah. Güzel ahlakıyla, dürüstlüğüyle, samimiyetiyle milletimizin gözlerinin önünde olan bir insan. Tayyip Hocam, Erbakan Hocamız’ın yanında yetişti. Onun gibi imanlı ve vicdanlı bir dava adamı. Tayyip Hocam yaygaralardan etkilenmez, sadece vicdanını dinler.”

Adnan Oktar, 1 Şubat 2018, A9 TV:

Çok akılsızca, küçük oyunlarla Tayyip Hocam’ı yalnızlaştırmaya çalışanlara en güzel cevabı onu yine 2019’da en az %70 ile Cumhurun Başı yaparak vereceğiz inşaAllah.”

1.7.3.1. YURT GAZETESİ’NİN SAYIN ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARININ SAYIN ERDOĞAN’A VERDİĞİ DESTEK İLE İLGİLİ YAPTIĞI HABER

YURT GAZETESİ: “A9 TV’de Adnan Oktar ‘Tayyip Hocamın milletçe yanında olacağız. 2019’da da, 2019’dan sonra da. Ve İslam Birliği’nin kurulduğunu hep beraber göreceğiz’ dedi. Adnan Oktar’ın kedicikleri ise Oktar’ın bu sözlerini sosyal medyadan paylaştı.”



(https://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/adnan-oktar-ve-kedicikler-den-2019-secimlerinde-erdogan-a-h65474.html)



⬅️

1.6. Sayın Adnan Oktar 16 Nisan 2017 Cumhurbaşkanlığı referandumunda Sn. Erdoğan’ı destekleyerek halkımızı “evet” oyu kullanmaya davet etmiştir.

➡️

2. SAYIN ADNAN OKTAR TÜM FİTNELERDE HÜKÜMETİMİZ İLE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ’I VE POLİTİKALARINI KESİNTİSİZ DESTEKLEYEREK TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI BOZMUŞTUR

2.1. Gezi kalkışmasında Türkiye’de ilk günden, yani 28 Mayıs 2013’ten itibaren Sn. Erdoğan’ı ve hükümetimizi savunan tek kişi Sayın Adnan Oktar olmuştur.


Daha yeni Daha eski