3.1. Sayın Adnan Oktar 15 Temmuz ruhunun ardından sağcısı, solcusu toplumumuzun tüm kesimini Cumhur İttifakı’na destek olmaya çağırmıştır.


Sayın Adnan Oktar bugüne dek gündemdeki her siyasi veya ekonomik haberi canlı olarak kanalından pozitif bakış açısı ile hükümetimize destek olacak şekilde yorumlamış, bazı kesimlerden gelen olumsuz tepkileri de cevaplayacak şekilde konulara açıklık getirmiştir.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhur İttifakı’nı desteklediğini açıkça dile getirerek devletimizin ve milletimizin bekası için bu ittifakın önemini vurgulamış, sevenlerini de bu ittifaka destek olmaya davet etmiştir.

Elbette her vatandaşımız özgür iradeye sahiptir; dilediği partiye ve desteklediği görüşe oy verebilir. Ancak şüphesiz referandumun ikinci tura kalmadan birinci turda Sayın Erdoğan lehine sonuçlanmasında Adnan Oktar’ın bu çağrısı etkili olmuştur. Seçim günü oyunu Cumhur İttifakı lehine kullandıklarını tüm sevenlerinin sosyal medya hesaplarından tek tek duyurması da bunun ispatı niteliğindedir.

Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımız’a ve Hükümetimiz’e karşı yurtiçi ve yurtdışı basınından neredeyse her egün gelen tüm eleştirilere cevap vermiştir. Aynı şekilde hükümetimize dayatılmaya çalışılan yanlış politikalara ve tehditlere hergün canlı yayınlarda gereken cevapları vererek hükümetimize destek ve yardımcı olmuştur.

Sayın Adnan Oktar 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından sağcısı, solcusu tüm halkımızı milli lider etrafından toplanmaya çağırarak cumhur ittifakına destek vermeye davet ettiği canlı yayın konuşmalarının bir bölümü şu şekildedir:

Adnan Oktar, 27 Haziran 2017, A9 TV:

Sağcısı, solcusu Tayyip Hoca’yı desteklesin. Bunun partiyle bir alakası yok. AK Parti’ye karşı olsun adam, bir şey dediğim yok. Cumhurun başkanı, böyle bir insanı kolay kolay bulamazlar. Hem dürüst, hem dindar, hem çile ehli ve asla taviz vermeyen bir insan. Bir tek Allah’tan korkuyor. Ve kabadayı, delikanlı. Koskoca Arap aleminde çıt yok. Müslümanlara yönelik, acılara, ıstıraplara yönelik tek bir kelime konuşabilen olmuyor.

Bir tek Tayyip Hoca konuşuyor. Biri çıkıp diyor ki, “şahsını sevmiyorum”. Allah’ı sevmiyor musun? Kitap’ı sevmiyor musun? Kuran’ı sevmiyor musun? Allah’a, Kitap’a karşısın, ateistsin diyelim, vatanını seviyorsundur. Komünist vatanına bağlıdır herhalde. Vatanının kurtuluşu için işte nimet Tayyip Hocam. Vatanının bölünmesine karşı engel.”



⬅️

2.3. Sayın Adnan Oktar, 15 temmuz 2016 gecesi 12 saat süren canlı yayın açıklamalarıyla, Sn. Erdoğan’a ve hükümetimize en güçlü desteği veren kişidir.

➡️

3.2. Sayın Adnan Oktar, MHP, Saadet Partisi, ve BBP’yi de Milli Lider etrafında kenetlenmeye çağırmıştır.

Daha yeni Daha eski