Adnan Oktar, 23 Ekim 2017, A9 TV:

MHP’nin Tayyip Hocam’a verdiği destek çok güzel. 2023’lere kadar bu desteğin devam etmesi lazım. İngiliz derin devletine karşı Tayyip Hocam’ın çevresinde kenetlenelim. BBP, SP ve diğer tüm vatansever partiler bu kenetlenmenin içinde olsun. Şu anda vatanın ve devletin bekası esas meseledir, parti meselesi yoktur. Devletin her kademesine milli unsurları yerleştirelim. Tamamen milli bir devlet ve ülke olalım.

Ak Parti gençliği Tayyip Hocam’a sahip çıkarken yalnız ben varım, ben her şeye sahip çıkmalıyım mantığında ve hamiyetinde olmalı. Milletçe Tayyip Hocam’ı desteklemek bir vatan millet meselesidir

Adnan Oktar, 6 Aralık 2017, A9 TV:

Tayyip Hocam gibi Müslümanlara sahip çıkan, İslam âlemini koruyup korumak konusunda böyle şevkli, mazlum Müslümanları koruyan bir başka lider yok. Bu yüzden vatansever, milliyetçi, mümin herkesin Tayyip Hocam’ı desteklemesi gerektiği açık. Dindar, Müslüman Kürtler de Allah rızası için Tayyip Hocam’ı desteklemesi gerektiğini imani ferasetle bilir. HüdaPar, SP, BBP, MHP ve AkParti Tayyip Hocam’ın şahsının etrafında kenetlensin, seçime de birlikte girsinler. Türkiye’nin ve İslam âleminin geleceği için bu çok hayatidir. CHP’nin muhalefeti de mutlaka milli ve yerli olmalı. Türkiye için en hayati konu tüm partilerin milli ve yerli olmasıdır.”

Adnan Oktar, 3 Mayıs 2018, A9 TV:

Seçimler sonrasında Tayyip Hocam’ın güvenebileceği geniş bir milletvekili kadrosu oluşması için milletçe gereken desteği verelim. Tayyip Hocam’ın Cumhurun başı yapacağız, Meclis’te de Cumhur İttifakı’nın güçlü olması vatan millet için çok hayati.”

Adnan Oktar, 5 Mayıs 2018, A9 TV:

Tayyip Hocam’ı hem yeniden cumhurun başı yapacağız hem de Meclis’te elini çok güçlü yapacağız Allah’ın izniyle. Tayyip Hocam’ı kendilerince güçsüz bırakmak için Meclis’te Cumhur İttifakını zayıf hale getirmeyi planlıyorlar boşuna uğraşıyorlar. Tayyip Hocam bir Anadolu delikanlısı, bu millete sadece karşılıksız hizmet etti. İngiliz derin devletinin ukala yancıları Tayyip Hocam’ın Anadolu insanı olmasına tahammül edemiyorlar. Onların hainliğine ve kalleşliğine inat Tayyip Hocam ve Cumhur İttifakını çok güçlü bir şekilde iktidara taşıyacağız inşaAllah.”

Adnan Oktar, 10 Ocak 2018, A9 TV:

Müslümanların güçsüz olduğu noktalardan hareketle Müslümanları zor durumda bırakmayı amaçlayanlara Tayyip Hocam çok güzel cevap veriyor. İngiliz derin devletiyle mücadelede MHP ile Ak Parti’nin ittifakı çok hayati.”

Adnan Oktar, 19 Mart 2018, A9 TV:

Sayın Devlet Bahçeli zamanın klasik siyaset zamanı olmadığını gördü. Devletin bekasını esas alarak, devlet terbiyesiyle Tayyip Hocam’a evladı gibi sahip çıktı. Çok vicdanlı ve doğru bir hareket oldu. Şu anda iktidarda Devlet aklı var inşaAllah.”

Adnan Oktar, 23 Şubat 2018, A9 TV:

Yerel seçimler için de mutlaka ittifak oluşturulsun. Bunun için gerekli anayasal ve hukuki zemin şimdiden hazırlanırsa güzel olur. Belediyeler hayati bir konudur, bu konuda hükümetimizden ve MHP’den bir an önce gerekli adımların atılmasını milletçe bekliyoruz.”

Sayın Adnan Oktar ayrıca Sayın Devlet Bahçeli’den Sayın Erdoğan’ı yalnız bırakmaması için 21 Eylül 2016 tarihinde canlı yayında ricada bulunmuş, bu konuşmadan 3 hafta sonra 12 Ekim 2016’da da Sayın Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi hakkında Sayın Erdoğan’a desteğini açıklamıştır. Cumhur İttifakı ise Şubat 2018’de kurulmuştur.

Sayın Adnan Oktar’ın bu konuyla ilgili konuşmalarından biri şöyledir:

SAYIN ADNAN OKTAR: “OLAY SİYASET MESELESİ DEĞİL. CUMHURBAŞKANIMIZ TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDİYOR. SAHİP ÇIKMAK LAZIM

Adnan Oktar, 6 Mart 2017, A9 TV:

“Olay parti meselesi değil. Hakikaten çok güçlü şekilde sahip çıkıyor. Sevabı çok, sevabı çok. Devletin sırlarını bildiği için olayın fevkaladeliğini anladı Sayın Bahçeli. Şimdi halkın bilmediği birçok şey var. Bu NATO da işin içinde, İngiliz derin devleti de işin içinde. Yani olay büyük. Tek başına bir insanı onlarla baş başa bırakırsan artık insaf yani. Bunu hangi vicdan kabul eder? Olay siyaset meselesi değil. AK Partili olmasın, bir şey olmaz. Hangi partiden olursa olsun ama bu Türkiye’nin bir tane cumhurbaşkanı var, Türkiye’yi temsil ediyor. Sahip çıkmak lazım. https://adnanoktarnedemistineoldu.com/sayin-bahceli-cumhurbaskanina-yonelik-kotu-muamele-karsiliksiz-birakilmayacaktir/

Nitekim Adnan Oktar’ın Sayın Cumhurbaşkanımızın desteklenmesine yönelik ısrarlı öneri ve ricalarının ardından Sayın Devlet Bahçeli de bu yönde açıklamalarda bulunmuştur:

SAYIN BAHÇELİ: “CUMHURBAŞKANI’NA YÖNELİK KÖTÜ MUAMELE KARŞILIKSIZ BIRAKILMAYACAKTIR

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli 29 Haziran 2017’de gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu toplantısında dünyanın neresinde olursa olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan kötü muamelelerin karşılıksız bırakılmayacağını belirten şöyle bir konuşma yapmıştır:

Sayın Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve cumhuru temsil etmektedir. Ona yönelik tahammülsüzlük ve kötü muamele, tüm Türkiye’ye yapılmış sayılacaktır ve bunun karşılıksız bırakılmayacağı iyi bilinmelidir.

G-20 Zirvesi öncesi Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın hazımsız ve nezaketsiz üslupla temelsiz eleştirilere maruz kalmasının çirkinlik ve antidemokratik bir ilkelliktir. Unutulmasın ki Türk milleti, her türlü iç ve dış muhasım odaklara karşı bir ve beraberdir.” (https://tr.sputniknews.com/turkiye/201706291029077371-bahceli-myk-sonrasi-aciklama/)

Sayın Adnan Oktar, Sayın Devlet Bahçeli’nin Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteğini şu sözleriyle övmüştür:

Adnan Oktar, 13 Mart 2018, A9 TV:

Tayyip Hocam’ın sonuna kadar yanındayız. Devlet Bahçeli’nin de kendisine destek olması çok sevinilecek bir durum. Allah ondan da razı olsun. Allah uzun ömür versin, çok doğru yolda ilerliyorlar. Allah yollarını daima açık etsin.”

Adnan Oktar, 6 Mart 2017, A9 TV:

Tayyip Hocam Allah rızası için tüm gücüyle hizmet ediyor. Böyle şevkli bir insana engel olmaya yeltenmek vicdanlı bir tavır değil. Devlet Bahçeli partiler üstü bir mesele olduğunun bilinciyle Tayyip Hocam’a sahip çıkıyor. Çok doğru yapıyor. Allah ondan razı olsun.”

Adnan Oktar, 21 Mayıs 2017, A9 TV:

Tayyip Hocam Allah yolunu açık etsin, sana selamet versin. Bizim gönlümüzde kendisi hanlar hanıdır. Şahsını sonuna kadar destekleriz. Sayın Bahçeli’nin Tayyip Hocam’a desteği önemlidir. Ülkemizin üzerinde İngiliz derin devletinin baskısı var. Tayyip Hocam’ı yalnız bırakmayız.”



⬅️

3. SAYIN ADNAN OKTAR, 15 TEMMUZ FETÖ DARBE GİRİŞİMİNİN ARDINDAN SAĞCISI SOLCUSU ATEİSTİ TÜM MİLLETİMİZİ BİRLİK RUHU İÇERİSİNDE MİLLİ LİDER OLARAK SAYIN ERDOĞAN’IN ETRAFINDA TOPLANMAYA ÇAĞIRMIŞTIR

3.1. Sayın Adnan Oktar 15 Temmuz ruhunun ardından sağcısı, solcusu toplumumuzun tüm kesimini Cumhur İttifakı’na destek olmaya çağırmıştır.

➡️

3.3. Sayın Adnan Oktar, tüm tarikatların ve cemaatlerin Milli Lider olarak Sn. Erdoğan’ın etrafında kenetlenmeleri gerektiğine dikkat çekmiştir.

Daha yeni Daha eski