Sayın Adnan Oktar, milli lider olarak büyük bir destekle Sayın Erdoğan’ın başta olmasının çok hayati bir öneme sahip olduğunu, bunun için tüm cemaat ve tarikatların Sayın Erdoğan’ın etrafında kenetlenmeleri gerektiğini önemle vurgulamıştır.

Sayın Adnan Oktar’ın konuyla ilgili bazı konuşmaları şu şekildedir:

Adnan Oktar, 7 Aralık 2017, A9 TV:

Nurcu, Süleymancı, Nakşibendi, Kadiri bunların dost olmasını sağlayalım.

Yemekli toplantı yapalım dost olsunlar, arkadaş olsunlar. Bu muhalefet tehlikeli, Allah’ın haram kıldığı bir şeyi yapıyorlar. Birbirlerine muhalifler birbirleriyle muhatap olmuyorlar, birbirlerinden çekiniyorlar hatta bir kısmı birbirinden nefret ediyor. Böyle olmaz.

Bir de iyi aile Müslümanları var iyi aile Müslümanı, onlar iyice antika, hiçbir kimseyle görüşmüyor onlar Müslümanlardan. Hepsini tehlikeli görüyor. Şeyh Nazım Hoca’nın talebeleri, Mahmut Hoca’nın talebesi, Nurcular, Süleymancılar, Nakşibendiler asla asla… Kafir görmüş gibi adam kasılıyor, Süleymancı gördü mü eli-ayağı gidiyor. Çok korkunç bu. Barıştıralım aralarını bulalım, felaket büyük olayı anlamıyorlar.

TÜRKİYE’YE KARŞI ÇOK BÜYÜK PLAN HAZIRLANDI. TAYYİP HOCA’YI DEVİRMEYE ÇALIŞIYORLAR. MİLLİ LİDER OLARAK ONUN MUTLAKA BAŞTA DURMASI GEREKİYOR HEM DE BÜYÜK BİR DESTEKLE. Yani en az yüzde 70’le ayakta durması lazım. Elinin kuvvetli olması lazım. Bir kere bunu bir sağlayalım.

Nurcu, Süleymancı, Nakşibendi, Kadiri falan bunların bir dostluğunu sağlayalım. Gerekirse de ellerinden tutup bir araya getirip teşvik edelim. Önce yazılı olarak uyaralım birbirleriyle dost olmaları için sonra da fiilen.”

Adnan Oktar, 4 Kasım 2016, A9 TV:

Türkiye hassas bir dönemden geçiyor. Devletin, vatanın ve milletin bekası için Tayyip Hocam’ı tüm milletin desteklemesi, koruması önemli.



⬅️

3.2. Sayın Adnan Oktar, MHP, Saadet Partisi, ve BBP’yi de Milli Lider etrafında kenetlenmeye çağırmıştır.

➡️

3.4.Sayın Adnan Oktar’ın tüm halkımızı ve partilerimizi Milli Lider etrafında toplanmaya davet ettiği bazı twitter paylaşımları.

Daha yeni Daha eski