Sayın Adnan Oktar, herhangi bir saldırı tehlikesine karşı Sayın Cumhurbaşkanımızın özel olarak ve titizlikle korunması gerektiğini; Sayın Erdoğan’ın bulunduğu yerlerde mutlaka Özel Harekat ekipleriyle ve uçaksavarlarla yüksek derecede güvenlik önlemi alınması ve koruma sağlanması gerektiğini vurgulamıştır. İlgili konuşmaları şu şekildedir:

Adnan Oktar, 27 Temmuz 2016, A9 TV:

“Tayyip Hocamı iyi korusunlar. Sayın Efkan Ala Tayyip Hocamın her bulunduğu yere uçaksavar getirtsin, her bulunduğu yerde olsun. Tanksavar da olsun, uçaksavar da olsun. Bir de Özel Harekatçılarla koruyalım Tayyip Hoca’yı. Yani Cumhurbaşkanlığı korumalarının dışında Özel Harekatçı ekiple koruyalım.

Allah esirgesin. Kaderin dışında bir şey olmaz. Ama Tayyip Hocamın etrafında bir milis koruma ekibi olsun sevdiklerinden, dostlarından. Kanunla hukukla bunu bir oturtsunlar bir şekilde. Polis, ayrıca olsun. Özel Harekat ayrı olsun. Sebebe sarılmak farzdır, ibadettir.”

Adnan Oktar, 23 Temmuz 2016, A9 TV:

Tayyip Hocamı özellikle iyi korumaları gerekir. Daha özenli olmaları lazım. Başbakan’a da aynı şekilde titiz davranmaları lazım.”

Adnan Oktar, 18 Temmuz 2016, A9 TV:

Tayyip Hocam çok rahat olsun. Milyonlar yanında, tüyüne dokundurtmayız. Yalnız bulunduğu her yerde uçaksavar olsun. Konvoyunda da uçaksavar olsun. Bir de bir yerden bir yere giderken mutlaka -havadan- en az dört jet uçağıyla korunsun, en az dört. İki değil de en az dört. İki yandan da refakat etsin.”

Adnan Oktar, 12 Ağustos 2013, A9 TV:

Tayyip hocam çok titiz korunması gerekir. Önemli bir insan, Allah ömrüne bereket versin.”



⬅️

4.1. Sayın Adnan Oktar’ın Sayın Cumhurbaşkanımız’ı ömür boyu yargılanmamasını içeren kanun maddesi çıkarılması önerisini sunduğu twitter paylaşımları.

➡️

6. SAYIN ADNAN OKTAR TÜM MİLLETİMİZİN TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ BİR DEĞERİ VE MİLLİ DEĞERİMİZ OLARAK SAYIN ERDOĞAN’I YALNIZ BIRAKMAMASI VE ŞAHSINI DESTEKLEMESİ GEREKTİĞİNİ BELİRTMİŞTİR

Daha yeni Daha eski