Sayın Adnan Oktar, Kızıl Elma Ülküsü ve Türk İslam Birliği hedefini güden ve tüm hayatını bu inanç doğrultusunda fikri mücadeleyle geçiren bir yazardır.

Sayın bu ülküleri hayata geçirmede ehil ve liyakat sahibi olarak gördüğü ve en güvendiği kişi de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Sayın Adnan Oktar’ın defalarca dile getirdiği üzere, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın değerli kişiliği, güçlü karakteri, derin imanlı yapısı, olgunluğu, dürüstlüğü, kararlılığı ve azmi onu, Türk İslam Birliği’nin temellerini atacak ve sonrasında da yönetecek güç ve kapasitede kılmaktadır.

Bu nedenledir ki Sayın Adnan Oktar, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın şahsının desteklenmesinin devletimizin bekası açısından hayati öneme sahip olduğunu her zaman önemle vurgulamıştır.

Sayın Adnan Oktar’ın konuyla ilgili açıklamalarının bir bölümü şöyledir:

Adnan Oktar, 12 Aralık 2016, A9 TV:

En az 3 milyon kişinin katılımıyla Tayyip Hocam için çok büyük katılımlı “Yalnız Değilsin” mitingi yapılsın. Ak Parti gençliği böyle güzel bir organizasyon yapsın. İngiliz derin devletine karşı cevap olsun.”

Adnan Oktar, 6 Ekim 2017, A9 TV:

Türkiye’nin içinden geçtiği böyle zor bir dönemde Tayyip Hocam’ı yalnız bırakmamak bir devlet, millet meselesidir.”

Adnan Oktar, 4 Mayıs 2017, A9 TV:

Tayyip Hocam’ın şahsına tüm milletimizin destek olması lazım. Bu Ak Parti’yi destekleme konusu değildir, vatan evladını koruma meselesidir.

Adnan Oktar, 6 Aralık 2017, A9 TV:

Tayyip Hocam gibi Müslümanlara sahip çıkan, İslam alemini koruyup korumak konusunda böyle şevkli, mazlum Müslümanları koruyan bir başka lider yok. Bu yüzden vatansever, milliyetçi, mümin herkesin Tayyip Hocam’ı desteklemesi gerektiği açık. Dindar, Müslüman Kürtler de Allah rızası için Tayyip Hocam’ı desteklemesi gerektiğini imani ferasetle bilir. Hüda Par, SP, BBP, MHP ve Ak Parti Tayyip Hocam’ın şahsının etrafında kenetlensin, seçime de birlikte girsinler. Türkiye’nin ve İslam aleminin geleceği için bu çok hayatidir. CHP’nin muhalefeti de mutlaka milli ve yerli olmalı. Türkiye için en hayati konu tüm partilerin milli ve yerli olmasıdır.

Adnan Oktar, 19 Haziran 2017, A9 TV:

“Tayyip Hocam İngiliz derin devletini çok iyi bilen bir koçyiğit, bir arslan. O yüzden de bak, İngiliz derin devleti köpek gibi saldırıyor. Onun için diyorum bak, bütün milletçe kendi evladımızı, kendi insanımızı, bu yiğit insanı bütün gücümüzle, benliğimizle koruyalım. “AK Partili olun” falan demiyorum. Hangi partiden olursa olsun. Ama bu kadar cansiperane İngiliz derin devletine karşı tavır alan bir insanı bütün gücümüzle desteklememiz lazım.”

Adnan Oktar, 22 Haziran 2017, A9 TV:

“Tayyip Hocam’a destek önemli, bak, her zaman söylüyorum. Maneviyata sahip çıkan, dine, imana sahip çıkan, İslam âlemine sahip çıkan milli bir insan. Böyle bir lider kolay kolay bulunmaz. Değerini bilmek lazım. Seviyorum, sevmiyorum olmaz. Vatanı, milleti de mi sevmiyorsun? Devleti de mi sevmiyorsun? Allah’ı, Kitap’ı sevmiyor musun? Seviyorsun. O zaman Allah için, vatan için, millet için, devletin hayrı, selameti için Tayyip Hoca’nın şahsını desteklemede fütur olmaz. Hiç tereddüt etmesinler.

Adnan Oktar, 23 Ekim 2017, A9 TV:

En büyük hizmet İngiliz derin devletine tavır almak ve İngiliz derin devletinin en büyük ileri karakolu olan FETÖ’ye tavır almaktır. PKK bile FETÖ’nün kontrolünde, FETÖ de İngiliz derin devletinin kontrolünde. Facia, facia ve adamlar kafayı Tayyip hocaya takmışlar.

Milletçe Tayyip hocayı bütün gücümüzle destekleyip İngiliz derin devletine esaslı bir tokat indirelim, esaslı bir tokat ve MHP’yi yine tekrar tebrik ediyorum, Sayın Bahçeli’yi tekrar tebrik ediyorum.

Meral Akşener de oynanan oyunu görsün, MHP’ye geri dönsün. Bütün istifa edenler geri dönsünler, çok büyük bir oyun oynanıyor. Bak 2021’den sonra ne yapıyorlarsa yapsınlar ama şu an oyun çok büyük ve bütün güçleriyle Tayyip hocayı desteklesinler. Şahsını, partisini değil, şahsını desteklesinler ve BBP’ne de rica ediyorum bütün güçleriyle Tayyip hocayı desteklesinler.”

Adnan Oktar, 13 Haziran 2017, A9 TV:

Tayyip Hocama sahip çıkmanın milli bir mesele olduğunu bazıları hala fark edememiş durumda. Türkiye ve bölge açısından Tayyip Hocama sahip çıkmak ve şahsının desteklenmesi çok önemli, bazıları bunun gerekliliğini tam kavrayamadılar. Kişisel çatışmalar değil ülke menfaatleri esastır, bu yüzden Tayyip Hocamı her kesimin desteklemesi gerekiyor.

Adnan Oktar, 21 Mayıs 2017, A9 TV:

Tayyip Hocam Allah yolunu açık etsin, sana selamet versin. Bizim gönlümüzde kendisi hanlar hanıdır. Şahsını sonuna kadar destekleriz. Sayın Bahçelinin Tayyip Hocama desteği önemlidir. Ülkemizin üzerinde İngiliz derin devletinin baskısı var. Tayyip Hocamı yalnız bırakmayız.”



⬅️

5. SAYIN ADNAN OKTAR, SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ’IN YÜKSEK GÜVENLİK ÖNLEMLERİYLE KORUNMASI GEREKTİĞİNİ VURGULAMIŞTIR

➡️

6.1. Sayın Adnan Oktar, Sn. Erdoğan’ı desteklemenin partiler üstü bir mesele olduğunu vurgulamıştır.

Daha yeni Daha eski