Sayın Adnan Oktar, Sayın Erdoğan’ın devletimizin lideri ve milletimizin temsilcisi olarak şahsını korumanın ve onun çevresinde kenetlenmenin önemini konuşmalarının bir bölümünde şöyle ifade etmiştir:

Adnan Oktar, 27 Haziran 2017, A9 TV:

Tayyip Hocam İngiliz derin devletine karşı durabilen, İttihad-ı İslam’ı isteyen delikanlı bir lider. Tüm İslam âlemi yanında olmalı. Tayyip Hocamı desteklemek parti meselesi değildir. Partiler üstü bir konu olarak lideri koruyup kollamak sahip çıkmak gerekir.”

Adnan Oktar, 9 Haziran 2017, A9 TV:

Tayyip Hocama destek olmak partiler üstü bir konudur. Bölgenin ve Türkiye’nin bu zor döneminde birlik olup kendisini destekleyelim.”

Adnan Oktar, 10 Mayıs 2017, A9 TV:

İngiliz derin devletinin Türkiye üzerinde muhasarası var. Gladio ve P2 Mason locası da eylemlerine devam ediyor. Çok bilinçli olmak gerekir. İngiliz derin devleti böyle bir baskı yapıyorken Tayyip Hocama çok iyi sahip çıkalım. Ondan başkası böyle bir baskıya dayanamaz. Tayyip Hocama desteği Ak Parti’ye destek olarak düşünmesinler. Partiler üstü bir mesele söz konusu.”

Adnan Oktar, 10 Nisan 2017, A9 TV:

Biz milletçe sonuna kadar Tayyip Hocamın şahsını koruyacağız. Onu ezmelerine asla fırsat vermeyeceğiz. Bu parti meselesi değil.”

Adnan Oktar, 30 Ekim 2017, A9 TV:

Türk devletinin başı olan liderine milletin temsilcisi olarak sahip çıkıp korumak ve onun çevresinde kenetlenmek çok önemlidir. Tayyip Hocam’ı partiler üstü bir mesele olarak sahiplenip korumak milletimiz için onurdur.”



⬅️

6. SAYIN ADNAN OKTAR TÜM MİLLETİMİZİN TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ BİR DEĞERİ VE MİLLİ DEĞERİMİZ OLARAK SAYIN ERDOĞAN’I YALNIZ BIRAKMAMASI VE ŞAHSINI DESTEKLEMESİ GEREKTİĞİNİ BELİRTMİŞTİR

➡️

6.2. Sayın Adnan Oktar’ın Sayın Cumhurbaşkanımız’ın şahsının desteklenmesi ile ilgili twitter açıklamaları.

Daha yeni Daha eski