Tayyip Hocam’ın bu ülkeye yaptığı ve öncü olduğu hizmetlerin büyük kısmını gençler bilmiyor. Eski dönemleri de bilmedikleri için kıymetini tam anlayamıyorlar. O yüzden tüm kardeşlerimiz bu güzel hizmetleri, vatan için yapılanları sürekli anlatsınlar. Sürekli gündemde tutsunlar.

Seçimler sonrasında Tayyip Hocam’ın güvenebileceği geniş bir milletvekili kadrosu oluşması için milletçe gereken desteği verelim. Tayyip Hocam’ı Cumhurun başı yapacağız, Meclis’te de Cumhur İttifakının güçlü olması vatan millet için çok hayati.

Tayyip Hocam’a suikasttan bahsedenlerin o dillerini kanunla hukukla bükeriz. Böyle bir ahlaksızlığa yeltenen olursa, hatta aklından geçiren dahi olursa, nesiller boyunca ibretle hatırlanacak hukuki karşılığı alır. Bu milleti doğru tanısınlar, Tayyip Hocam’ı asla yalnız bırakmayız.

Tayyip Hocam milli bir liderdir. Halka tepeden bakan zihniyet onunla birlikte etkisini yitirdi, millet iktidar oldu.

Şu an ülkemiz üzerinde büyük bir oyun oynanıyor. Tayyip Hocamız’ın büyük destekle milli lider olarak başta durması çok önemli. Cumhurbaşkanımız’ın elinin kuvvetli olması lazım. Bu milletçe hepimizin görevi.

Tayyip Hocam’ın gönlü çok rahat olsun, 2023’lerde de bu milletin başında olacak. Bu devlet Suriyeli mazlumlara sahip çıkıyor, bakıp kolluyor. Devletimiz paranın nasıl kullanacağını iyi bilir. Tayyip Hocam’ın hayatı gözümüzün önünde, kişisel bir hırsı menfaati olmadığını görüyoruz. Tayyip Hocam bu iftiralarla hiç muhatap olmadan dümdüz yolunda ilerlemeye devam etsin. (Adnan Oktar, A9TV; 1 Aralık 2017)

Son yaşanan olaylar milletimize Tayyip Hocam’a sahip çıkması gerektiğini bir kez daha gösterdi. Millet sonuna kadar Tayyip Hocam’ın yanında olacaktır. (Adnan Oktar, A9TV; 2 Aralık 2017)

Tayyip Hocam İngiliz derin devletine karşı meydan okuyan yiğit bir liderdir.

Tayyip Hocam'ı İslam Birliği ülküsüne gösterdiği sadakat sebebiyle milletçe hep destekleyeceğiz inşaAllah.

Bizzat Arakanlı kardeşlerimizin yardımına gittiği için Emine Erdoğan Hanımefendi'den Allah razı olsun. Bu yiğitliğine helal olsun.

Tayyip Hocam'ın en sevdiğim yönü delikanlı olması, hiç yılmaması. Millete tepeden bakmaya, satılmışlığa karşı mücadele veriyor, bunlar hayati konular. Kendilerini entel, züppe görenler Tayyip Hocam'ı beğenmiyor olabilirler. Biz milletçe onun samimiyetini, iyi niyetini ve Anadolu ahlakını seviyoruz.

Tayyip Hocam’ı yalnız bırakmaya yeltenenlere inat 2019’da da, 2023’lerde de 2033’lerde de Tayyip Hocam’ın yanında olacağız evelAllah.

Lideri yalnızlaştırmak taktiği Osmanlı’dan bu yana gelen çirkin bir oyundur. Aynı oyunu bir süredir Tayyip Hocam’a karşı da uygulamak istiyorlar. “Bakın Erdoğan’ı savunan hiç kimse güvencede değil, siz de dikkatl olun” imajı vermek istiyorlar. Tayyip Hocam’ın yanındayız, asla yalnız bırakmayız.

Tayyip Hocam bu milletin milli lideridir ve daha uzun yıllar bu milletin lideri olarak kalacak. İngiliz derin devleti aksini unutsun.

Kendi insanımız olan Tayyip Hocam'ı bir avuç alçak istiyor diye kimsenin eline teslim etmeyiz. Bunu unutsunlar.

Tayyip Hocam bunca emek verip çilelerden geçtikten sonra onun kazanımları üzerine gelip konmak anlayışı çok çirkin. Millet vefasızlık sevmez.

Verilen emek önemlidir. Tayyip Hocam her konuda çok emek verdi, Müslümanlara her zaman sahip çıktı, taviz vermedi.

Tayyip hocam sabırlı ve tevekküllü olduğu için Allah yolunu hep açıyor ve kendisini hep koruyor.

Tayyip Hocam'ın kararlı, inatçı ve delikanlı bir Anadolu insanı olması İngiliz derin devletini adeta çileden çıkarıyor.

Tayyip Hocam Mehdiyet üslubu ile konuşuyor. Allah bu yüzden ona başarı nasip ediyor.

Erbakan Hocamız, Tayyip Hocamı çok güzel yetiştirdi. Tayyip Hocam dava adamı, böyle bir insanla uğraşmak vicdana uygun değil.

Tayyip Hocam'ın saçının teline zarar gelmemesi milletimizin onur meselesidir. En ufak bir zarar gelmesini asla kabul etmeyiz.

Tayyip Hocam, Erbakan Hocamız'ın yanında yetişti, onun güzel terbiyesini, samimiyetini, cesaretini ve azmini aldı.

Tayyip Hocam Türkiye'nin menfaatleri için çalışan milletimizin insanı. Her eleştiri yapılabilir ama hainlikle oyun oynanmasına izin vermeyiz.

Tayyip Hocam doğru yolda. Suriyeli kardeşlerimiz için yaptıkları, İslam'a, Kuran'a uygun, hayırlı, bereketli hareketler yapıyor.

İngiliz derin devletinin yani deccaliyetin pençesini ilimle, irfanla, kanunla kırmak üzerimize borçtur. Tayyip Hocam'ı kimsenin eline vermeyiz.

Tayyip Hocam Allah için, millet için kendini ateşe attı, biz de onu o ateşten koruyacağız, onu zalimlerin, deccaliyetin eline vermeyeceğiz.

Tayyip Hocam bizim insanımız, Tayyip Hocam'ı korumak milletimiz için şeref meselesidir. Saçının teline zarar gelirse hepimize gelmiş olur.

Tayyip Hocam'ın güzel bir özelliği Erbakan Hocam gibi azimli ve kararlı olmasıdır.

Tayyip hocam çok rahat olsun, milyonlar onunla birlikte saçının teline dokundurtmayız. Milletçe yanındayız.

Tayyip Hocam'ın saçının teline zarar gelmemesi milletimizin onur meselesidir. En ufak bir zarar gelmesini asla kabul etmeyiz.

İngiliz, Amerikan derin devletleri Türkiye'yi parçalamak için bastırıyorlar. Biz milletçe Tayyip Hocam'ın yanındayız gönlü çok müsterih olsun.

Tayyip Hocam'ın en güzel yönlerinden biri halkın yanında olması, halka tepeden bakmaması, halkla içiçe olmasıdır.

Tayyip Hocam'a destek olmak siyasi bir tutum değildir. Deccaliyetin ezmeye çalıştığı bir Müslümanı korumak tüm Müslümanlara farzdır.

Tayyip Hocam'ı desteklemek parti veya siyaset işi değildir. Deccaliyete karşı bir mümini yalnız bırakmamak tüm müminlerin sorumluluğudur.

Bir mümine deccaliyet saldırısı olduğunda tüm müminler birlik olup onu korumakla yükümlüdür. Tayyip Hocam'ı korumak milletimizin görevi.

Tayyip Hocam ilk turda Allah’ın izniyle yine cumhurun başı olacak. Millet istikrarı sever. Karışık işlerden hoşlanmaz. Milletimiz Tayyip Hocam’ın kendinden bir insan olduğunu biliyor ve onun samimiyetini seviyor.

Bizim Tayyip Hocam’a desteğimiz şartlara bağlı değil. Allah rızası için. Biz bir insan Allah’ın rızasını arıyor mu, İslam birliği için gayret ediyor mu ona bakarız. Tayyip Hocam’ın dürüst bir delikanlı olduğu ortada, İslam alemi için gayreti ortada. İstediğiniz düzeni kurun, istediğiniz planı yapın, biz Allah rızası için doğru bildiğimizi savunmaya devam ederiz.

Milli bir lider etrafında birleşmek çok hayati bir konudur. Bu yüzden Tayyip Hocam'ın çevresinde tereddütsüz birleşelim.

İngiliz Derin Devleti’nin atakları devam ediyor. Bu yüzden milletçe Tayyip Hocam'ı ısrarla ve kararlılıkla korumamız önemlidir.

Tayyip Hocam milli delikanlıdır bizim evladımızdır. Kendi evladımızı İngiliz derin devletinin alçaklarına vermeyiz, bu milletin onur meselesi.

Şu an ülkemiz üzerinde büyük bir oyun oynanıyor. Tayyip Hocamız’ın büyük destekle milli lider olarak başta durması çok önemli. Cumhurbaşkanımız’ın elinin kuvvetli olması lazım. Bu milletçe hepimizin görevi.

Ortaya atılan iftiraların bin misli de olsa Tayyip Hocam’ı yine destekleyeceğiz, yine Cumhurbaşkanı yapacağız. Tayyip Hocam’ın hayatı ortada. Biz somut duruma bakarız. Dünya hırsı olmadığını görüyoruz. Dünya malında gözü yok. Allah için İslam için tüm Müslümanları sahipleniyor. Böyle güzel ahlaklı olan bir insanı İngiliz derin devletinin çakallarına karşı asla yalnız bırakmayız. Tayyip Hocam Allah, din, İslam, Kitap, vatan millet için tüm gençliğini verdi. Suç işleyen varsa kanunla hukukla üzerine gidilir.

Tayyip Hocam'a hiçbir elin uzanmasına milletçe izin vermeyiz. Milletçe o eli kanunla, hukukla omzundan kırarız.

Tayyip Hocam mazlum bir delikanlıdır. Makam, mevki, tek adam hırsı yoktur. Gayesi Allah'a, vatana, millete hizmettir.

Tayyip Hocam dini samimi olarak yaşayan bir insandır ama laikliği savunan ve koruyan bir devlet adamıdır.

İngiliz derin devleti Tayyip Hocam'ı istedikleri gibi yönlendiremedikleri, onların ahlaksızlığına karşı durduğu için adeta deliriyor.

Tayyip Hocam'ın milletçe yanında olacağız. 2019'da da 2019'dan sonra da. Ve İslam Birliği'nin kurulduğunu hep birlikte göreceğiz.

Bu millet Tayyip Hocam'ı hiç yalnız bırakmaz, içi çok rahat olsun. İngiliz derin devletiyle ilmi mücadelesine tüm imkanıyla devam etsin.

Tayyip Hocam milli delikanlıdır. İngiliz derin devletine karşı korkusuzca aslan gibi mücadele ediyor. Hiçbir zaman yalnız bırakmayız.

Tayyip Hocam milli, kararlı, tavizsiz, delikanlı bir insandır. Ve bu yönüyle Atatürk'e benzer.

Tayyip Hocam çekirdekten yetişmiş mümin samimi insandır. Bir insanı yalnız bırakmak Müslümanın vicdanına asla yakışmaz, onu yalnız bırakmayız.

Milletçe Tayyip Hocam'ın yanındayız, Müslümanları birbirine düşürmek için oynanan oyunda kendisini yalnız bırakmayız, gönlü müsterih olsun.

Tayyip Hocam Türkiye'yi imar etti. Bu kadar hizmeti, bu kadar emeği görmezden gelmek, vicdanlı bir tutum olmaz.

Tayyip Hocam merhameti, sevgiyi teşvik ediyor ve fiilen de gösteriyor, milletimiz bunu unutmaz ve onu yalnız bırakmaz.

Millet olarak Tayyip Hocam’ı ezdirmeyiz, onu söyleyeyim. Onu unutsunlar. Onların modası geçti. Burası üçüncü dünya ülkesi değil. Amerika’da üç beş kişi hoşlanmıyor diye biz Tayyip Hocam’ı harcatmayız.

Milletçe Tayyip Hocam'ı desteklersek kurulan tuzakların hiçbiri başarılı olmaz. Tuzak kurmaya çalışanlar var, bunlara karşı dikkatli olunmalı.

Tayyip Hocam İslam Birliği'nin oluşması için her türlü çabayı gösteriyor. Helal olsun, Allah yolunu hep açık tutsun.

Tayyip Hocam bizim insanımız, Tayyip Hocam'ı korumak milletimiz için şeref meselesidir. Saçının teline zarar gelirse hepimize gelmiş olur.

Tayyip Hocam Allah için, millet için kendini ateşe attı, biz de onu o ateşten koruyacağız, onu zalimlerin, deccaliyetin eline vermeyeceğiz.

Tayyip Hocam dürüst delikanlı. Entel özentisi tipler onun delikanlı Anadolu insanı olmasından rahatsız oluyorlar. Ama boşa plan kurmasınlar.

Allah Tayyip Hocam'ı kalleşlikten, kahpelerin şerrinden korusun, ona hayırlı uzun ömür nasip etsin.

Tayyip Hocam'ın uçağı da iki sağ ve solda, iki aşağıda ve yukarıda 4 koruma uçakla birlikte seyahat etsin. Konvoyunda mutlaka uçak savar olsun.

İngiliz derin devleti Tayyip Hocam'ı yalnız zannediyordu. Gelsinler alabiliyorlarsa görelim. Kendimizden olan bir insanı zulme teslim etmeyiz.

Türkiye büyük tehlike altında. Sn. Devlet Bahçeli'nin Tayyip Hocam'a destek olması çok doğru. Milletçe Tayyip Hocam'ı destekliyoruz inşaAllah.

Tayyip Hocamın yolu hayır, üslubu hayır. Kendisi Kuran’a uygun hareket ediyor, böyle devam etsin ve hiç merak etmesin, çok rahat olsun Türk milleti onun arkasında.

Bu millet Tayyip Hocam’ı seviyor. Çok dürüst bir insan. Allah rızası için, vatan için, millet için hareket ediyor. Güzel hizmetine hep devam edecek inşaAllah.

Tayyip Hocam’ı hem yeniden cumhurun başı yapacağız hem de Meclis’te elini çok güçlü yapacağız Allah’ın izniyle. Tayyip Hocam’ı kendilerince güçsüz bırakmak için Meclis’te Cumhur İttifakını zayıf hale getirmeyi planlıyorlar boşuna uğraşıyorlar. Tayyip Hocam bir Anadolu delikanlısı, bu millete sadece karşılıksız hizmet etti. İngiliz derin devletinin ukala yancıları Tayyip Hocam’ın Anadolu insanı olmasına tahammül edemiyorlar. Onların hainliğine ve kalleşliğine inat Tayyip Hocam ve Cumhur İttifakını çok güçlü bir şekilde iktidara taşıyacağız inşaAllah.

Milletin Tayyip Hocam’ın yanında olduğunu gösteren büyük bir miting düzenleyelim. Devletin çeşitli kademelerine sızmış İngiliz derin devletinin etkisinde olan bazı tiplere de bu miting çok güzel bir cevap olur. Bazılarında nereden geldiği belli olmayan çirkin bir cesaret var. Bu çirkin cesarete milletin vereceği cevap çok önemlidir.

Türkiye bu kadar yoğun saldırı altındayken Tayyip Hocam’a vefasızlık çok büyük vicdansızlık olur. Tayyip Hocam bu kadar hizmet yapmışken onun verdiği emek üzerine gelip oturmayı planlamak çok çirkin bir ahlaktır. Tayyip Hocam binbir sıkıntının içerisinden geçerek geldi. Kimse arkadaşlığa dostluğa sığmayacak vefasızlık yapmamalıdır. Türkiye’nin nereye çekilse oraya gidecek kişilere değil Tayyip Hocam gibi azimli, kararlı hizmet edecek insanlara ihtiyacı vardır.

Tayyip Hocam’a hayırlı uğurlu olsun. En başından beri Tayyip Hocam’ın kazanacağına güveniyorduk. Tayyip Hocam senin gördüğün ve görmediğin sayısız destekçin var. Milletimiz sonuna kadar senin yanında.

Tayyip Hocam çalışkan ve dürüst bir insan. Samimi olarak söylüyorum Türkiye’nin huzuru ve güveni için milletin başında olmasında fayda olan bir insan.

Bir insan Ak Parti'yi desteklemiyor olabilir ama millet olarak Tayyip Hocam'ı desteklemek, milli bir liderin etrafında birleşmek hayatidir.

Tayyip Hocam’ın gönlü çok rahat olsun, 2023’lerde de bu milletin başında olacak. Bu devlet Suriyeli mazlumlara sahip çıkıyor, bakıp kolluyor. Devletimiz paranın nasıl kullanılacağını iyi bilir. Tayyip Hocam’ın hayatı gözümüz önünde, kişisel bir hırsı menfaati olmadığını görüyoruz. Usulsüzlük varsa savcılık gerekeni yapar. Tayyip Hocam bu iftiralarla hiç muhatap olmadan dümdüz yolunda ilerlemeye devam etsin.

Tayyip Hocam'ın tüm ömrü çileyle geçti, tüm hayatı gözümüzün önünde. Kendisini eleştirenlerin çoğu onun çilesinin binde birini çekemez.

Tayyip Hocam büyük bir fedakarlıkla sabahtan akşama kadar vatan millet için uğraşıyor. Aleyhine tuzak kuranlar boşa gayret ediyor.

Tayyip Hocam bu milletin milli lideridir ve daha uzun yıllar bu milletin lideri olacak kalacak. İngiliz derin devleti aksini unutsun.

Tayyip Hocam Erbakan Hocamızın yetiştirdiği, mazlum bir insan, şu anda İngiliz derin devletiyle mücadele ediyor, kendisine destek olmak gerekir.

Tayyip Hocam bu milletin milli lideridir ve daha uzun yıllar bu milletin lideri olarak kalacak. İngiliz

Tayyip Hocam Allah için ömrünü hizmete adadı. Kendisini vicdansızca hedef alanlar çok büyük bir ahlaksızlık yapıyorlar.

Şu an ülkemiz üzerinde büyük bir oyun oynanıyor. Tayyip Hocamız’ın büyük destekle milli lider olarak başta durması çok önemli. Cumhurbaşkanımız’ın elinin kuvvetli olması lazım. Bu milletçe hepimizin görevi. (Adnan Oktar, A9TV; 7 Aralık 2017)

Tayyip Hocam yerli, milli ve manevi bir liderdir. İttihadı İslam’ı isteyen her insan başımızın tacıdır. Değil mi Tayyip Hocam İttihadı İslam’ı savunuyor, milletçe sonuna kadar yanındayız inşaAllah.

Tayyip Hocam’a milletçe çok sıkı sahip çıkmamız lazım. Tayyip Hocam bütün dünyada İngiliz derin devletine açık açık meydan okuyan, siyaset alemindeki tek kabadayıdır. Bütün dünya da Tayyip Hocam’dan cesaret alıyor. Tayyip Hocamız arslandır, delikanlının hasıdır.

Dünyaya bakış açınız nedir, idealiniz nedir, millete sunduğunuz nedir dediğimizde sadece “Tayyip Erdoğan gitsin” diyorlar. Hiçbir amacı olmayan harekete millet asla sahiplenmez. Tayyip Hocam 2019’da da 2023’de de sonrasında da bu milletin başında olacak Allah’ın izniyle.

En az 3 milyon kişinin katılımıyla Tayyip Hocam için Yalnız Değilsin mitingi düzenlensin. İngiliz derin devletine karşı cevap olsun.

Tayyip Hocamı İngiliz Derin Devleti devirmek istiyor, buna asla müsaade etmeyiz.

Tayyip Hocam mazlum delikanlıdır. Bin bir türlü oyuna karşı Allah'ın yardımı ve halkın desteğiyle başarılı oldu. Halkımız hep yanında olacak.

Dünya derin devletleri hep birden Tayyip Hocam'a kafayı taktılar. O taktıkları kafayı hukukla, kanunla etkisiz hale getireceğiz.

Milletimiz Tayyip Hocam'a güzel destek olsun. Allah yolunu açık etsin. Allah samimi insanlara mutlaka destek olur.

Tayyip Hocam'a muhalif olanlar olabilir ama şu anda vatan, millet meselesi var. Tayyip Hocam'a milletçe sahip çıkalım, bu badireyi atlatalım.

Tayyip Hocam milletimizin bir evladı, onu koruyup kollamak milletimizin asaletinin gereğidir.

Allah Tayyip Hocam'ı kalleşlikten, kahpelerin şerrinden korusun, ona hayırlı uzun ömür nasip etsin.

Tayyip Hocam'ın azmi ve şevki çok güzel. Yorgunluk, davadan sapma hiç olmuyor maşaAllah. Çok çileli günlerden geçerek geldi.

İngiliz derin devletinin Tayyip Hocam'ı ezmek istediği görülüyor. Biz evladımızı İngiliz derin devletine yedirmeyiz. Tayyip Hocam'a sadece Ak Partililer değil, her partiden, her düşünceden insan milletimiz için sahip çıksın. İngiliz derin devletini alt edelim.

İngiliz derin devleti, Abdülhamit döneminden itibaren İslam aleminin büyük kısmına diz çöktürmeye alışmış, Tayyip Hocam'ın delikanlı olması oyunlarını bozdu.

Tayyip Hocam samimi bir Anadolu insanı. Gönlü çok müsterih olsun, milletimiz vicdanlıdır, gerekirse canını ortaya koyar ona zarar getirtmez.

Tayyip Hocamı İngiliz Derin Devleti devirmek istiyor, buna asla müsaade etmeyiz.

Tayyip Hocam’ı %55-60 değil en az %70 oyla yeniden Cumhurun başı yapalım inşaAllah. Tayyip Hocam çalışkan, şevkli, dürüst, dünya hırsı olmayan bir insan. Anadolu insanı. Bizden biri. Atakları, misyonu, ideali bizim milletimiz için çok güven verici.

Tayyip Hocam gençliğinin tamamını Allah rızası için hibe etmiş bir insandır. Böyle bir insanın dünyadan bir beklentisi olamaz.

Tayyip Hocam'ın saçının teline zarar gelmesine hukukla müsaade etmeyiz. Allah dilemedikçe kimse ona zarar veremez. O, vazifesini yapacak.

Tayyip Hocam'ın tüm ömrü çileyle, gözümüzün önünde geçti. Kendisini eleştirenlerin çoğu onun çilesinin binde birini çekemez.

Çok akılsızca, küçük oyunlarla Tayyip Hocam’ı yalnızlaştırmaya çalışanlara en güzel cevabı Onu yine 2019’da en az %70 ile Cumhurun Başı yaparak vereceğiz inşaAllah.

Bu dönemde en hayati şeylerden biri Tayyip Hocam’a milletçe sahip çıkmaktır. Bazılarının Tayyip Hocam’ı hedef almalarının sebebi onu devirirlerse milleti teslim alacaklarını düşünmeleri. Bu yüzden Tayyip Hocam’ın çevresinde kenetlenelim. 2019’da Allah’ın izniyle Tayyip Hocam’ı en az %70’le yeniden Cumhurun başı yapacağız.

Tayyip Hocam’ın güzel bir İslam anlayışı var. Müslümanların birliğini savunuyor. İftiralara, ithamlara hiç cevap dahi vermesin. Güzel yolunda devam etsin. Tayyip Hocam’ın yaşantısı gözümüzün önünde. Dünyaya dair hiçbir hırsı olmadığını tüm millet görüyor. Para biriktirme, dünyaya harcama gibi bir derdi yok.

Allah’ın izniyle 2019’da Tayyip Hocam’ı yine bu milletin başına lider seçeceğiz. Öyle %52’yle değil en az %70’le Cumhurun başı olacak inşaAllah.

Ne derse desinler ne iftira atarlarsa atsınlar Tayyip Hocam’a desteğimiz devam edecek. Çünkü bu insan kendini ömrüyle bu millete ispat etmiş. Fetö, CIA, MI6 20 yıl Tayyip Hocam aleyhine belge toplamak için uğraştı, tek bir belge bulamadılar. Tek başına bu durum Tayyip Hocam’ın temiz olduğunun ispatı. (Adnan Oktar, A9TV; 3 Aralık 2017)

Milli liderin etrafından kenetlenmek çok önemlidir. Tayyip Hocam’a sağ sol tüm partilerin destek vermesi gerekiyor. Vatan millet devlet meselesi olarak milli liderimizi korumak şart. Tayyip Hocam’a güçlü destek sağladıktan sonra İngiliz derin devleti istediği kadar hoplasın zıplasın hiçbir şey yapamazlar. (A9TV; 5 Aralık 2017)

Biz Tayyip Hocam’ın %51 ile değil en az %70 ile yeniden Cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. Tayyip Hocam makam hırsı olan bir insan değil. Tek derdi Müslümanların korunması, kollanması, İslam alemine sahip çıkılması. Böyle bir insana böyle bir dönemde destek olmamanın vicdani sorumluluğu olur.

Tayyip Hocam Erbakan Hocamızın yetiştirdiği, mazlum bir insan, şu anda İngiliz derin devletiyle mücadele ediyor, kendisine destek olmak gerekir.

Tayyip Hocam milli bir insandır. Kendimizden bir insandır. Oynanan oyunların hepsini Allah'ın, milletin desteğiyle etkisiz kıldı, maşaAllah.

İngiliz derin devletinin alçaklarının Tayyip Hocam'ın etrafında dolaştığını görüyoruz. Bu büyük mücadelesinde asla yalnız kalmayacak.

Tayyip Hocam emek emek Türkiye'yi güzel bir yere getirdi, bu emeğin üzerine konmalarına müsaade etmeyiz, asla da yalnız bırakmayız.

Tayyip Hocam'ı İngiliz derin devletine karşı verdiği bu büyük mücadelede yalnız bırakmak çok vicdansızlık olur. Kimse seyirci kalmasın.

İngiliz derin devletinin Tayyip Hocam'dan rahatsız olmasının sebebi kendisini istedikleri gibi yönlendirememeleridir. Tayyip Hocam delikanlıdır.

Tayyip Hocam'ın İslam alemi için gayret etmesi çok kıymetli. Böyle bir insana oyun oynamaya yeltenmek vicdansızlık olur.

Tayyip Hocam'a karşı milletimiz koruyucu olsun. Başta İngiliz derin devleti, dünya derin yapıları Tayyip Hocam'ı devirmeye azmetmiş. İstedikleri kadar uğraşsınlar millet buna izin vermez.

Tayyip Hocam milli bir insandır. Kendimizden bir insandır. Oynanan oyunların hepsini Allah'ın, milletin desteğiyle etkisiz kıldı maşaAllah.

Vefasızlıktan hiç hoşlanmam. Vefasızlık beni çok rahatsız eder. Nankörlükten hiç hoşlanmam. Sadakatsizlikten hiç hoşlanmam. Çok büyük günah olur, kim yaparsa. Bir insanın (Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın) başarısının üstüne gidip taht kurmaya kalkarsan bu kızdırıcı olur ve samimiyetsiz olur. Kendi yeteneğinle bir şey yapıyorsan yap. Ama bir başkasının yeteneğinin üstüne taht kurmaya kalkarsan bu küçük düşürücü olur.

Tayyip Hocamı yalnız bırakmak günah, ayıp ve çirkin olur. Bütün siyasilerin ona destek vermesi, yardımcı olması gerekir.

Tayyip Hocama yönelik darbeyi organize eden İngiliz derin devletidir, aynısı tarihte Sultan Abdülaziz’e de yapılmıştı.

İngiliz derin devleti Tayyip Hocam'ı yalnız zannediyordu. Gelsinler alabiliyorlarsa görelim. Kendimizden olan bir insanı zulme teslim etmeyiz.

İngiliz derin devletinin yani deccaliyetin pençesini ilimle, irfanla, kanunla kırmak üzerimize borçtur. Tayyip Hocam'ı kimsenin eline vermeyiz.

Tayyip Hocam merhameti, sevgiyi teşvik ediyor ve fiilen de gösteriyor, milletimiz bunu unutmaz ve onu yalnız bırakmaz.

Türkiye’yi kendi içine kapatıp, dış dünya ile ilişkisini kesmeye çalıştılar. Tayyip Hocam bu oyunu fark etti ve düzeltmeye gayret ediyor.

Tayyip hocam çok rahat olsun, milyonlar onunla birlikte saçının teline dokundurtmayız. Milletçe yanındayız.

Tayyip Hocam dürüst delikanlı. Entel özentisi tipler onun delikanlı Anadolu insanı olmasından rahatsız oluyorlar. Ama boşa plan kurmasınlar.

Tayyip Hocam’ı yalnız sanıyorlar. İngiliz derin devletinin yancıları boşuna heveslenmesinler. Tayyip Hocam’ı asla yalnız bırakmayacağız. Vefasızlara inat Pazara kadar değil mezara kadar yanındayız. Bazılarının eksik olan yönleri sadece kendileri görüyormuş gibi tespitte bulunup akıl vermelerine gerek yok. Tayyip Hocam’ın sürekli tespit yapıp akıl verenlere değil yanında olup sadakatle hizmet edecek insanlara ihtiyacı var.

Tayyip Hocam, FETÖ’yü tarihe gömen insandır. Aksi yönde ithamda bulunanlara cevap dahi vermeye gerek yoktur. Tayyip Hocam, FETÖ ile yaptığı mücadeleyle tarihe geçmiş bir liderdir.

Bu millet Tayyip Hocam’ı seviyor. Çok dürüst bir insan. Allah rızası için, vatan için, millet için hareket ediyor. Güzel hizmetine hep devam edecek inşaAllah.

Tayyip Hocam'ı desteklemek parti meselesi değildir. Türkiye ağır saldırı altındayken kendisini yalnız bırakmak vicdana uygun olmaz.

İngiliz derin devletinin tüm tuzaklarına karşı milletçe Tayyip Hocam'ın yanındayız. Gönlü çok rahat olsun.

Tayyip Hocam mütevazı, mazlum, Allah’ı seven, dürüst ve çalışkan bir insan.

Tayyip Hocam Allah için ömrünü hizmete adadı. Kendisini vicdansızca hedef alanlar çok büyük bir ahlaksızlık yapıyorlar.

Sadece AkPartili değil, SP'li, MHP'li, BBP'li tüm gençler Tayyip Hocam'a sahip çıksınlar. Bir mümine saldırı olduğunda elbirlik koruma gerekir.

Tayyip Hocamı her ne pahasına olursa olsun İngiliz derin devletinin alçaklarına yedirmeyiz. Bu milletçe bizim şerefimiz, onurumuz.

İngiliz derin devletini en rahatsız eden şeylerden biri Tayyip Hocam'ın azmi ve kararlılığı. Bu yüzden Tayyip Hocam'a çok iyi sahip çıkalım.

Tayyip Hocam iradeli, sabırlı ve azimli bir delikanlı. İslam'a candan sahip çıkıyor. Böyle bir lidere sahip çıkmamak vicdansızlık olur.

Tayyip Hocam'ı İslam Birliği ülküsüne gösterdiği sadakat sebebiyle milletçe hep destekleyeceğiz inşaAllah.

Tayyip Hocam'ın şahsına tüm milletimizin destek olması lazım. Bu Ak Parti'yi destekleme konusu değildir, vatan evladını koruma meselesidir.

İngiliz derin devletinin alçaklarına Tayyip Hocam'ı hiçbir şekilde yedirmeyeceğimizi milletçe göstereceğiz. Bu siyaset değil, milli meseledir.

Tayyip Hocam dünya çapında bir yapılanma olan İngiliz derin devletiyle karşı karşıya, böyle bir dönemde MHP, SP, BBP, CHP hepsi ona destek olmalı.

Tayyip Hocam asla yalnız değil. Saçının teline dokunan olursa kanunla, hukukla gök kubbeyi başlarına geçiririz.

İngiliz derin devletinin Tayyip Hocam’a öfke duymasının tek nedeni kendilerine boyun eğmeyi kabul etmemesidir.

Tayyip Hocam’ın dürüstlüğü ve samimiyeti gerçekten takdire şayan.

Ahir zamanda en büyük bela deccaliyettir. Yani İngiliz derin devletidir. Tayyip Hocam onlara boyun eğmediği için üzerine gidiyorlar.

Ortadoğu’da İngiliz derin devleti hep halkı bölerek netice almıştır, insanları birbirine düşürerek ülkeleri zayıflatır ve istediğini elde eder. Yerli işbirlikçileri de bu işlerde kullanır. Bu yüzden liderin etrafında birlik olmak hayatidir. Milletçe Tayyip Hocam’ın etrafından kenetlenirsek Allah’ın izniyle bu millete hiçbir şey yapamazlar. Bu birlikten rahatsız oldukları için camiamızın üzerine geliyorlar. Bizim çalışmalarımız ilmi olarak materyalizmi ve Darwinizm’e en etkili darbeyi indirdi ve Hükümet çok güçlü bir felsefi zemin üzerine oturdu.

Tayyip Hocam’ın dindar olması, sürekli Kuran’la konuşması Allah’ın bir lütfu. O yüzden memleket bereketleniyor. İngiliz derin devletinin oyunlarını da çok iyi fark etti ve asla taviz vermiyor maşaAllah.

İngiliz derin devleti hem Türkiye’yi hem de bütün Türk-İslam alemini yıkıp yok etmeye kararlı. Türkiye’de dirayetli, cesur bir lidere ihtiyaç vardı. Bu lideri Tayyip Hocam olarak Allah karşımıza çıkarttı. Onu başarılı kıldı. Elimize geçen bu nimete titizlik göstermemiz, Tayyip Hocamız’ı iktidarda tutmamız hayati. (Adnan Oktar, A9TV, 6 Aralık 2017)

Tayyip hocamı üzmesinler. Diktatör sözü hem ayıp hem günah. O da bunu söyleyenleri kaale almasın. Çünkü biz öyle düşünmüyoruz. Bilakis Tayyip hocam Ortadoğu'nun en ılımlı, en akılcı lideri.

Samimi ve vefalı olduğu için halk Tayyip Hocam'ı destekliyor ve destekleyecek. Allah yolunu açık edecek inşaAllah.

Bizim Tayyip Hocam'a olan sevgimiz İslam'a olan hizmetinden dolayıdır. Müslümanlara sahip çıkması, davaya olan sadakati dolayısıyladır.

Çamlıca'daki cami çok güzel bir yere yapılıyor. Tayyip Hocamın ellerine sağlık. Allah razı olsun.

Tayyip Hocam çok güzel faaliyetler yaptı, ona destek olmak lazım. Onunla uğraşmaya kalkanlar

Tayyip Hocam, Suriyeli kardeşlerimizi vatandaşlığa almakla çok doğru, hayırlı ve güzel bir iş yapıyor, gönlü çok rahat olsun.

İngiliz derin devletinin hayali Tayyip Hocam’ın yalnız bırakılmasıdır. Ellerini uzatırlarsa o eli kanunla kırar ama Tayyip Hocam’ı yalnız bırakmayız.

Tayyip Hocam samimi bir Anadolu insanı. Gönlü çok müsterih olsun, milletimiz vicdanlıdır, gerekirse canını ortaya koyar ona zarar getirtmez.

Tayyip Hocam milli delikanlıdır. Olaylara dürüst yaklaşıyor. Bu kadar öfkeli tepkiyi, hiç hak etmiyor.

Tayyip Hocam'ın saçının teline zarar gelmemesi milletimizin onur meselesidir. En ufak bir zarar gelmesini asla kabul etmeyiz.

İngiliz derin devletinin Tayyip Hocam'dan rahatsız olmasının sebebi kendisini istedikleri gibi yönlendirememeleridir. Tayyip Hocam delikanlıdır.



⬅️

SAYIN ADNAN OKTAR, CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A OLAN KESİNTİSİZ DESTEĞİNİ A9 TV'DEKİ CANLI YAYIN PROGRAMLARINDA DA SÜRDÜRMÜŞTÜR



Daha yeni Daha eski