Kızıl Elma Ülküsü ve Türk İslam Birliği hedefini güden ve tüm hayatını bu inanç doğrultusunda fikri mücadeleyle geçiren Müvekkil Adnan Oktar, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, bu ülküleri hayata geçirmede ehil ve liyakat sahibi olarak gördüğünden dolayı tüm gayretiyle desteklemiştir.

Müvekkil, gerek canlı yayınlarındaki açıklamalarıyla gerek makaleleriyle gerek internet siteleriyle ve gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla tüm siyasileri, aydınları, tarikatları, cemaatleri kısacası tüm milletimizi milli lider olarak Sayın Erdoğan’ın çevresinde kenetlenmeye çağırmıştır. Bu çalışmaları neticesinde hiç kimsenin olmadığı ölçüde etkili olmuştur.

Dolayısıyla Müvekkil, milli lider olarak gördüğü Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmaya, her seçimde daha güçlü bir hükümet için oy vermeye tüm milletimizi ikna eden kişi olmuştur.

Ayrıca Türkiye’nin beka problemini sıkça gündeme getiren Müvekkil, Türkiye aleyhinde kurulan planların başında Cumhurbaşkanımızın devrilmesinin düşünüldüğünü ve bu hain plana karşı tüm milletimizin hep birlikte devletimizin başı ve milletimizin temsilcisi olarak Sayın Erdoğan’ı koruyup kollamamız gerektiğinin hayati önemini sıklıkla dile getirmiştir.

Müvekkil, Gezi kalkışması, 17-25 Aralık Yargı Darbesi, 15 Temmuz Darbe Kalkışması gibi tüm fitne dönemlerinde, Sayın Erdoğan’a ve hükümetimize tam desteğini vurgulamış ve bu fitneleri Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz zarar görmeden bertaraf eden kişi olarak hafızalara kazınmıştır.

Özetle, Müvekkil ve arkadaşları dışında Sayın Erdoğan’ı ve hükümeti on yıllardır çok güçlü ve etkili bir şekilde destekleyerek her mecrada savunan başka bir topluluk bulunmamaktadır.



⬅️

6.2. Sayın Adnan Oktar’ın Sayın Cumhurbaşkanımız’ın şahsının desteklenmesi ile ilgili twitter açıklamaları.

➡️

SAYIN ADNAN OKTAR, CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A OLAN KESİNTİSİZ DESTEĞİNİ A9 TV'DEKİ CANLI YAYIN PROGRAMLARINDA DA SÜRDÜRMÜŞTÜR

Daha yeni Daha eski