4.1 KİTAPLAR


Sayın Adnan Oktar’ın tüm çalışmalarındaki ortak hedef, Kuran’ın tebliğini dünyaya ulaştırmak, böylelikle insanları Yüce Allah’ın varlığı, birliği ve Ahiret gibi temel imani konular üzerinde düşünmeye sevk etmek ve inkarcı sistemlerin çürük temellerini ve yanlış uygulamalarını gözler önüne sermektir.

Bu amaçla kitap yazma çalışmaları öncelik verdiği faaliyetlerin başında gelmiştir. Özellikle internetin, dolayısıyla sosyal medyanın henüz hiç olmadığı yıllarda yaptığı kitap çalışmaları, birçok insanın imanına vesile olmuş ve iman edenlerin de imanlarının güçlenmesini sağlamıştır.

İçeriklerini yukarıda ifade ettiğimiz kitaplarının sayısı şu an 304’e ulaşmıştır. Bu kitaplar on yıllar boyunca gönüllüler tarafından satın alınarak Anadolu’nun her köşesine dağıtılmıştır. Ayrıca internetin ülkemizde yaygınlaşmasından sonra ücretsiz olarak internetten de indirilebilmekte ve tüm halkımıza hatta dünyaya ulaşarak insanların kalplerinde Allah inancının oluşması ve yanlış olan tüm akım ve ideolojilerin yanlışlığı delilleriyle anlatılarak Türkiye’nin milli ve manevi bilince sahip bir topluma sahip olmasına vesile olunmuştur.

Sayın Adnan Oktar’ın kaleme aldığı kitap çalışmalarından küçük bir kısmı:





4.2. DERGİLER


Sayın Adnan Oktar’ın iman hakikatleri, yaratılış gerçekleri ve Kuran mucizelerini anlattığı eserlerinden faydalanılarak hazırlanan dergiler yüzbinlerce satmış ve milyonlarca insana ulaşarak toplumumuzda büyük bir manevi kalkınma oluşmuş ve bu dergilerle birlikte Sayın Adnan Oktar’ın kitapları, Sayın Adnan Oktar’ın eserlerinden faydalanılarak hazırlanan belgesel CD’leri ücretsiz olarak da milyonlarca dağıtılarak halkımıza ulaştırılmıştır.

Bu dergiler şunlardır:

  • İlmi Mercek Dergisi; Türkiye’de iman hakikatleri, Kuran mucizeleri, yaratılış gerçeği gibi en hayati konuları anlatan tek örnektir. Bu önemli çalışma, içeriğini herkesin rahatlıkla anlayabileceği aylık bilim dergisi olarak yayınlanmıştır. Her ay bir kitap ve bir belgesel cd bu dergiyle ücretsiz verilmiştir ve aylık satış rakamları 100 bini bulmuştur.

  • İlmi Araştırma Dergisi; aylık kültür, tarih ve politika dergisi olarak yayınlanmıştır. Türk İslam Birliği’ni, iman hakikatlerini, Darwinizm’in insanlığa getirdiği belaları, komünizm ve faşizm tehlikelerini anlatan bu dergiyle de her ay bir kitap ve bir belgesel film hediye olarak verilmiştir.

  • Türk İslam Birliği Dergisi; sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve tüm insanlığın huzuru için birlik olmanın öneminin vurgulandığı,BÜYÜK TÜRKİYE VE KIZIL ELMA ÜLKÜSÜNÜN TÜM HALKIMIZA AŞILANDIĞI EŞSİZ VE BENZERSİZ BİR DERGİDİR.

Dergilerin kapak görüntüleri:




Dergilerle dağıtılan belgesellere örnekler:

 



4.3. KONFERANSLAR VE SEMİNERLER


Teknik ve Bilim Araştırma Vakfı (TBAV) gönüllüleri tarafından Türkiye’de ve yurtdışında 5000’in üzerinde ulusal ve uluslararası konferans düzenlenmiştir.

Bilim Araştırma Vakfı (BAV) tarafından 1990 yılından itibaren Türkiye’nin ve dünyanın en ciddi problemlerine çözüm yolları aramak amacıyla çok sayıda konferans organize edilmiştir. Bu konferanslara konuşmacı veya konuk olarak çok sayıda fikir önderi, devlet adamı, sanatçı, siyasetçi, gazeteci ve akademisyen iştirak etmiştir.

1998 yılında uluslararası “Evrim Teorisinin Çöküşü ve Yaratılış Gerçeği” konferansları serisi başlamıştır. Bu konferansların ardından vakıf camiasından gönüllüler yurdumuzun hemen hemen tüm illerinde, daha sonra sayısız ilçesinde aynı konferans programını uygulamaya devam etmişlerdir.

Bu konferans ve seminerlerde Türk İslam Birliği’nin kurulmasının önemi vurgulanmış, komünizm, faşizm gibi ideolojilerin dünyaya getirdiği belalar ortaya konulmuş, PKK’nın temelleri bilimsel yöntemlerle çürütülerek terör örgütüne en önemli felsefi darbenin vurulması sağlanmıştır.

 

Düzenlenen konferans ve seminerlerden görüntüler:






4.4. FOSİL SERGİLERİ


Konferanslar devam ederken aynı zamanda fosil sergileri de düzenlenmiştir. Hem Türkiye’de hem de birçok özellikle Avrupa ülkesinde yüzlerce fosil sergileri düzenlenerek sayısı milyonlara varan vatandaşlarımıza canlıların kör tesadüflerin ürünü olmadıkları, Yüce Allah’ın yaratmasıyla var oldukları anlatılmıştır.

Dikkat edilirse Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları yıllar önce başlayan ve günümüzde de devam eden yaptıkları imani ve kültürel çalışmalarla modern sağın günden güne güç kazanmasına vesile olan yegane arkadaş topluluğudur.

 

Düzenlenen fosil sergilerinden görüntüler:




 

Ayrıca belirtmek gerekir ki; Sayın Adnan Oktar’ın kaleme aldığı yüzbinlerce kitap ve broşür tüm bu organizasyonlarda halkımıza ücretsiz olarak hediye edilmiştir.


4.5. YEREL TV VE RADYO PROGRAMLARI


Sayın Adnan Oktar, yerel TV ve radyo programları aracılığıyla Allah’ın varlığının ve birliğinin bilimsel delillerini, Kuran ahlakını, Peygamberlerin hayatını konu alan programlar yapmış, Türk İslam Birliği’ne dair fikirlerini halkımızla paylaşmıştır.

Sayın Adnan Oktar’ın katıldığı yerel TV ve radyo programlarına ait görüntüler:



4.6. İNTERNET SİTELERİ


Hazırlanan internet sitelerinde, Sayın Adnan Oktar’ın pdf formatında bulunan kitapları ve yine kendisinin eserlerinden faydalanılarak hazırlanan belgeseller ücretsiz bir şekilde milyonlarca insan tarafından indirilmiştir.

Kitapların ve belgesellerin ücretsiz olarak indirilebildiği internet sitelerinden görüntüler:



4.7. BELGESEL CDLERİ VE BROŞÜRLER


Sayın Adnan Oktar’ın eserlerinden ve anlatımlarından yararlanılarak hazırlanan belgeseller internetin olmadığı dönemde cd şeklinde düzenlenmiştir. Bu belgesel CD’leri ile birlikte broşürler Türkiye’nin tüm illerinde yüzbinlerce adet ücretsiz olarak halkımıza dağıtılmıştır.

Daha sonra bu belgeseller birçok farklı dile de çevrilerek daha büyük kitlelere ulaşılması hedeflenmiştir.

Belgesel CD’lerinden ve broşürlerden örnekler:


 

Belgesel CD’lerinden ve broşürlerden örnekler:



Yükleniyor: 176798/176798 bayt yüklendi.


4.8. GAZETE İLANLARI


4.8. SAYIN ADNAN OKTAR’IN ANTİ KOMÜNİST VE ANTİ DARWİNİST ESERLERİNİ TANITAN İLANLAR 2000’LERDE BİRÇOK GAZETEDE YER ALMIŞTIR

Aşağıda, Sayın Adnan Oktar’ın eserlerinden faydalanılarak hazırlanmış, tam sayfa ilan olarak büyük gazetelerimizde yayınlanmış olan bölücülük, PKK, komünizm ve komünizmin sözde bilimsel temeli olan Darwinizm’in eleştirildiği ilanlardan biri verilmektedir.

Bu ilanın verildiği tarih 2006 yılıdır ve Sayın Adnan Oktar’ın PKK’nın bölücü terörünün felsefesinin komünizm olduğunu açıklamasından neredeyse 10 yıl sonra hükümetimiz ve aydınlarımız PKK’nın Marksist-Leninist-komünist bir yapılanma olduğunu ancak dile getirmeye başlamışlardır.

Oysa Sayın Adnan Oktar, 2000’lerin başından itibaren PKK’nın felsefesiyle ilmi ve fikri mücadeleye başlamıştır. Komünist ayaklanmaya karşı yapılması gerekenleri bir bir anlatmış, bu bölücü terör felsefesinin gençler arasında yayılmasını önlemek için alınması gereken tedbirleri ve yapılması gerekenleri de herkese duyurmuştur.

Sayın Adnan Oktar yayınlamış olduğu bu tam sayfa ilanlarla Darwinist diktatörlüğün son bulmasına ve böylece imanlı bir gençlik yetişmesine vesile olmuş, böylece AkParti’ye siyasi dönemi başından itibaren çok büyük bir destek vermiştir.


Darwinizm’i konu alan gazete ilanları


 “Biten Darwinizm’i Zorla Ayakta Tutamazsınız! Apaçık Gerçekleri Anlamazdan Gelmeyin!”


Bu tam sayfa ilan;

16 Nisan 2007 tarihinde Önce Vatan
17 Nisan 2007 tarihinde Yeni Şafak
18 Nisan 2007 tarihinde Milli Gazete
19 Nisan 2007 tarihinde Önce Vatan gazetelerinde yayınlanmıştır.

(https://islamterorulanetler.com/tr/Eser-Tipi/5438/Biten-Darwinizm-i-Zorla-Ayakta-Tutamazsınız-Apaçık-Gerçekleri-Anlamazlıktan)

 

“Darwinizm Türklüğün, Türk Aleminin ve Mazlum Milletlerin En Büyük Düşmanıdır”

Bu tam sayfa ilan;

14 Nisan 2007 tarihinde Vakit
17 Nisan 2007 tarihinde Vakit
18 Nisan 2007 tarihinde Yeni Şafak
20 Nisan 2007 tarihinde Vakit
22 Nisan 2007 tarihinde Milli Gazete
25 Nisan 2007 tarihinde Önce Vatan gazetelerinde yayınlanmıştır.

(https://islamterorulanetler.com/tr/Eser-Tipi/5439/Darwinizm-Türklüğün-Türk-Aleminin-ve-Mazlum-Milletlerin-En-Büyük-Düşmanıdır)

 

“Türk Milleti’ni “Barbarlar” Olarak Tanımlayan Darwinist İdeolojiler Fikri Mücadele ile Susturulmalıdır”

Bu tam sayfa ilan;

22 Mart 2007 tarihinde Yeni Şafak
23 Mart 2007 tarihinde Milli Gazete
24 Mart 2007 tarihinde Vakit
26 Mart 2007 tarihinde Önce Vatan
27 Mart 2007 tarihinde Türkiye
7 Mayıs 2007 tarihinde Vakit
8 Mayıs 2007 tarihinde Önce Vatan
9 Mayıs 2007 tarihinde Yeni Şafak
10 Mayıs 2007 tarihinde Türkiye gazetelerinde yayınlanmıştır.

(https://islamterorulanetler.com/tr/Eser-Tipi/5440/Türk-Milleti-ni-Barbarlar-Olarak-Tanımlayan-Darwinist-İdeolojiler-Fikri-Mücade-ile)

 

“Darwinist Dünya Diktatörlüğü Bütün Dünyadan Özür Dilesin”

Bu tam sayfa ilan;

27 Eylül 2008 tarihinde Vakit

27 Eylül 2008 tarihinde Önce Vatan

28 Eylül 2008 tarihinde Milli Gazete

28 Eylül 2008 tarihinde Yeni Şafak

28 Eylül 2008 tarihinde Yeni Çağ

30 Eylül 2008 tarihinde Yeni Çağ

1 Ekim 2008 tarihinde Vakit

3 Ekim 2008 tarihinde Milli Gazete

3 Ekim 2008 tarihinde Önce Vatan gazetelerinde yayınlanmıştır.

 

(https://www.harunyahya.web.tr/tr/Eser-Tipi/9580/Darwinist-Dünya-Diktatörlüğü-Bütün-Dünyadan-Özür-Dilesin)


Türk İslam Birliği’ni konu alan gazete ilanları


 “Türk-İslam Birliği Neden Gereklidir?”


Bu tam sayfa ilan;

24 Haziran 2008 tarihinde Vakit   

24 Haziran 2008 tarihinde Yeni Şafak      

24 Haziran 2008 tarihinde Yeni Çağ         

25 Haziran 2008 tarihinde Önce Vatan gazetelerinde yayınlanmıştır.

 (https://www.harunyahya.web.tr/tr/Eser-Tipi/8141/Türk-İslam-Birliği-Neden-Gereklidir)

 

“Türkiye'nin Liderliğinde Türk Birliğinin Desteğinde Türk-İslam Birliği”

Bu tam sayfa ilan;

28 Haziran 2008 tarihinde Vakit
28 Haziran 2008 tarihinde Önce Vatan
30 Haziran 2008 tarihinde Vakit
30 Haziran 2008 tarihinde Yeni Çağ gazetelerinde yayınlanmıştır.

(https://www.harunyahya.web.tr/tr/Eser-Tipi/8161/Türkiye-nin-Liderliğinde-Türk-Birliğinin-Desteğinde-Türk-İslam-Birliği)

 

 “Kerkük Sorununa Çözüm Türk-İslam Birliğidir”

Bu tam sayfa ilan;

17 Haziran 2008 tarihinde Milli Gazete 
17 Haziran 2008 tarihinde Yeni Şafak
17 Haziran 2008 tarihinde Önce Vatan
18 Haziran 2008 tarihinde Vakit
18 Haziran 2008 tarihinde Yeni Çağ
25 Haziran 2008 tarihinde Vakit gazetelerinde yayınlanmıştır.

 

(https://www.harunyahya.web.tr/tr/Eser-Tipi/8129/Kerkük-Sorununa-Çözüm-Türk-İslam-Birliğidir)

 

“İki Devlet Tek Millet Olarak Azerbaycan-Türkiye Birleşsin”

Bu tam sayfa ilan;

29 Mayıs 2008 tarihinde Vakit
9 Haziran 2008 tarihinde Vakit
10 Haziran 2008 tarihinde Yeni Şafak
12 Haziran 2008 tarihinde Önce Vatan
12 Haziran 2008 tarihinde Yeni Şafak
13 Haziran 2008 tarihinde Yeni Çağ gazetelerinde yayınlanmıştır. 

(https://www.harunyahya.web.tr/tr/Eser-Tipi/8059/İki-Devlet-Tek-Millet-Olarak-Azerbaycan-Türkiye-Birleşsin)



Daha yeni Daha eski