Türkiye özellikle son 6-7 yıldır oldukça güçlü bir dış saldırıyla karşı karşıya kaldı. Gezi olaylarıyla başlayan,

17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbesiyle devam eden bu süreçte Sn. Tayyip Erdoğan ve AK Parti doğrudan hedef alındı ve düşürülmeye çalışıldı. Bu ortamda AK Partinin siyasi rakipleri ve zıt görüşteki politik çevreler de var güçleriyle bilinçsiz bir muhalefet politikası içine girdiler. Sn. Adnan Oktar her gün aralıksız devam ettirdiği canlı yayınlarda her görüşten siyasimizi hükümetin etrafında kenetlemeye davet etti, bu ortamdaki siyasi rekabetin ve dolayısıyla Sn. Erdoğan’ın yalnızlaştırılmasının gayri milli bir tavır olacağını defaatle dile getirdi.

Bizler de bu doğrultuda Büyük Birlik Partisi, Saadet Partisi, CHP, Vatan Partisi ve MHP’yi defalarca ziyaret ederek FETÖ destekli hain girişimlere, Gezi olayları ve 17-25 Aralık hadiselerini körüklemeye yönelik girişimlerden kaçınmalarını hatırlattık. Böyle bir ortamda Sn. Erdoğan ve AK Parti’yi yalnızlaştırmanın Türkiye’ye zarar vereceğini belirttik, örneklerle günlerce defalarca izah ettik. Ayrıca, aynı dönemlerde planlı programlı başlatılan MHP’yi bölme girişimlerinin önüne geçmeye çalışarak bunun milliyetçi muhafazakâr camiayı bölme hedefli bir hareket olduğunu, böyle bir zamanda Türkiye’nin çimentosu vazifesi gören milliyetçi camianın değil bölünmek daha da kenetlenmek durumunda olduğunu hatırlattık.

İÇİŞLERİ BAKANI SAYIN SÜLEYMAN SOYLU’NUN ARKADAŞLARIMIZI KABULÜ İLE İLGİLİ BAZI DETAYLAR ŞUNLARDIR:

Arkadaşlarımız Hüma Babuna ve Ceyda Ertüzün, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’yu İçişleri Bakanlığı’ndaki makamında ziyaret ettiler. Kendisiyle görüşmeden önce bazı Ak Parti milletvekilleriyle güncel konularda sohbet eden arkadaşlarımız, Sayın Soylu’ya İngiliz Derin Devletinin sözde Türkiye’yi bölme ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sözde indirme planlarıyla ilgili çok detaylı bilgiler aktardılar (Sayın Erdoğan’ı tenzih ederiz).

İngiliz derin devleti ajanı olan Mohammed Mahbub Husain yani Ed Husain isimli kişinin 15 Temmuz hain darbe girişiminden yıllar evvel ‘Türkiye’nin Yerel Seçimleri’ adlı bir rapor hazırladığını ve bu raporda FETÖ’nün ordunun emir-komuta zincirinin dışında bir darbe yapacağını ve Türkiye’de ekonomik kriz çıkacağını, bunun da iktidarı düşürmek için planlandığının anlatıldığını Sayın İçişleri Bakanımıza ilettiler. Ed Husain’in CFR mensubu olduğunu, Quilliam Vakfını kurduğunu ve Bipartisan Policy Center çatısı altında faaliyet gösterdiğini anlattılar. Ed Husain’in bu faaliyetlerde birlikte hareket ettiği İngiliz Derin Devleti ajanlarının Türkiye’de bulunan Suriyeli kardeşlerimizin bulunduğu göçmen kamplarını gezdiğini belirterek, bu durumun risklerini aktardılar. Sayın Süleyman Soylu arkadaşlarımızın söylediklerini not aldı ve “ben kampları kendim denetleyeceğim” dedi.

Arkadaşlarımız kendisine Sayın Adnan Oktar’ın kitaplarını sundular, selamını ilettiler. Sayın Soylu teşekkür etti ve “Adnan Bey’e benim de selamımı iletin” dedi.

Bu görüşmenin akabindeki aylarda Sayın Soylu Partili Cumhurbaşkanlığı kabinesinde İçişleri bakanı olarak görevlendirildi. Beştepe’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki törenden çıktıktan sonra Külliye’ye 5 dakikalık mesafede bir restorana geldi, orada kendisini kapıda karşılayıp ilk tebrik eden kişiler yine arkadaşlarımızdı.

11 Temmuz’daki polis operasyonunda arkadaşımız Hüma Babuna Sayın Süleyman Soylu’yu sabah erken saatte aradı ve kendisine bilgi verdi.

Arkadaşlarımız Sayın Soylu’yu Demokrat Parti başkanlığı döneminden itibaren ziyaret ederler, faaliyetlerle ilgili bilgilendirip dönem dönem de Adnan Oktar Bey’in kitaplarını kendisine hediye ederler. 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, İSTANBUL MİLLETVEKİLİ SN. PROF. EDİP SEMİH YALÇIN’I ZİYARETİMİZ

Arkadaşlarımız Ceyda Ertüzün, Hüma Babuna ve Eda Babuna’nın MHP Genel Merkezi’nde en çok ziyaret ettikleri Genel Başkan Yardımcısı Prof. Edip Semih Yalçın’dır. Edip Semih Bey medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduğu için hem A9 Televizyonundaki programları, hem de arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları sosyal ve kültürel faaliyetler ile ilgili kendisini zaman zaman ziyaret edip bilgilendirmişlerdir.

Prof. Edip Semih Yalçın’ın A9 TV’den Hüma Babuna ile yaptığı bir röportaj da TV kanalında yayınlanmıştır.

Edip Bey çok yoğun çalışmasına rağmen, eğer toplantıda değilse, arkadaşlarımızı her seferinde makamında kabul etmiş, çok nezaketli davranmış, ikramlarda bulunmuştur. Edip Bey’i ziyaretleri genelde akşam 17.00-18.00 saatlerinde rastlamıştır. Edip Bey, arkadaşlarımızla görüşmesinden sonra Sn. Devlet Bahçeli ile toplantıya katılacağını ve arkadaşlarımızın anlattıkları konuları Sn. Bahçeli’ye arz edeceğini söylemiştir. Arkadaşlarımız Sn. Prof. Edip Semih Yalçın’a PKK ile fikri mücadelenin önemi, İngiliz Derin Devletinin ülkemiz ve İslam dünyası üzerinde oynadığı oyunlar, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve bir daha darbelerin olmaması için alınabilecek önlemler, milli birlik ve beraberliğin önemi, Cumhur ittifakının önemi gibi ülkemizin bekası ile ilgili konularda sözlü hem de yazılı bilgi notları sunmuşlar, CFR (Council of Foreign Relations) üyesi Ed Husain’in, 15 Temmuz’da Büyükadada toplantı yapan eski CIA ajanı Henry Barkey, eski Amerikan büyükelçileri Edelman ve Abromowitz ile birlikte hazırladıkları, 15 Temmuz hain darbe girişimini 2 yıl öncesinden haber veren, “2014 Local Turkey Elections” adlı Türkiye aleyhtarı raporu anlatmışlar ayrıca internette de mevcut olan bu raporu yazılı olarak da sunmuşlar ve İngiliz Derin Devletine mensup kişilerin Türkiye’yi ziyaretleri ve Türkiye aleyhtarı ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde yaptıkları faaliyetlerle ilgili bilgilendirmişlerdir. MHP ve AK Parti’nin sanki koalisyon varmış gibi ülkeyi birlikte yönetmelerinin çok hayırlı olacağını Sn. Edip Bey’e arz etmişlerdir.

Aslında Cumhur İttifakının mimarlarından en önemlisi Adnan Oktar Bey’dir. Adnan Bey A9 TV’deki canlı yayın programlarında defaatle 15 Temmuz hain darbe girişiminin aslında bir Türkiye’yi işgal girişimi olduğunu klasik siyaset döneminin bittiğini, AK Parti ve MHP’nin sanki koalisyon varmış gibi ülkeyi birlikte yönetmelerinin çok hayırlı olacağını söylemiştir.

Arkadaşlarımız da bu konuyu hem MHP Genel Merkezi’nde hem de AK Parti Genel Merkezi’nde ve TBMM’de Genel Başkan Yardımcıları, Başkan Yardımcıları ve milletvekilleriyle görüşmelerinde dile getirmiştir, Cumhur ittifakının kurulması için çok gayret sarf etmişlerdir. Allah rızası ve ülkemizin menfaati için çok gayret sarf etmişlerdir.

Adnan Bey ve arkadaş grubu sosyal medyada da Cumhur İttifakına büyük destek vermişler. Cumhur ittifakının kurulmasında ve başarılı olmasında çok büyük katkıları olmuştur.

Bunu sadece Allah rızası ve ülkemizin menfaati için yapmışlardır.

Ceyda ve Hüma ve Eda, yaklaşık son 10 yılda tüm MHP Genel Başkan Yardımcıları ile görüşmüşler. PKK, terör, İngiliz Derin Devleti’nin ülkemiz ve İslam dünyası üzerinde oynadığı oyunları, FETÖ’nün BAV camiasına kurduğu kumpaslar, 15 Temmuz hain darbe girişimi, bir daha darbelerin yaşanmaması için alınabilecek önlemler, milli irade gibi özellikle Türkiye’nin bekası ile ilgili konulardaki gözlemlerini sözlü anlatıp ve yazılı bilgi notu halinde sunmuşlardır.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜSTEŞARI SAYIN PROF. TAYYİP SABRİ ERDİL’E ARKADAŞLARIMIZIN ZİYARETLERİNE DAİR;

Adnan Oktar camiasından Hüma Babuna ve Ceyda Ertüzün İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Prof. Tayyip Sabri beyi makamlarında ziyaret ettiler ve kendisine İngiliz Derin devletinin ajanı olan Mohammed Mahbub Husain (Ed Husain)’in Türkiye aleyhindeki faaliyetlerini anlattılar.

Sayın Müsteşar, arkadaşlarımızı dinledikten sonra konuyu önemli gördüğü için, arkadaşlarımızı İçişleri Bakanlığı İstihbarat Birim Başkanı ile tanıştırdı. Bunun üzerine arkadaşlarımız İçişleri Bakanlığı İstihbarat Birimi’ni iki kez ziyaret edip, bu birimdeki üç ayrı İstihbarat birimi temsilcisine, İngiliz Derin devletinin Türkiye’de oynadığı oyunları, bu konuda Ed Husain, CIA Ajanı Henry Barkey, Morton Abromowitz ve eski büyükelçi Edelman’ın Bipartisan Policy Center adlı düşünce kuruluşu çatısı altında, 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminden 2 yıl önce Türkiye’de darbe yapılmasını tavsiye eden, ülkemiz aleyhinde bir rapor sundular. İstihbarat Birimi Başkanı arkadaşlarımızın bu ziyaretinin çok faydalı olduğunu belirtti.

İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI SÖZCÜSÜ SN.İSMAİL ÇATAKLI İLE GÖRÜŞMEMİZ

Arkadaşlarımız Hüma Babuna ve Ceyda Ertüzün , halen İçişleri Bakanlığı Sözcülüğünü yürüten İsmail Çataklı ile İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olduğu dönemde Bakanlıktaki makamında görüştüler. Sayın Çataklı’ya ABD’de CFR (Conceil on Foreign Relations) adlı düşünce kuruluşu üyesi ve İngiltere’de Quilliam Vakfı’nın kurucusu olan Es Husain (Mohamed Mahbub Husain) adlı kişinin Türkiye aleyhtarı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan aleyhtarı faaliyetleri ile ilgili bilgi verdiler.

15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu yere Büyükada’da bulunduğu ve basında CIA mensubu olduğu söylenen Henry Barkey ile birlikte hazırladıkları, hazırlayanlar arasında eski Amerikan Büyükelçileri Abromowitz ve Edelman’ın da bulunduğu, ABD’deki “Bipartisan Policy Center” adlı düşünce kuruluşu tarafından 2014 Türkiye Yerel Seçimleri öncesinde yayınlanan ve 15 Temmuz hain darbe girişimini 2 yıl öncesinden haber veren ‘2014 Turkey Local Elections’ başlıklı raporu hakkında bilgi verdiler.

Ajanlık faaliyetleri dolayısıyla Suudi Arabistan’a girişi yasaklanan Ed Husain adlı kişi hakkında devletimizin dikkatli olması gerektiği konusundaki düşüncelerini dile getirdiler.

İÇİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI, KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ SN. CELALEDDİN GÜVENÇ İLE GÖRÜŞMEMİZ

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ile TBMM Genel Kurul kulisinin bahçesinde, Ceyda Ertüzün, Hüma Babuna ve Eda Babuna eski bir AK Parti milletvekili vesilesiyle tanıştılar. Celalettin Bey’in kardeşi Sıtkı Güven’le önceden tanışıyorlardı. Sıtkı Bey’le AK Parti’de milletvekilliği yaptığı dönemde TBMM’deki makamında birçok defa görüşmüşler. Milletvekilliği görevi bittikten sonra da eşi Hanımefendi ile birlikte Ankara’ya bir gelişlerinde, Polisevinde görüşmüşlerdir, Hanımefendi ile de tanışmışlardır. Sıtkı Bey ve eşi, arkadaşlarımızla hep birlikte, özellikle de ülkemizin bekası ile ilgili konularda sohbet etmişlerdi.

Sn. Celalettin Güvenç’i TBMM Komisyonu Başkanlığı makamında Hüma Babuna ve Ceyda Ertüzün iki kere daha ziyaret edip görüşmüşlerdi. Celalettin Bey’e PKK, terör, milli irade konularındaki kendilerinin ve arkadaşlarının gözlemlerini, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra bir daha darbe olmaması için alınabilecek önlemler konusundaki tavsiyelerini, İngiliz Derin Devletinin ülkemiz ve İslam dünyası üzerindeki oyunlarını hem sözlü hem de yazılı bilgi notları halinde sundular. Hazırlayanlar arasında CFR (Council on Foreign Relations) üyesi Ed Husain’in de bulunduğu, 15 Temmuz darbe girişimini 2 yıl öncesinden haber veren, Türkiye aleyhtarı ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan aleyhtarı bilgi notu sundular. Ed Husain’e karşı ve İngiliz Derin Devletinin oyunlarına karşı Devletimizin dikkatli olması ve önlemler olması gerektiği konusundaki düşüncelerini dile getirdiler.

TBMM’deki makamına her ziyarete gelişlerinde Ceyda ve Hüma’yı nezaketle karşıladı, ikramlarda bulundu. Ceyda ve Hüma Celalettin Bey’e Oktar Beyin kitaplarından sundular.

ARKADAŞLARIMIZIN MİLLİ GÜVENLİK KURULU GENEL SEKRETERLERİNE YAPTIKLARI ZİYARETLER:

1999’daki FETÖ kumpasından sonra arkadaşlarımız Ceyda Ertüzün ve Hüma Babuna Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği’ni ziyaret ettiler, yüksek rütbeli General olan Sayın Genel Sekreter ile görüştüler. Arkadaşlarımız tüm faaliyetlerimizi, Devlete millete bağlı bir grup olduğumuzu, yapılan kanunsuzluklarla bizlere kumpas kurulduğunu ve baskı yapılarak, aleyhimize ifade veren sahte tanık çıkarttıklarını anlattılar ve Sayın Adnan Oktar’ın kitaplarını sundular. Sayın Genel Sekreter arkadaşlarımıza: “Madem öyle o zaman beraat edersiniz, Devlet tarafından aklanmak sizin için çok büyük şeref olur” dedi. Nitekim sonraki yıllarda Sayın Genel Sekreter’in dediği gibi oldu ve FETÖ’nün kurduğu kumpasla açılan davadan aklandık.

Yıllar sonra yine arkadaşlarımız Eda Babuna, Ceyda Ertüzün ve Hüma Babuna Milli Güvenlik Kurulu’nu ziyaret ettiler. İlk sivil Genel Sekreter’le görüştüler. Yine faaliyetlerimizden bahsederek, Atatürk’le, yaratılışla ilgili ve bilimsel konulardaki konferanslarımızı, Sayın Adnan Oktar’ın kitaplarını ve internetteki faaliyetlerimizi aktardılar. Sayın Genel Sekreter arkadaşlarımıza, “Buraya boşuna gelmişsiniz, düşmanınızı dışarıda arayın” dedi. Bu ifade çok doğru bir ifade, Milli Devletimiz’in Adnan Oktar Bey ve arkadaş grubumuza bakış açısı her zaman olumlu olmuştur.

Devletimizin tüm makamları bizim her zaman karşılıksız, aşkla şevkle Türk Devletine hizmet ettiğimizi ve bunun hep böyle devam edeceğini Allah’ın izniyle bilirler.

ARKADAŞLARIMIZIN KAMU GÜVENLİĞİ MÜSTEŞARLARI SAYIN MUHAMMED DERVİŞOĞLU VE SAYIN PROF. DR. LÜTFİHAK ALPKAN’I ZİYARETLERİ

Arkadaşlarımız Eda Babuna, Ceyda Ertüzün ve Hüma Babuna Kamu Güvenliği Müsteşarı Sayın Muhammed Dervişoğlu’nu Ankara merkezindeki makamında ziyaret ettiler. Genel olarak arkadaş grubumuzun faaliyetleri ile ilgili bilgi veren arkadaşlarımız Sayın Dervişoğlu ile PKK terörü ve ülkenin bekasının temini konusundaki görüşlerimizi anlattılar ve Sayın Adnan Oktar’ın bu konudaki kitabını sundular.

Arkadaşlarımız Hüma Babuna ve Ceyda Ertüzün yine dönemin Müsteşar Prof. Dr. Lütfihak Alpkan’ı da göreve geldikten hemen sonra ziyaret ettiler. Arkadaşlarımız kendisine İngiliz Derin Devleti’nin ajanı Muhammed Mahbub Husain isimli kişinin (Ed Husain’in) Türkiye aleyhindeki faaliyetleri, Sayın Erdoğan aleyhinde hazırladığı rapor konusunda yazılı ve sözlü bilgi verdiler. Ayrıca Sayın Adnan Oktar’ın İngiliz Derin Devleti’nin Karanlık Yüzü kitabını sundular.

FATMA CEYDA ERTÜZÜN’ÜN AK PARTİ GENEL MERKEZDEKİ ZİYARETLER İLE İLGİLİ SUNDUĞU DİLEKÇESİ:

Dilekçe 1


Dilekçe 2


Dilekçe 3


Dilekçe 4





Daha yeni Daha eski