Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs 2017’deki bir konuşmasında STKların yaptıkları çalışmaların önemine dikkat çekmiş ve sivil toplumun “Devletin tamamlayıcısı ve milli birlik ve beraberliğimizin kilit taşı” olduğunu şöyle ifade etmiştir:

“Biz birileri gibi sivil toplumu tehdit olarak değil, milli birlik ve beraberliğimizin kilit taşı olarak görüyoruz. SİZLER ÜLKEMİZDE KATILIMCI DEMOKRASİNİN ARACI, SOSYAL BARIŞIMIZIN ADETA SİGORTASI OLAN KURULUŞLARSINIZ. Burada şu gerçeğin altını bir kez daha çizmek istiyorum. Sivil toplum, Devletin karşıtı değil, bilakis tamamlayıcısıdır. Beka mücadelesı̇ verdı̇ğı̇mı̇z krı̇tı̇k dönemde, STK’ların yükümüze omuz vermesı̇nı̇ beklı̇yorum.

VAKIF, DERNEK, PARTİ GİBİ KURULUŞLARDA YAPILAN HİZMETLER, HER ŞEYDEN ÖNCE GÖNÜL İŞİ, AŞK İŞİ, BİR SEVGİ VE SEVDA İŞİDİR. Eğer yaptığınız hizmete, o hizmeti yürüttüğünüz kurumun doğruluğuna inancınız yoksa bu görevler sürdürülemez.” (27 Mayıs 2017, Ensar Vakfı Genel Kurulu, İstanbul Kongre Merkezi)

Sayın Adnan Oktar ve biz arkadaşları da vatansever bireyler olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu çağrısına uyduk ve ülkemizin içinde bulunduğu kritik dönemdeki beka mücadelemize destek mahiyetinde çok sayıda çalışmalar yaptık. Bunu da tam olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi aşk ile, sevgi ile, can-ı gönülden yaptık.

Bu bölümde Sayın Adnan Oktar’ın da eserlerinden faydalanarak yaptığımız medya konusundaki çalışmalarımıza dair bazı örnekleri göreceksiniz:

Sn. Adnan Oktar çağrısıyla hazırlanan, “Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kıymetli Hizmetleri”ni anlatan destek videolarımız:








Ülkemizin birlik ve beraberliğinin korunması için, AK Parti-MHP ortaklığını güçlendirmeyi amaçlayan ve Cumhur İttifakı’nı halkımızın da desteklediğini ortaya koyan A9TV kamuoyu araştırmaları:


Sn. Adnan Oktar’ın, Cumhur İttifakı’nın önemini ve Sn. Cumhurbaşkanımızın şahsının desteklenmesi gerektiğini ifade eden anlatımlarından hazırlanan bazı medya çalışmaları:

Sayın Adnan Oktar, Devletin ve milletin faydasına olan her konuda olduğu gibi devlet yöneticilerine sahip çıkılmasını ısrarla gündem yapan çok az sayıdaki aydından birisidir. Türkiye’de asırlardır süregelen “devlet yöneticilerinin yalnızlaştırılması” oyununa karşı çıkmış ve Sayın Cumhurbaşkanımızla Hükümetimize en güzel şekilde destek olarak bu oyunu bozmaya gayret göstermiştir.

Nitekim bu durumun gerçekliğini Sayın Tayyip Erdoğan da yaptığı bir konuşmasında “yalnızım, biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim” sözleriyle dile getirmiştir..

Bu durum Devletimiz ve milletimiz açısından büyük bir tehlikedir, çünkü yalnızlaştırılmış bir devlet başkanı demek, ülkenin her türlü dış ve iç müdahalelere açık olması ve beka sorununun baş göstermesi demektir.

Adnan Oktar bu sebeple Sayın Bahçeli ve MHP başta olmak üzere tüm sağ partilerin ve hatta CHP’nin dahi Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’a destek olmasının hayati önemini neredeyse beş yıla yakındır sürekli gündeme getirmektedir. Bu konudaki çalışmalarımıza bazı örnekler şunlardır:

Sosyal Medya Hesaplarında Yayınlanan Caps Çalışmaları:











Daha yeni Daha eski