Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları 90’lı yıllardan itibaren Refah Partisi’nde omuz omuza mücadele eden Sayın Tayyip Erdoğan’a ve Rahmetli Sayın Prof. Dr. Necmettin Erbakan’a kesintisiz bir şekilde destek olmuşlardır.

O yıllarda birçok farklı sağ parti ve liderleri olmasına rağmen Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları tüm desteklerini ısrarla maneviyatı sıkı sıkıya koruyan bir çizgide olan Sayın Erbakan ve Sayın Erdoğan’ın yer aldığı Refah Partisi’ne vermişlerdir.

Çünkü Sayın Adnan Oktar, Türkiye’yi ileri demokrasi anlayışına taşıyacak, her kesimden ve her görüşten insanı rahat ettirecek, Büyük Türkiye’yi oluşturacak siyasi çizginin “modern, aydın, Atatürkçü ve koyu dindar” bir çizgi olduğunu, Türkiye adına İslam ülkeleri ve Avrupa’yla köprü vazifesini ancak modern sağ görüşlü bir oluşumun yerine getirebileceğini savunmaktadır.



⬅️

GİRİŞ

➡️

1.1. Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarının Sn. Erdoğan’a destekleri Refah Partisi döneminde 27 Mart 1994 belediye seçimlerinden itibaren başlamış, 24 Aralık 1995 ve 18 Nisan 1999 genel seçimlerinde Saadet Partisi desteği ile devam etmişti.


Daha yeni Daha eski