Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm siyasi hayatı boyunca daima yanında olarak her zaman en güçlü desteği vermiştir.

Sayın Adnan Oktar yerli ve millidir. Türkiye’yi de muhakkak yerli ve milli olan bir liderin yönetmesini istemektedir.

Sayın Adnan Oktar’a göre bu milli lider “işinin ehli, liyakat sahibi, dindar, milletin seveceği, kendisinin de milleti seven, siyaseti çok iyi bilen, yetenekli, Allah’tan başka hiç kimseden korkmayan, Türkiye’yi “Kızıl Elma” ülküsüyle büyütmekten, Türk ve İslam ülkelerini ihya etmekten, Türk milletini ve Müslümanları güçlü bir devlet içinde huzurla yaşatmaktan başka bir düşüncesi olmayan” birisi olmalıdırSayın Adnan Oktar’a göre bu milli lider kesin olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Bu yüzden Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları Sayın Erdoğan’ı canları pahasına on yıllardır her şart ve ortamda desteklemekte, onu tüm tehlikeler karşısında koruyup kollamaktadırlar.

Sayın Adnan Oktar, Sayın Cumhurbaşkanımızı 1994 yerel seçimlerinden günümüze kadar neden desteklediğini şu sözleriyle açıklamıştır:

Adnan Oktar, 27 Ocak 2018, A9 TV:

Allah yolunda samimiyetle gayret ettiğini görüyorum. Tüm Müslümanlara sahip çıkıyor, delikanlı, İngiliz derin devletinin baskısından zerre yılmıyor. Belediye Başkanlığı döneminden beri samimiyetini gördük, biliyoruz. Sonuna kadar hep yanında olacağız inşaAllah.”

Diğer taraftan Sayın Adnan Oktar, tüm fitne ve zorluk zamanlarında da Sayın Erdoğan’ın hep yanında olmuş, ona karşı kurulan tüm tuzakları bozmak için canla başla çalışmış ve bu çalışmalarında her zaman muvaffak olmuştur.

Sayın Adnan Oktar, 15 Temmuz 2016 hain FETÖ darbe kalkışması, 17-25 Aralık 2013 FETÖ yargı darbesi, 28 Mayıs 2013 tarihinde başlayan Gezi Kalkışması gibi tüm fitnelerde ilk andan son ana kadar Sayın Erdoğan’ın yanında olmuş, tüm bu fitnelerin bertaraf edilmesinde hep öncü rol üstlenmiştir.

Çünkü Sayın Adnan Oktar için MİLLİ LİDER DEMEK DEVLET DEMEKTİR ve bu yüzden milli liderin etrafında kenetlenmekle Türkiye’ye kurulan tuzaklar da boşa çıkarılacaktır. Sayın Adnan Oktar bu düşüncelerini şu şekilde ifade etmiştir:

Adnan Oktar, 13 Şubat 2018, A9 TV:

TAYİP HOCAMIZA DA DESTEĞİMİZ TAM.

Polis, asker, devlet hepimiz yanındayız.

MİLLİ LİDER, DEVLET DEMEKTİR.

MİLLİ LİDERİN ETRAFINDA KENETLENMEK DE DEVLETİN ETRAFINDA KENETLENMEK DEMEKTİR.

TAYYİP HOCAMIZIN ETRAFINDA KENETLENİRSEK DÜŞMAN KAÇAR GİDER.”

Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları Türkiye’ye karşı kurulan tuzakları bozmak ve Türkiye’nin güçlenerek büyümesi için;

  • Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 25 yıldır yapılan tüm seçimlerde desteklemişler,

  • Her seçimde Sayın Erdoğan’ın iktidarının daha da güçlenmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstermişler,

  • Sayın Tayyip Erdoğan’ın hayatını “vatan, millet, İslam” yolunda vakfeden bir insan olduğunu, bugüne kadar kendi menfaati için hiçbir şey yapmadığını ve yapmayacağını hatta vatan hizmeti yaparken yaşlandığını, gençliğini bu yolda seve seve harcadığını her zaman halkımıza anlatarak en iyi şekilde tanıtmışlar,

  • Milletimizi Sayın Erdoğan’ın şahsına destek olmaya ve ona sahip çıkmaya ikna etmişler,

  • Tüm fitnelerde hükümetimiz ile Sayın Cumhurbaşkanımızı ve kurduğu hükümeti kesintisiz destekleyerek Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmuşlar,

  • Gezi Kalkışması’nda Türkiye’de ilk günden, yani 28 Mayıs’tan itibaren Sayın Erdoğan’ı ve hükümetimizi savunan tek topluluk olmuşlar,

  • 17- 25 Aralık’ta yapılan Yargı Darbesi Girişimi’nde Sayın Erdoğan’a ve hükümete yönelik en güçlü desteği vererek FETÖ’nün tüm tuzaklarını bozmuşlar,

  • 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından sağcısı, solcusu, ateisti, muhafazakarıyla herkesi birlik ruhu içerisinde milli lider etrafında toplanmaya çağırmışlardır.

 

Sayın Adnan Oktar ayrıca;

  • Sayın Cumhurbaşkanımızın ömür boyu yargılanmaması için anayasaya kanun maddesi eklenmesi önerisinde bulunmuştur.

Sayın Adnan Oktar, Sayın Cumhurbaşkanımızın Özel Harekât ekipleri ve uçaksavarlarla, yüksek güvenlik tedbirleriyle korunması gerektiğini vurgulamıştır.

  • Modern sağ iktidarın felsefi zeminini güçlendirmek, dindar bir neslin yetişmesini sağlamak için sürekli imani faaliyetler yapmıştır.

  • Günlük siyasi ve sosyal gelişmeler, önemli problemler ve beka sorunları karşısında Sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize birçok önerilerde bulunmuştur.

  • Sayın Adnan Oktar, bütün milletimize Sayın Erdoğan’ı desteklemenin parti meselesi olmadığını anlatmış, Türkiye ağır saldırılar altındayken Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmanın vicdana uygun olmayacağını önemle vurgulamıştır.

 

Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları 90’lı yıllardan itibaren Refah Partisi’nde omuz omuza mücadele eden Sayın Tayyip Erdoğan’a ve Rahmetli Sayın Prof. Dr. Necmettin Erbakan’a kesintisiz bir şekilde destek olmuşlardır.

O yıllarda birçok farklı sağ parti ve liderleri olmasına rağmen Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları tüm desteklerini ısrarla maneviyatı sıkı sıkıya koruyan bir çizgide olan Sayın Erbakan ve Sayın Erdoğan’ın yer aldığı Refah Partisi’ne vermişlerdir.

Çünkü Sayın Adnan Oktar, Türkiye’yi ileri demokrasi anlayışına taşıyacak, her kesimden ve her görüşten insanı rahat ettirecek, Büyük Türkiye’yi oluşturacak siyasi çizginin “modern, aydın, Atatürkçü ve koyu dindar” bir çizgi olduğunu, Türkiye adına İslam ülkeleri ve Avrupa’yla köprü vazifesini ancak modern sağ görüşlü bir oluşumun yerine getirebileceğini savunmaktadır.





➡️
1. SAYIN ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARI CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I 25 YILDIR ARALIKSIZ TÜM SEÇİMLERDE DESTEKLEMİŞLERDİR

Daha yeni Daha eski