SAYIN ADNAN OKTAR, "FETÖ'NÜN MİT TIRLARININ DURDURULMASI KUMPASI"NDA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ HÜKÜMETİMİZ VE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA TAM DESTEK VERMİŞTİR

 

GİRİŞ

Sayın Adnan Oktar, 1 Ocak ve 19 Ocak 2014 tarihlerindeki MİT tırlarının durdurulması hadiselerinde HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ, Milli İstihbarat Teşkilatımızın, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın ve Hükümetimizin yanında yer almış ve tam destek vermiştir.

Sayın Adnan Oktar devletimizin bekasını tehdit eden tüm FETÖ fitnelerinde olduğu gibi “MİT TIRLARININ DURDURULMASI KUMPASI”nda da devletimizin ve hükümetimizin yanında olmuş ve tüm gücüyle Sayın Cumhurbaşkanımızı, seçilmiş meşru hükümeti ve MİT’i canı pahasına desteklemiştir.

Bilindiği üzere MİT Tırları’nın durdurulması hadisesi 17-25 Aralık 2013’ün devamıdır ve yine FETÖ tarafından Ocak 2014’te yapılmıştır. Bu fitnedeki hedefler:

  1. Devletimizin Türkmenlere yaptığı yardımları güya DEAŞ ve El Kaide bağlantılı gruplara yapıyormuş gibi göstertip uluslararası mahkemelerde Sayın Tayyip Erodoğan’ın yargılanmasının yolunun açılması
  2. Devletimizin güya teröre destek verdiği algısının oluşturulması
  3. MİT’in Ortadoğu faaliyetlerinin durdurulması ve böylece Türkiye’nin güney sınırlarının çok tehlikeli hale getirilerek ülkemizin büyük bir beka problemi içine düşürülmesi
  4. Türkiye’yi sınır ötesine müdahale edemeyen, terörü engelleyemeyen bir ülke haline getirmek
  5. Türkmenlere yardım ulaştırılmasının engellenmesi
  6. Ak Parti hükümetinin devrilmesinin sağlanarak Türkiye’nin karışıklığa sürüklenmesi hedeflenmiştir.

Sayın Adnan Oktar da aynı 17-25 Aralık fitnesinde olduğu gibi bu büyük fitneyi de hemen fark ederek anında FETÖ’ye karşı, yapılan ihanete karşı büyük bir mücadele vermiş, tuzakların bozulmasında aktif rol oynayarak Sayın Cumhurbaşkanımıza, MİT’e ve Devletimize muazzam bir şekilde destek olmuştur.

 

1.    MÜVEKKİLİN A9 TV CANLI YAYINLARINDA 2014 YILI OCAK AYI BOYUNCA MİT’İ, CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN ERDOĞAN’I VE HÜKÜMETİ KORUYUP SAVUNDUĞU KONUŞMALARINDAN BİR KISMI:

Sayın Adnan Oktar, MİT Tırlarının Durdurulması Kumpasında hem canlı yayınlardan hem de sosyal medyadan yaptığı destekle hükümete ve MİT’e tam destek vermiş, FETÖ’nün bu tuzağını da bozmuştur.

Aynı zamanda aşağıda canlı yayınlarda sarf ettiği görüşleri 47 ülkede 242 gazete, dergi ve internet sitesinde çıkan yazılarında da gündeme alarak Sayın Erdoğan’ı ve devletimizi uluslararası kamuoyunda da en etkili şekilde savunmuştur.

Sayın Adnan Oktar'ın MİT Tırlarının durdurulmasıyla ilgili aynı günlerde yani Ocak 2014’te yaptığı canlı yayın konuşmalarından kesitler şu şekildedir:

Sayın Adnan Oktar, 1 Ocak 2014, A9 TV:

“Tayyip Hocam'a hukuk dışı bir elin uzanmasına asla izin vermeyiz, bu konuda milletimizin de Tayyip Hocamın da gönlü çok müsterih olsun.”

Sayın Adnan Oktar, 2 Ocak 2014, A9 TV:

Dünkü tır olayının bir tuzak olduğu, Türkiye'ye karşı uluslararası bir plan yapıldığı net görülüyor kimse bu oyuna alet olmasın.

Türkiye'yi El Kaide’ci gibi göstermeye çalışan olursa devletimizin bekasına yönelik bir harekete polisimiz de yargımız da izin vermez.

Ortaya atılan her iddia AK Parti'nin daha da aklanmasına sebep olur, o yüzden bundan tedirgin olmamak gerekir.”

Sayın Adnan Oktar, 3 Ocak 2014, A9 TV:

Türkmen kardeşlerimize yardım gitmesinden rahatsız olmayı hiçbir akıl ve vicdan kabul edemez.

Bir kaşık suda fırtına oluşturup yaygara yapmamak lazım, sakin itidalli tavır alıp kargaşaya izin vermemeli.”

Sayın Adnan Oktar, 4 Ocak 2014, A9 TV:

“Son yaşanan olaylarda yurt dışının etkisi görülüyor oyunun bozulmasının en iyi yolu örtbas olmayacağının garantisinin verilmesidir.”

Sayın Adnan Oktar, 5 Ocak 2014, A9 TV:

Tır olayı Hükümetin lehine olmuştur, vatanseverler Türkmenlere yardım gitmesinden onur duydu, katkısı olanlara helal olsun dedik.

Hükümet eliyle önce Müslümanları ezdirip sonra da hükümeti devirmeyi amaçlayan büyük bir oyun oynandı, bu oyun inşallah bozuldu.”

Sayın Adnan Oktar, 07 Ocak 2014, A9 TV:

A9 TV SUNUCUSU: “Bir resim göstermek istiyorum. Kerkük Valiliği’nin kapısı bu. Türkçe tabelada yazıyor Kerkük Valiliği diye ve aynı zamanda da önünde Türk bayraklı koruma var. Bu Hakan Fidan vesilesiyle olmuş. O yüzden herkes tebrik ediyordu Hakan Fidan’ı böyle bir şeye vesile olduğu için.”

SAYIN ADNAN OKTAR: Hakan Fidan Hocam yaman delikanlıdır, ta başında söyledik. Koç yiğittir dedik, vatanseverdir dedik, güvenilirdir dedik. Ne dediysek o. Böyle delikanlı çok nadir gelir yani. Türklük aleminde, İslam aleminde çok güzel faydalı faaliyetleri var fakat bazı hasutlar içine sindiremiyor bunu ama millet olarak herkes Hakan Fidan’ı sever. Gizli kahramandır o.”

Sayın Adnan Oktar, 8 Ocak 2014, A9 TV:

“Bu son dönemde yaşananlar AK Parti'ye olan sevgiyi ve ilgiyi daha da artırmıştır, oylarında da artışa vesile olur.”

Sayın Adnan Oktar, 9 Ocak 2014, A9 TV:

“Bir kenarda oturup Tayyip Hocam'ı linç etmelerini seyretmem, iki şamatayla alın götürün demeyiz, kimse buna yeltenmesin bile.”

Sayın Adnan Oktar, 10 Ocak 2014, A9 TV:

Bu tip oyunlarla hükümeti yıkacaklarını sananlar varsa büyük hata yapıyorlar, her oyun milletin hükümete sevgisini güçlendirir.”

Sayın Adnan Oktar, 14 Ocak 2014, A9 TV:

“Hükümet bu kadar hayra vesile olmuşken hayırları engellemeye çalışmak Türkiye'yi yurt dışına yanlış tanıtmak çok büyük vicdansızlık olur.”

Sayın Adnan Oktar, 20 Ocak 2014, A9 TV:

“Millet olarak hükümetin yıkılmasına asla izin vermeyeceğimiz aşikar, bu yüzden gerginliği tırmandırmak değil yatıştırmak güzel olur.

MİT'in Suriye'ye yardımlarını engellemeye çalışanlar Suriye'de insanların ne şart altında olduğunun farkında mı?

Derin devlet yapılanmasına karşı dikkatli bir tespitle sessiz, itidali hiç kaybetmeden etkili çalışma yapmak önemlidir.

Müslümanlığın İslam'ın menfaatine bakarak hareket etmek önemlidir, bunun için de öfkeli değil itidalli olmak gerekir.”

Sayın Adnan Oktar, 21 Ocak 2014, A9 TV:

“Başbakan'ı kimseye ezdirmeyiz, yeltenen olursa kanunla hukukla kollarını kırarız.

Suriye'de 3 yıldır aralıksız insan öldürülüyor, buna rağmen hala bazıları ispat bekliyor.

Her ne olmuş olursa olsun, Başbakan harcamak diye bir şey asla kabul edilemez, o zaman Türkiye'de demokrasi diye bir şey kalmaz.

Tayyip Hocam'ın üzerindeki sorumluluk çok ağır; çok fazla detayla uğraşıyor. Allah yardımcısı olsun.

  1. Dünya ülkesi gibi her gelen Başbakan'ın canı yakılacaksa ve sonu ötelenmek olacaksa bu çok kötü, buna asla müsaade etmeyiz.

Millet olarak bize yakışan vefadır, Tayyip Hocam bizim kardeşimiz, vatanımızın evladı bu kadar güzel hizmeti yok sayıp vefasızlık yapılmaz.

Tayyip Hocam'ı tedirgin etmek, moralini bozmak, canını yakmaya çalışmak yazıktır, günahtır, gönlünü almak varken bu üslup olmaz.”

Sayın Adnan Oktar, 22 Ocak 2014, A9 TV:

Tayyip Hocam'ı yalnız görüp üstüne gidenler yanlış hesap yapıyorlar, onun çevresinde tahmin edemeyecekleri bir destek var.

Her türlü eleştirinin olumlu yapıcı faydalı makul olması lazım, hükümeti eleştirirken de sert üslup hiçbir zaman yapıcı olmaz.

Adnan Menderes'e zamanında gereği gibi sahip çıkılmadı, şimdi böyle bir şeye müsaade etmeyiz, her şey hukuk içinde olacak.

Tayyip Hocam bu kadar güzel hizmetler yapmışken hepsini unutup ısrarla üzerine gitmek, şefkatsiz davranmak vicdana uygun olmaz.”

Sayın Adnan Oktar, 23 Ocak 2014, A9 TV:

“Tayyip Hocam hiç tedirgin olmasın, millet onu bırakmaz, bu millet vefalı.

İsteyen istediği gibi meşru şekilde muhalefet yapabilir ama ısrarla tedirgin edecek rahatsızlık verecek üslup kullanılmaz.”

Sayın Adnan Oktar, 24 Ocak 2014, A9 TV:

Gereksiz bir kavga gereksiz bir fitne oluştu tüm kardeşlerimiz var güçleriyle yatıştırmaya çalışsın.

Millet Tayyip Hocam'ın yanında o yüzden gönlü çok ferah olsun, sakinlikle itidalle yatıştırıcı bir üslupla yoluna devam etsin.

İsteyen istediği muhalefeti yapsın ama kimse anti demokratik yollara tevessül etmesin.

Ters köşe politikaları kurgulayanlar oluyor olabilir, ince planlar yapılmış olabilir, bu yüzden yılanlarda kurtuluş aramamak gerekir.

AK Parti'nin söylenen sözlerden etkilenmesine hiç gerek yok, AK Parti paniğe kapılıp yılana sarılmak gerektiğini hiç düşünmesin.”

Sayın Adnan Oktar, 25 Ocak 2014, A9 TV:

Tayyip Hocam mümin muttaki tertemiz bir insan, yok etmeye çalışmak vicdanlı değil, sürekli yıkalım diyenler ne inşa edeceklerini söylemiyor.

Israrla Tayyip Hocam'ı ve hükümeti bunaltmak değil daha rahat hizmet etmelerini sağlayacak ortam hazırlamak güzeldir.”

Sayın Adnan Oktar, 26 Ocak 2014, A9 TV:

“Sürekli hükümet gitsin diyenler yerine ne istediklerini söylemiyorlar, sürekli yıkmaya çalışan bu tavır çok karanlık görünüyor.”

Sayın Adnan Oktar, 27 Ocak 2014, A9 TV:

Yıkalım deyip yerine ne koyacağı da belli olmayan insanların asıl derdi Türkiye'nin birbirine girmesi, istikrarımız huzurumuz kıymetli.

Yargılanmadan, hüküm tesis edilmeden insanlar için hırsız derseniz ve insanlar da beraat ederse o zaman ömür boyu iftiracı olarak kalırsınız.

Külli suçlamalar uğursuzluk getirir güzel değil.

Tayyip Hocam'ın faaliyetleri çok güzel, kendisini sürekli bunaltmasınlar, rahat hizmetini çalışmalarını yapmasına imkan versinler.

Müslüman Müslüman'a en sonuna kadar hüsnü zan eder, suizanla hareket etmek büyük sorumluluk olur, günah olur.”

Sayın Adnan Oktar, 28 Ocak 2014, A9 TV:

“Ellerinden geleni artlarına koymuyorlar ama yine de başarılı olamıyorlarsa Tayyip Hocam'ın gönlü çok rahat olsun.

Sayın Adnan Oktar, 30 Ocak 2014, A9 TV:

Bugünler gelir geçer, Türkiye iyi gidecek, hep büyüyecek inşallah.

Tayyip Hocam'a yapılan vefasızlık çok çirkin, ömrünü Allah için hizmete adamış insana ayak oyunu yapılmasına seyirci kalmayız.

Sükunet, halimlik, neşe, sevinç, heyecanı yatıştırmak Türkiye için faydalı olandır, ekonominin sarsılmaması için de bu gerekli.

Boş yere panik oluşturup piyasaları olumsuz etkilemenin manası yok, sükunet ve itidalin mutlaka hakim olması gerekiyor.

Panik sesi, panik konuşmaları, panik üslubu olmazsa ekonomi de olumsuz etkilenmez olayların etkisi de büyümez.

Ülke olarak ateş çukurunun kenarındayız, etrafımız yangın içinde, bu yangının içine girmemek için birliğimizi korumak çok önemli.

Tayyip Hocam azimli ve kararlı tavrıyla çok güzel tutum sergiledi bundan sonrası için sert üslup kullanmayıp ellerine malzeme vermemek gerek.

Tayyip Hocam'ın gönlü çok rahat olsun, her zaman gündüz olmayabilir ama hepsinden sevap kazanıyor inşallah.

Hükümetin ve Türkiye'nin dengesini bozmak için türlü türlü planlar yapanlar boşuna uğraşıyorlar, ayak oyunuyla başarı elde edilmez.

 

2.    SAYIN ADNAN OKTAR MİT TIRLARININ DURDURULMASI OPERASYONU İÇİN MİT’İ SAVUNAN, FETÖ’CÜLERİ AĞIR ŞEKİLDE ELEŞTİREN BİRÇOK KONUŞMA YAPMIŞTIR

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT TIR'larının durdurulması hadisesiyle ilgili olarak hakkında mahkemenin verdiği “devletin sırlarını ifşa etme” hükmünün ardından tutuklanmasıyla, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bir “Adalet Yürüyüşü” gerçekleştirmiştir.

Gündemle ilişkin Sayın Adnan Oktar da A9 TV canlı yayınlarında önemli açıklamalar yapmış ve yine MİT’i, devletimizi ve hükümetimizi korumuştur.

Sayın Adnan Oktar ilgili konuşmasında;

  • MİT mensubu olduklarını söylemelerine ve kimliklerini göstermelerine rağmen tırdan indirilmelerinin yanlışlığını,
  • Bu yetmezmiş gibi ardından tırı inceleyip, bu anları fotoğraflayıp yayınlayarak devlet sırrını ifşa etmelerinin kabul edilemez olduğunu,
  • Bunun MİT’e zarar verecek çok çirkin bir eylem olduğunu,
  • CIA’in, MOSSAD’ın, Çin gizli servisinin birçok gizli faaliyet yaptığı ve bunları çok makul görüp MİT’i ifşa etmenin çok kızdırıcı olduğunu,
  • Türkiye’nin, MİT ve Özel Harekatçı’ların gizli faaliyetleri sonucunda Türkmen kardeşlerimize birçok yardımda bulunduğunu fakat bu çirkin ve münasebetsiz girişimden sonra devleti ve hükümeti rahat bırakmadıkları için artık yardımın ulaştırılamadığını,
  • MİT mensuplarına yapılan bu tavrın çok öfkelendirici olduğunu,
  • Devletin gizli servisinin faaliyetlerine kanunlara aykırı olarak karışmanın anormalliğini vurgulayarak devletimizi, hükümetimizi ve değerli istihbarat örgütümüz MİT’i savunarak tam destek olmuştur.

 

Sayın Adnan Oktar'ın konuyla ilgili A9 TV canlı yayın açıklaması şu şekildedir:

Sayın Adnan Oktar, 20 Haziran 2017, A9 TV:

A9 TV SUNUCUSU: “Ahmet Hakan CHP’nin yürüyüşüne tepki göstererek “Enis Berberoğlu’nun tutuklanması gibi kararlar yargı kararıdır bu karara saygı duymak gerekir” diyenlere yönelik bir yazı yazdı. “Refah Partisi’nin kapatılma kararı bir mahkeme kararıydı ama zerre kadar saygı duymadılar haklı olarak.

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ve mahkemelerin verdiği sayısız türban yasağı kararları mahkeme kararlarıydı. Ama hem saygı duymadılar hem de sokağa çıktılar haklı olarak. Şimdi bakıyorum da bütün bunları yapanlar mahkeme kararına saygı duymak zorundasınız falan diyebiliyorlar” diye yazmış.”

SAYIN ADNAN OKTAR: “Kardeşim Türkiye olağanüstü bir dönemden geçiyor şimdi bir partinin kapatılmasıyla bunun arasında çok büyük fark var. MİT tırları durdurulmuş, MİT mensupları “biz MİT mensubuyuz” diyor kimlik gösteriyor adamlar bas bas bağırıyorlar ve çok kaba bir üslupla “aşağı in” diyorlar. Bu çok ürkütücü. Ve arkasından bunun fotoğraflarını yayınlıyor adamlar. Kamyonun içinde ne var ne yok. Devlet sırrı diye bir şey kalmıyor.

Sen ne biliyorsun devletin nereye ne götürdüğünü? Sen ne karışıyorsun, sen MİT’e güvenmiyor musun? O zaman MİT’i kapatsın devlet senin kafana göre. Senin istediğin bu. O zaman bütün devlet kurumları kapanması gerekiyor. Devletin kalkması gerekiyor senin kafana göre. Olur mu öyle şey? Bu münasebetsizlik.

Devlet bir şey yapıyorsa devlete güveniyorsan bunu gizli tutmak durumundasın. Bütün cümle aleme bütün dünyaya faş etmenin bir alemi yok. CIA her türlü faaliyeti yapıyor kimsenin haberi oluyor mu? Olmuyor. MOSSAD yahut Rus gizli servisi, Çin gizli servisi birçok şey yapıyor kimsenin aklının ucundan dahi geçmez devlet sırrını ifşa etmek. Akıl almaz bir ferahlık.

Devlet tabii ki kendini savunacak. Hukuka ve kanuna da güvenmeleri lazım…”

Türkiye Türkmenlere yardım etti fakat bu gizli bir faaliyettir. Milli İstihbarat Teşkilatı olsun, Özel Harekatçılar olsun, başka birimler diyelim yani illaki hep isim isim saymayayım da Türkmen kardeşlerimize çok yoğun destek sağladılar. Türkmenler Türk hastanelerinde tedavi gördüler. Hepsi Türkiye’ye getirildi.

Ayrıca askeri destek de verildi. Tabii devletin kendine has yöntemleri vardır. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın, Genelkurmay’ın kendine has, özel, hukuka uygun yöntemleri vardır bu yöntemlerle gerekli destek verildi. Kardeşimizin gönlü rahat olsun. Araplar, Türkmenler bizim için hepsi bir, hepsi bizim kardeşimiz, hepsi bizim canımız.

Mesela MİT tırları olayının nedeni Türkmenlere destekle ilgilidir. Ama devleti rahat bırakmıyorlar, hükümeti rahat bırakmıyorlar. Yoksa MİT tırları oluk oluk yardım malzemesi götürüyordu Türkmenlere. Müsaade etmediler ve çok çirkin, münasebetsiz bir eylem içine girdiler. Bilmiyorum siz o filmi seyrettiniz mi internette, insan çok öfkeleniyor. MİT mensuplarına yapılan o münasebetsiz tavır inanılır gibi değil.”

 

3.    SAYIN ADNAN OKTAR MİT TIRLARI OPERASYONUNDAN SONRA DA MİT’E OLAN DESTEĞİNİ SIKLIKLA DİLE GETİRMİŞ, MİT’İN DÜNYANIN EN MÜKEMMEL İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİNDEN BİRİ OLDUĞUNU BELİRTMİŞTİR:

Sayın Adnan Oktar her zaman MİT’in dünyanın en mükemmel istihbarat örgütlerinden biri olduğunu vurgulamış, çok zor şartlarda vatanımız için canlarını ortaya koyarak mücadele ettiklerini dile getirmiştir:

Sayın Adnan Oktar, 4 Ekim 2014, A9 TV:

MİT bölgenin en güçlü teşkilatlanmasıdır. MİT’in karşısında güçler olur, debelenirler ama sonunda hep Türk devleti galip geliyor dikkat ederseniz.”

Sayın Adnan Oktar, 19 Aralık 2014, A9 TV:

Dünyanın en mükemmel istihbarat örgütlerinden birisi MİT; tebrik ediyoruz. MİT’in kontrol etmediği, giremediği hiçbir terör örgütü, hiçbir grup, kuruluş yok.

Sayın Adnan Oktar, 30 Ocak 2015, A9 TV:

SAYIN ADNAN OKTAR: “MİT’i yerden yere vuruyor bazı kabadayılar. Eskiden beri MİT elemanı olmayı kötü bir şeymiş gibi anlatırlar. Çok büyük bir şereftir. Birçok doçent, profesör, bilim adamı MİT elemanıdır.

Hiç ummadığın, tahmin etmediğin kişiler MİT elemanıdır, uyuyorlar ya. MİT kılı kırk yararak alıyor oraya elemanlarını. Hepsi Allah’tan korkan insanlar ve en tehlikeli örgütlerin içine giriyorlar.

Bak sen yatağında uyurken o bilmem nerede. Hatta o kadar acayip ki mesela Rusya’nın en titiz koruduğu yerler, Türk kardeşlerimizin en yoğun olduğu yerler, en umulmadık binalar oralarda görev alıyorlar. Acayip hayati tehlike. Yakalanıyorlar, sessiz sedasız infaz ediliyorlar.

Bazen cenazesi bile ortada olmuyor ya. “Yok, kayboldu” diyorlar. “Niye arıyorsunuz ki?” diyorlar. “Sizi ilgilendiren biri miydi?” falan diyorlar. “Görevi falan mı vardı, bizim haberimiz mi yoktu?” falan diyorlar.”

KONUKLARDAN: “Sizin bu anlattığınız konuyu herhalde hiç düşünmüyorlar Adnan Bey.”

SAYIN ADNAN OKTAR: Acayip kolay bir şey zannediyor. Kardeşim mesela Kırım o kadar tehlikeli bir yer ki. Kırım’da o aslanlar görev yapıyorlar. Oraya sızmak o kadar zor bir şey ki, o kadar tehlikeli bir şey ki. Tabi detay vermek istemiyorum da çok çok zor görevlerin içindeler, çok çok zor ve hepsi ölüm tehdidi içinde yaşıyorlar, her an vurulma.

Şehit olduklarında da on kişi falan kıldırıyor namazlarını. Çocuklarına da sessiz sedasız bildiriliyor. Diyorlar ki “şehit oldu” diyorlar, “aman” diyorlar, “kimseye söylemeyin”. Sen gidiyorsun diskoda eğlenmene devam ediyorsun, MİT’e olmadık laflar ediyorsun. O aslanlar, en tehlikeli görevleri deruhte ediyorlar. Uçuyor bunlar ya.

Sol örgütler, en tehlikeli örgütler hepsinin içindeler. Bir fark edilse bitti. Fark edilmemek ne kadar zor bir şey biliyor musunuz? Hem MİT elemanı olacaksın hem de fark edilmeyeceksin. Müthiş bir zeka, müthiş bir refleks, muazzam bir irade gerektiriyor. Fark edilemiyor.

Mesela bak KCK’nın içinde binin üstünde MİT elemanı vardı. Bin ya, artık tamamına hakim olmuşlar ya. Maymunla oynar gibi oynuyorlar ya, parmaklarıyla oynatıyorlar yani.”

KONUKLARDAN: “Zaten kendi içinde infazları çok fazla olan bir yapılanma. O riski göze alıyor.”

SAYIN ADNAN OKTAR: “Tabi, girmedik hiçbir yer bırakmamışlar. Yoksa bir fark etseler adam deliye döner. Hemen çekip vuruyorlar. Öyle yüzlerce MİT elemanı şehit oldu. Kimsenin haberi yok. Millet işinde gücünde birçok insan, bu lafazanlık yapanlar.

MİT tırı” diyor. Yahu kardeşim o MİT tırının içinde MİT elemanı arabanın içine binmiş El-Kaide’nin içinden geçerek gidiyor. IŞİD militanının içinden geçerek gidiyor. Adam; “Ne işiniz var burada” falan diyor. İndirip orada infaz ediyorlar. Çok büyük tehlikeler içerisinde yaşıyorlar. Takdir edeceğine söyleyeceği laflara bak ya. Tırnağı etmezsin sen onların, tırnağı. Uçuyor bunlar ya.”

 

Sayın Adnan Oktar, 19 Temmuz 2017, A9 TV

KONUKLARDAN: “Gazeteci firari Can Dündar ve Ahmet Şık’ın, Esad tarafında savaşan Suriye’de pek çok katliamda imzası olan, Reyhanlı saldırısında 52 kişinin öldürülmesinden sorumlu terörist Mihraç Ural ile birlikte hareket ettiği ortaya çıktı.

Reyhanlı katliamı ve MİT tırlarının durdurulmasının ardından Dündar ve Şık’ı defalarca telefonla arayan Ural’ın “TSK, MİT ve hükümeti suçlayan haberler yaparak kamuoyu oluşturun” talimatını verdiği anlaşıldı.”

SAYIN ADNAN OKTAR: Milli İstihbarat Teşkilatımız güvenli sağlam ellerde. Emniyetimiz de aslandır bizim. Hakimlerimiz, savcılarımız da çok muhterem insanlar. Hepsine dua etsinler kardeşlerimiz, onların görevi zor.”

Sayın Adnan Oktar, 7 Kasım 2017, A9 TV:

Kürt olmak bir şereftir, onurdur. Benim kız arkadaşlarımın birçoğu Kürt. Buradaki kız arkadaşlarımda da Kürt olanlar var. Arkadaşlarımın birçoğu da Kürt’tür. Kürt olan mert olur derler, mert olur Kürtler. Çok cesur, vicdanlı, asil insanlardır. Onur duyuyoruz biz Kürt kardeşlerimizin varlığından.

Devletin en girift noktalarında hep Kürtlere görev verilir. Yani güvenilir oldukları için. Mesela Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çok fazla sayıda Kürt kardeşimiz görev alıyorlar. Aslanlar, yiğitler.

Bu kahpe FETÖ alçakları biliyorsunuz bizim yetmişe yakın yiğidimizi şehit ettirdiler hepsi Kürt’tü. MİT elemanı PKK’nın içine sızmış. Otuz yıl PKK’nın içinde kalmıştır, otuz yıl, yirmi yıl. MİT’e sadık, devlete sadık ve büyük bir tehlike içinde Kandil’den şuradan buradan bütün olayları bildiriyor devlete.

Bak Kürt kabadayılığı, yiğitliği görüyor musun? Hepsini bir gece infaz ettirdi FETÖ kahpe adamlar bu alçaklar. Hepsi cennete Rahmet-i Rahman’a kavuştu. Oradan asaletini anla. Yiğitliklerini anla. MİT Müsteşarı da zaten Kürt asıllıdır. Çoğu kez genelkurmay başkanlarımız Kürt’tü. Devletin hep kilit noktalarında, bakanlarının çoğu da Kürt’tür.

Kürt olmak şereftir, onurdur, yüceliktir. Hepsini çok seviyoruz. Kürt karşıtı olanlar ahlaksız, alçak, şerefsiz, namussuz, haysiyetsiz, kaltaban ve kahpedir. Kürtlerden nefret edenlerin hepsi alçaktır. Şerefsiz, namussuz, pislik adamlardır. Hiç kaale almaya gerek yok. Gönülleri çok rahat olsun.

Bu vatan hepimizin. Zaten Türkiye’de saf bir ırk yok. Her Kürtün kanında da Türk kanı vardır. Her Türk’ün kanında da Kürt kanı vardır. Biz karıştık, kız aldık kız verdik karıştık. Dolayısıyla gönlün çok rahat olsun. Ve çok güzel konuşmuş tebrik ediyorum.”

 

4.    SAYIN ADNAN OKTAR, MİT TIRLARINA DÜZENLENEN OPERASYONDAN ÇOK ÖNCE DE MİT’E OLAN DESTEĞİNİ, MİT MENSUPLARININ GÖREVLERİNİN ZORLUKLARINI BİRÇOK KEZ DİLE GETİRMİŞTİR

Sayın Adnan Oktar MİT tırlarına düzenlenen operasyondan önce de MİT’in milliyetçi bir kuruluş olduğunu, Türkiye’nin üniter yapısını koruyup kollamada çok titiz olduklarını ve MİT mensuplarının hepsinin seçmece, asil, aklı başında, necip insanlar olduklarını, amaçlarının vatan savunması olduğunu birçok defa açıklamıştır.

Sayın Adnan Oktar, 19 Ocak 2013, A9 TV:

“Öcalan, kendini ve örgütü güya şirin ve makul göstermeye çalışıyor. Ne hükümetimiz ne MİT oyuna gelmezler.”

Sayın Adnan Oktar, 3 Kasım 2012, A9 TV:

MİT elemanı olmak onurdur, şereftir. Devletin şerefli bir kurumudur. Her MİT mensubu da bizim için bir onurdur. Vatana, millete, bayrağa hizmet eden, Allah’a gönül vermiş insanlardır.”

Sayın Adnan Oktar, 13 Mart 2012, A9 TV:

“MİT de aslan gibi görevini yapıyor. MİT’le ilgili hiçbir sorun yok. Daha önce de söyledim; MİT kendi yapısına uygun faaliyet yapmak durumundadır. Buna şaşırmak çok acayip olur. MİT kiliseye girer, papaz kılığında girer. Budistlerin arasına girer, Budist kıyafetiyle girer. Öyle faaliyet yapabilir. Sen niye böyle kıyafet giydin diye MİT’in yakasına yapışmaya kalkarsan bu çok çok acayip bir şey olur. Sen görevini yapma demiş oluyorsun o zaman, olmaz.”

Sayın Adnan Oktar, 14 Nisan 2012, A9 TV:

“Söz verse ne olur? Tavrı önemlidir. “Allah bir, vatan bir, devlet bir, kitap bir, bayrak birdir” diyor. Bitti. Söz verse ne olur yani? Kafalayabilir de, oyun oynamış olabilir, PKK’yı tuzağa da düşürebilir. Adı üstünde MİT zaten. Bizim anladığımız tarzda bir faaliyet yapmaz MİT.

Yalan söyler zaman zaman. Şimdi sana “Sen MİT elemanı mısın?” diye sorulunca, “Evet doğru, ben MİT adamıyım, dürüstüm” der misin? Bunun gibi bir şey. Sorulduğunda “Ben PKK elemanıyım” da diyebilir fark edilmemek için. Suç mu bu? Görevinin gereği yapıyor onu.

Bence Hakan Fidan dürüst delikanlı, vatansever, milliyetçi, dindar, Türk-İslam Birliği’ni isteyen bir insandır. Öyle bir ışık görüyorum. Başbakan durduk yere sevmez. Onda iyi bir ışık ve güzellik görmese sevmez.

Bir de çekirdekten yetişen bir insan Hakan Fidan, alnının teriyle o makama kadar yükseldi, maşallah. Harbi delikanlıdır maşallah, anladığımız, alametlerden gördüğümüz kadarıyla. Oyun oynamaya kalktılar kendi kafalarınca ama çok kötü taktikler, yöntemler bunlar.

Şimdi, devletin memuru doğru davranmak mecburiyetindedir ama MİT’in özel yasası vardır. Bütün dünyanın istihbarat örgütleri öyledir. Tuzak kurar, oyun oynar, provoke eder… Başka türlü nasıl yapsın mücadeleyi? Kendini doktor olarak tanıtır, ertesi gün kendini mühendis olarak tanıtır, işçi, simit satıcısı olarak tanıtır. “Niye yalan söyledin?” denir mi? Bunu anlatmaya bile gerek yok. Mecburen böyle olması gerekir. Farz edelim ki, “Ben PKK’lıyım” derse ne olur? Oyun ve taktik olarak diyebilir memuriyetinin bir gereği olarak.”

Sayın Adnan Oktar, 16 Eylül 2011, A9 TV:

“MİT, Milli İstihbarat Teşkilatı bir kere çok yamandır. Milliyetçi bir kuruluştur. Türkiye’nin üniter yapısını koruyup kollamada titiz olan bir yapıdır. Dolayısıyla onlarla konuşmaları olduğunu düşünsek bile bilgi amaçlıdır. Yani nedir zorları? Ne istiyorlar? Planları ne? İstihbarat amaçlıdır. Yoksa taviz amaçlı olmaz. Öyle bir şey olmaz. MİT her yere girer. Herkesle konuşur. Herkesten bilgi toplar. Amaç vatan savunmasıdır. Onun dışında bir şey olmaz.

… bilgi toplar, devlete sunar, o ayrı mesele. Ama devletin MİT’i hiçbir zaman için komünizme boyun eğmez. Anlaşma yapmaz.  Ne anlaşma yapacak? Öyle bir şey olmaz. MİT elemanları seçmecedir hepsi. Asil, necip insanlar. Hep vatansever, hep aklı başında insanlar olur. Dolayısıyla MİT’ten öyle acayip bir insan çıkmaz, gönülleri rahat olsun. İYİ NİYETLE YAPMIŞLARDIR. İSTİHBARAT AMAÇLI YAPMIŞLARDIR. Yoksa komünistlerden onlar nefret ederler. PKK’dan nefret ederler. AMA DEVLETİN MENFAATİ İÇİN SEZDİRMEDEN BİLGİ ALMAK İSTEYEBİLİRLER.”

 

5.    SAYIN ADNAN OKTAR MİT’İN ÜLKÜSÜNÜN TÜRK İSLAM BİRLİĞİ OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTIR

 

Sayın Adnan Oktar, 12 Ocak 2013, A9 TV:

“Türk İslam Birliği, MİT’in ilk kuruluşundan beri milli hedefidir. Türk Ordusu da öyle. Hep içinde bir kızıl elma ruhu olur. Anadolu coğrafyasında olan bu temiz insanların dünyaya o güzel ahlakı yaymaları, o güzel örfün, o güzel geleneğin, o sevgi anlayışının, o muhabbetin, o insanlık anlayışının, o güzel imanın, Allah’a olan coşkunun dünyaya yayılması ülküsüdür, kızıl elma.

Peygamberimiz (sav) bakımlı olmayı teşvik ederdi. Bizzat kendisi de çok bakımlıydı. Simsiyah saçlarına pırıl pırıl güzel kokulu briyantin sürüyordu. Gözlerine ismit denilen sürme çekiyordu.

Türk İslam Birliği devletimizin yazılmamış kanunudur. Ayrıca MİT’in de kuruluşundan bu yana ülküsüdür.”

 

SONUÇ

Sayın Adnan Oktar, devletimizin bekasını tehdit eden tüm fitnelerde milletimizi milli liderimiz olarak gördüğü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan etrafında kenetlemeye çalışmış, devletimize, hükümetimize ve istihbarat örgütümüz MİT’e kesintisiz destek olmuştur.

Burada bir başka önemli husus da Sayın Adnan Oktar’ın MİT Tırları hadisesinde hükümeti ve MİT’i koruması çok önemlidir çünkü bu vakalar 17-25 Aralık FETÖ yargı darbesi kalkışmasının devamı olan bir fitnedir.

Sayın Adnan Oktar bu fitnede de ilk andan itibaren hükümetin yanında FETÖ’nün de karşısında olarak FETÖ’ye taban tabana zıt olduğunu, devletini, milletini, milli liderini korumaya çalışan yerli, milli ve vatansever bir fikir insanı olduğunu çok net ispatlamıştır.



FETÖ İLE İLGİLİ DİĞER BAŞLIKLAR:

Daha yeni Daha eski