Adnan Oktar’ın arkadaşlarının mahkemedeki ifadelerinden bölümler:

Gökalp Barlan: “Çağla Ç.’nin ifadeleri çelişkilerle dolu. Çağla Ç. ifadesinde “herkes saygılıydı” diyor. Madem güya zorla tutuluyor, polisi gördüğünde hiçbir şey söylemiyor. 6 ay hapishanede kalıyor, hiçbir şey söylemiyor. Hatta arkadaşlarına mektup yazıyor. Ama sonra iftira çetesinin baskıları sonucu bize iftira atarak etkin pişmanlıktan yararlanıyor.”

Görkem Erdoğan: “Beril K. cast ajansından gelen ücretli bir modeldi. Modern dansçıydı kimse kendisinden dans etmesini istemedi. Beril K. kendisi isteyerek dans ederdi. Kimse peşinden de koşmadı. Beril K. Adnan Bey’i çok sevdiği için yanımızda kalmaya karar verdi.”

Ayşe Koç: “Beril K. ve Bahar B. sözde zorla dans ettirildiklerine dair iftiralar atıyorlar. Halbuki Bahar ve Beril canlı yayında dans etmeleri için kendi şarkılarını özel olarak kendileri seçerdi. Benden çalmamı isterlerdi. Ben o şarkıyı çalamadığımda dans edemedikleri için bana küserlerdi.”

Didem Rahvancı: “Beril K.’nın telefonu elinin altındaydı, sürekli konuşuyordu, tüm dövmelerini kendi tasarladı, dövmeciyle görüştü, yaptırdı. Beril K. her zaman dışarıda da çıkıyordu, annesine kalmaya giderdi. Böyle sözde zorla tutulma olur mu?”

Daha yeni Daha eski