Adnan Oktar ve arkadaşlarının mahkemedeki ifadelerinden bölümler:

Hüma Babuna: İngiliz ajanı Ed Husain ile ilgili uyarıda bulunmak için birkaç yıl önce MİT mensuplarıyla ve emniyet müdürü ile görüştük. ‘Ed Husain ile Türkiye’yi karıştırmaya çalışıyorlar. Teknik takibe alırsanız karşınıza dev bir örgüt çıkacak’ dedik, ilgilendiler.

Aylin Kocaman: “Sn. Adnan Oktar’ın İngiliz derin devletini deşifre ettiği 3. kitabı da hazırdı. O kitapta İngiliz derin devletinin homoseksüel ve pedofilleri kullanarak İslam’ı bozmaya çalıştıkları anlatıldı. Biz İngiliz derin devletini deşifre etmeye başladıktan sonra Ed Husain aramızdaki bir kadını devşirdi. Özkan M. de kirli işlerini yaptırdığı bir piyon. Ed Husain 15 Temmuz darbesinin organizasyonunu yapan kişidir.”

Ayşe Koç: Neville Jones hükümetimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza düşman bir İngiliz ajanı. Arkadaş grubumuza husumetli C. K. ile görüşmelerinden hemen sonra bize operasyon yapıldı.”

Meltem Daban: Bize yapılan operasyon Türkiye’yi ve hükümetimizi hedef alan bir operasyondur. Hükümet karşıtı birtakım kişiler İngiliz Derin Devleti tarafından kullanılarak bize kumpas kurdular.

Sedat Altan: Sn. Adnan Oktar’ın ‘İngiliz Derin Devletinin İç Yüzü’ adlı kitapları onları kızdırdığı için üst akıl İngiliz Derin Devleti bize kumpas kurdu. Sn. Adnan Oktar: “TBMM’de kapalı toplantı yapılsın. Ben bu yapılanmayı anlatayım” demişti. Tüm detayları anlatacaktı.

Nilüfer Koç: İngiliz ajanı Ed Husain’in de mensubu olduğu Quilliam Vakfı eşcinselliği savunan konferanslar düzenleyen bir vakıftır. İngiliz ajanı Neville Jones ise bu grubun en başında bulunuyor. Bu kişiler kumpas çetesiyle fotoğraf çektiriyorlar. Bu kişilerin bize husumet besleyen kumpas çetesiyle nasıl bir bağlantısı var? Bunun araştırılması gerek.

Daha yeni Daha eski