Bu Vatanda böyle yiğit, imanlı, şehitlik için can atan aslanlar yetiştiriyor

İdlib’deki rejim saldırısında 33 arkadaşı şehit olan, kendisi ise yaralan Uzman Çavuş Zafer Ayhan, Hatay’da tedaviye alındı. Tedavi gördüğü hastane odasından fotoğrafının altına şu sözleri paylaştı:
“Allah’a şükür kırıklar ile atlattık. Değerli abilerim, ablalarım, silah arkadaşlarım, herkese tek tek dönüş yapamıyorum, durumum malum. Anlayışınız, düşünceniz için teşekkür ediyorum. En kısa sürede iyileşip görevime devam edeceğim inşallah.”

Sayın Adnan Oktar gaziler hakkında ne dedi:


“Vatanı, milleti, namusu, haysiyeti, şerefi korumak için kardeşlerimiz gidip canını veriyor, aslan gibi delikanlılar. Kolu kopuyor dibinden, ayağı kopuyor ve evinde oturuyor bu insan. Bu nasıl tahammül edilir bir şey? Gaziler bir kere her yere dolacaklar, biz onları alıp kucaklayıp, havalandıracağız nereye giderlerse, değil mi? Alınlarını öpeceğiz her gördüğümüz yerde.Bir yere geldiğinde gazi, biz onu madalyasından tanıyacağız… Ve biz onları iyi hayat şartlarında gördüğümüzde mutlu oluruz. Ben bir gazi ailesi, mesela gecekonduda oturuyor, unutulmuş, kimse gitmiyor ziyaretine… Rica ediyorum, istirham ediyorum… Lokantaya götürecek gaziyi, oturacak, yemeğini yiyecek, iltifat edilecek. Hatta araba tutacak lokantanın sahibi, sarı taksi, ne ise, “efendim götürsün istediğiniz yere” diyecek…

Senin canını kurtarmış, malını kurtarmış, namusunu, vatanını kurtarmış. Ve bu uğurda kolunu, bacağını kopartmış gitmiş, yani sen nasıl ondan para istersin?


Gaziler onurlu insanlar

Gazi kardeşlerimiz bedenlerini Allah, vatan ve millet uğruna feda etmiş yiğit vatan evlatlarıdır. Bu kahramanlar, maddi durumları yerinde olmasa bile bunu dile getirmeyen onurlu insanlardır. Gazilerimiz, Türk milletinin düşmanlarına karşı gösterdikleri kahramanlığın yanında  örnek ahlaklarıyla da milletimizin medar-ı iftiharıdırlar. Onların canını sıkacak, rahatsız edebilecek her olay 80 milyonun canını sıkar ve rahatsız eder. Aynı şekilde onların huzuru, konforu ve mutluluğu milletin her ferdini sevindirir.

Gazilerimizin her ihtiyacı bizim sorumluluğumuz

Milletimiz için bu fedakarlığı yapan, canını bizim için ortaya koyan gazilerimizin her ihtiyacı bizim sorumluluğumuzdadır. Devletimizin önayak olması halinde milletimizin, onların eli, kolu, bacağı olmak ve hayatlarını kolaylaştırmak  için her türlü imkanı seferber edeceği açıktır. Nitekim gazilere sahip çıkan güzel ahlaklı insanların sık sık örneklerini duyuyoruz.

Gazi kardeşlerimizin her türlü tedavi ücretleri devletimiz tarafından karşılanmalı, onlar en iyi imkanlarda yaşamalıdırlar. Gazilerimize bağlanan aylıklar devletin imkanlarının üstünde artırılmalı gerekirse “gazi payı” veya benzeri bir isim ile cep telefonu faturaları gibi harcamalarımızdan vergi alınmalıdır.

Gazilerimizin rahata kavuşması için devletimizin atacağı her adımı gönülden destekleriz. Milletimizin önceliği bu kahramanlardır. Biz, köprü, yol vs.’den önce öncelikli olarak bu kahramanların mutluluğunu görmek istiyoruz. Onların ihtiyaçlarını karşılamak lütuf değil, vicdani bir zorunluluk, bir vefa borcudur.”

Uzman Çavuş Zafer Ayhan gibi yiğit gazilerimize Allah acil şifa, tüm askerlerimize sağılık versin ve korusun. Fedakarlıkları,vatan millet sevgileri, güzel ahlakları ile tarih yazıyorlar. Askerimiz her gittiği yere huzur, güven, sevgi, barış getirsin. Allah zalimlere fırsat vermesin, ülkemizi korusun, askerlerimizi güçlendirsin.

Daha yeni Daha eski