Allah askerimize güç kuvvet versin, onları kahpe kurşunlardan korusun. Allah onlara heybet versin. Karşılarındaki gücün basiretini bağlasın Allah, kalplerine korku salsın. Allah askerimizi başarılı kılsın, onları nuruyla sarsın. Hepsine hidayet versin. Şehit olan olursa da Allah şahadetini mübarek etsin. (A9 TV; 4 Eylül 2015)

Askerin gözü çok karadır. Allah, Kitap, vatan, bayrak, millet, devlet için yaşıyor. Askerin hayatının başka bir gayesi yoktur. Vatanın bölüneceğini anlarsa asker, askeri kimse tutamaz. Jandarmayı da kimse tutamaz, polisi de kimse tutamaz. Kanunla-hukukla kim alçaklık yaptıysa, hainlik yaptıysa sürükleyerek ortaya çıkarır. (A9 TV; 21 Şubat 2015)

Askerimiz bizim nur gibidir Mehmetçiğimiz. Resulullah (sav) tarafından övülmüş. Bak diyor ki,“İstanbul’u fetheden kumandan ne güzel kumandan, orayı fetheden asker ne güzel asker” Hangi asker? Türk askeri. Nereye kadar geçerli bu söz? Kıyamete kadar geçerli. Özel övgü almıştır Resulullah (sav)’den Türk askeri, maşaAllah. (A9 TV; 12 Ekim 2012)

Polis, asker ve korucu maaşı; bizim maaşlarımızı azaltsınlar, onların maaşını yükseltsinler. Çünkü onlar vatan için canlarını ortaya koyuyorlar. Biz şehirlerde oturuyoruz ama onlar vatan için, millet için için sıcak çatışmaya giriyorlar. Maaşlarının yükselmesi polis, asker ve korucularımızın hakkıdır. (A9 TV; 17 Ekim 2015)

Askerin, ürkütücü, heybetli olması Peygamberimiz (sav)’in sünnetidir. Mesela bıyıklarını kısa kestirtmiyordu askerlere. Hatta el tırnakları da uzun oluyordu, çok yırtıcı ve ürkütücü görüntüleri vardı sahabilerin. Bıyıkları ta kulak diplerine kadar palabıyık. Gören bayağı titriyor, korkuyor. Askerimizin de öyle sarsıcı bir görüntüde olması iyi olur. PKK için özellikle, onların kabusu olmaları lazım. (A9 TV; 2 Ağustos 2015)

Asker niye asker olur? Allah için, vatan için, bayrak için ölmeye hazır olduğu için asker olur. O görevin özelliği bu. Polis vatanın satıldığını hissederse, satanlara dağı taşı dar eder. Kaçacak delik ararlar. Yani “Keşke yaşamasaydım” derler. Kanunla, hukukla mahveder polis, söyleyeyim. En başta polis ve asker. (A9 TV; 8 Şubat 2015)

Mehmetçiğe kaliteli, son teknoloji ürünü silahlar verilmesi lazım. Ama öyle G3 falan değil, çok gelişmiş otomatik silah verecekler askere. Bu eski silahları toplasın devlet. Tam otomatik silah verecek. 2000 metre, 2500 menzilli. Bu güç gösterisi konuyu kökten halleder. (A9 TV; 13 Ocak 2015)

Allah askerimizi, özel kuvvetlerimizi tüm kahpe kurşunlardan korusun. Muzaffer kılsın. Milletçe onların yanındayız. (Adnan Oktar; 17 Mart 2018)

Allah askerimizle güç, kuvvet, sıhhat versin. Onlar dünyanın en merhametli en asil ordusunun yiğitleri. Allah ordumuzu muzaffer kılsın. (Adnan Oktar; A9 TV; 3 Şubat 2018)

Sınırımızda terörist hiçbir yapılanma istemiyoruz. Allah ordumuzu muzaffer kılsın. Allah askerimizi kahpe kurşunlardan korusun. (Adnan Oktar, 18 Haziran 2018)

Türk ordusu, Türk milletinin vasfı olarak, çok merhametlidir. Asker Anadolu’dan geliyor, anne dindar baba dindar nur gibi Anadolu delikanlısı. Yerde karınca olsa basmaz. Askere gidince orada da merhametli oluyor. Üst rütbeli olanlar da aynı ahlaktan geldiği için nesilden nesile ordu içinde bu ahlak muhafaza ediliyor. (Adnan Oktar, A9TV; 25 Ocak 2018)

Askerimizin polisimizin her dakikası her saniyesi sevap. Vatan için millet için hayır için nöbet tutuyorlar. Son derece şedid bir ortamda canlarını ortaya koyup gece gündüz gayret ediyorlar, ne mutlu onlara. Allah onlardan gani gani razı olsun. (A9TV; 26 Aralık 2017)

Suriye’nin bölünmesini engelleyen Türk askeridir ve Türkiye’nin devreye girmiş olmasıdır. Türkiye’nin bölgedeki varlığı tüm ülkeler için güvenlik ve huzurdur. (A9TV; 22 Aralık 2017)


Allah askerimizi kahpe kurşunlardan korusun, yollarını açsın, daima zafere kavuştursun. (A9TV; 26 Ekim 2017)

Askere, polise verilen yiyeceklerin taze olması önemlidir. Özellikle etin taze olması şarttır, yiğitlerimize her gün günlük et verilmeli. (A9 TV; 2 Temmuz 2017)

Özel harekat okullarının sayısı mutlaka arttırılmalı. Hem asker hem de özel harekatçı sayısının artırılması terörle mücadelede önemlidir. (A9 TV; 17 Temmuz 2017)

Polisimize, askerimize her yerde tüm kardeşlerimizin sahip çıkması, ikramlarda bulunması, koruyup kollaması çok önemlidir. (A9 TV; 29 Haziran 2017)

Allah askerimize, polisimize güç kuvvet versin, hıfzı emanına alsın, her konuda başarılı kılsın. Deccal ordularını kahru perişan etsin. (A9 TV; 23 Nisan 2017)

Türk askeri namuslu, şerefli, aklı başında, mazluma zarar gelmesin diye müthiş titizlik gösteren insanlardır. Suriyede sivillere zarar vermezler. (A9 TV; 28 Ağustos 2016)

Bizim askerimiz koç yiğittir, hepsi milliyetçidir. Hepsi Allahtan korkar, hepsi ana kuzusudur. Alınları secde görmüştür. (A9 TV; 1 Haziran 2013)

Türk askeri şefkatte, merhamette dünyada tektir. Askerimiz nereye gitse uğur, bereket götürür. (A9 TV; 10 Nisan 2013)


Allah polisimizin, askerimizin bedenlerini manevi zırhla kaplasın, onları kahpe kurşunlardan korusun. (A9 TV; 8 Mart 2013)

Asker sevgisi, Allah sevgisiyle olur. Allah sevgisi için de önce Darwinizm-materyalizmin yok edilmesi gerekir. Darwinist, materyalist yetiştirdiğin adama askeri sev dersen askeri sevemez, zorlanır. Allah’ı seven, insanları sever. (A9 TV; 9 Şubat 2013)

Polisimiz, askerimiz koç yiğitler. Destan yazıyorlar, maşaAllah. (A9 TV; 18 Ocak 2013)

Allah polisimizi, askerimizi kahpe kurşunlardan esirgesin. Onları nur perdesi ile korusun. (A9 TV; 18 Ocak 2013)

Allah, koç yiğit polislerimizi, askerlerimizi kahpe kurşunlardan korusun. Onlara hep iyilik, bolluk, sevinç versin. Polisimiz, askerimiz Allah için, vatan için Peygamber ocağındalar. Onların her anları bir sevap, inşaAllah. (A9 TV; 2 Ocak 2013)

Türk askeri, Türk milleti Müslüman olduğu için güzel ahlaklı ama bunun daha güçlenmesi için, daha hoş olması için Darwinist, materyalist eğitimin kaldırılması lazım. Askeri tesislerde Allah’ın varlığı, birliği anlatılması lazım. Çünkü Osmanlı’daki o yiğit ruh, Çanakkale harbindeki yiğit ruh imandan kaynaklanıyordu. (A9 TV; 7 Aralık 2012)

Askerlere moral verecek imani konuşmalar yapacak, sohbet yapacak insanlar olsun. Diyanet İşleri Başkanlığı böyle bir görev alsın. Onlara moral verecek, onları hayata bağlayacak, onlara hayatı sevdirecek, onlara manevi güzel sohbetler böyle Allah’ı sevdirecek, ahireti sevdirecek, Kuran’ı sevdirecek sohbetler yapıp onları mutlaka intihar fikrinden caydırmak lazım. (A9 TV; 2 Aralık 2012)

Bizim askerimiz Resulullah (sav) tarafından övülmüş askerdir. (A9 TV; 12 Ekim 2012)

Kutsaldır asker, askere laf söylenmez. Sevgi, muhabbet, dostluk gösterilir, destek olunur. Türk ordusu çelik gibidir, böyle sivrisinek vızıltısından rahatsız olmazlar. (A9 TV; 14 Eylül 2012)

Askerimize laf söyleyenler, saygısızlık yapanlar çok büyük vebal altına giriyorlar. Asker mübarektir. Allah rızası için canlarını ortaya koyuyor Mehmetçikler. (A9 TV; 14 Eylül 2012)

Askerlerimiz mübarektir. Onlar kutsal bir görevi yerine getiriyorlar, Allah rızası için canlarını ortaya koyuyorlar. (A9 TV; 14 Eylül 2012)


Daha yeni Daha eski