Sayın Adnan Oktar bey Devlete, Millete muazzam hizmetler verdi.
Büyük Türkiye’yi, Turan’ı, Türk İslam Birliğini hedeflemektedir.
Tam 40 yıldır Türk İslam Birliği’ni savunan sayın Adnan Oktar bey,
Vatan ve Millet sevgisi üst düzeyde olan, Milli birlik ve Milli şuurun üzerinde önemle duran, Devletine sadık, Vatanın bölünmez bütünlüğünün korunması için fikri mücadele veren önemli ve örnek bir yazardır.

Sayın Adnan Oktar, insanların bir araya getirip düşünmeye dahi cesaret edemediği konularda akılcı Kurana ve Somut delillere dayalı anlatımlar yaparak yeni ufuklar açtı.
İslam ve Sanat, İslam ve Bilim, İslam ve Modernlik, Özgürlük, Güzellik, Neşe’in üzerinde önemle duran Adnan Oktar bey, bir yandan İslam’ın aydınlık yüzünü tanıtırken bir yandanda Marksist, Leninist, Ateist bölücü terör örgütü Pkk’ya karşı en güçlü fikri mücadeleyi oluşturdu ve adeta bir set oldu.
Pkk’nın yaptığı zülümleri ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bu örgütüne karşı mücadelesinin haklılığını anlatan kitapları ve broşürleri özellikle Avrupa’da yüzbinlerce dağıtıldı, Türkiye çapında onlarca konferansla PKK’ya karşı kararlı bir tutum sergilendi. Sayın Adnan Oktar bu güne kadar 73 dile çevrilen eserleriyle Türkiyeyi en iyi tanıtan ve terör ve anarşiye karşı ilmi mücadelesiyle bilinen tarihteki en önemli yazardır.
Adnan Oktar Sözde Değil Özde Milliyetçidir.
”Pkk’yı kazıyıp tarihe gömeceğiz. İttihad-ı İslamı, Türk Islam Birliğini oluşturacağız, Türki devletleri bir araya getireceğiz, büyük Türkiye’yi oluşturacağız. Ve karış toprak vermeyeceğiz. Vatandan böyle milim santim toprak vermeyiz. Bunu unutacaklar. ”
Adnan Oktar

Sayın Adnan Oktar bey’in canlı yayınından: “Pyd’ nin özerlik ilanı Pkk, kongreyi topladık falan diyorlar… Bu vatan bizim, öyle bir şey olmaz. Ama yurtdışından, ordan burdan tipler var, işte biz bu işi yapacağız falan gibisinden. Elli kere söylüyoruz, yaparlarsa, yani yapmaya kalkarlarsa seksen milyon vatandaşı şehit etselerde, Türkiye’nin bir bölgesini vermeyiz. Almanya, Amerika her yer, yerle bir olur onu söyleyeyim. Çünkü bir vatan toprağını sen veriyorsan, kendi vatan toprağını veriyorsan, dünyanın en haysiyetsiz, en şerefsiz, en namussuz adamı konumuna gelmiş olursun. En haysiyetsiz, en şerefsiz, en namussuz olarak yaşayamayacağına göre, böyle bir şeyi de kabul edemezsin. Böyle bir şey teklif ediyorsa, en büyük hakareti ediyor demektir, bölmeyi söylüyorsa, küfrediyordur. O zaman ağzının payını kanunla hukukla veririz. Asla müsaade etmeyiz. Bak samimi, delikanlıca, ben onu açıkça söylüyorum; kıyameti koparırız, bütün dünya yıkılır, bak söyleyim. Bütün dünya yerle bir olur, kıyamet kopar. Hiç bir şekilde öyle bir şey olmaz, onu unutsunlar. Bak Ortadoğu gider demiyorum, bütün dünya gider, kıyamet kopar. Böyle bir şeye müsaade etmeyiz. Eğer Türkiye’yi bize yar etmeye kalkmazsanız, biz de size dünyayı yar etmeyiz, söyleyim.”

Ve Adnan bey ekliyor, ”Bir parçayı almaya kalkarsanız, zaten Türkiye’de yaşamanın anlamı kalmadı demektir. Milletin namusuna, haysiyetine, şerefine en ağır darbe indirildi demektir. Hiç kimse için artık yaşamanın anlamı kalmaz. Bizi yaşatmak istemiyorlarsa, o zaman kıyamet kopar. Yani bütün dünya, dümdüz çorak tarla olur. Bu hayat, bu delikanlılık bana haram olsun eğer müsaade edersem. Asla müsaade etmeyiz. Kanunla, hukukla gereğini yaparız. Ya GüneyDoğu zaten gitti diyor, boşver diyor. Kargalar da geliyor bizim kapıya konuyor, am yanına gittin mi kaçıyorlar. Dört-beş tane pislik karga oraya kondu diye, ora nasıl gidiyor ya? Odunla gitmeye bile gerek yok, oraya gittin mi zaten kaçar onlar. Öyle bir şey olmaz. Yok kan akarmış da yok bilmem ne. Akarsa aksın kardeşim, ne olacak yani. Akıt benim kanım aksın yani, şehit olurum, ne olur yani. Dert mi kardeşim?”


”Deccal hiç boşa dişleri bileyip, kırmasın bütün dişlerini sökeceğiz. Bak deccal bana iyi bir baksın bakayım, hatırlıyor mu bunu? Bunlar senin kafana yağmur gibi yağacak, ilimle, irfanla; ÜST AKIL İNGİLİZ DERİN DEVLETİ’NİN İÇ YÜZÜ kitabı. Bak deccal, iyi dikkatlice bak, bu müminlerin elinde artık bu kitap. Şimdi İngiliz Derin Devleti’nin elemanları dikkatlice baksın, mümin kardeşlerimiz de baksın. Bu kitap ikinci cilt ve tuğla kalınlığında. Deccaliyetin ne kadar amansız ve muazzam genişlikte bir yapı olduğunu bu kitap açık açık ispat ediyor. Şeytan oyun oynuyor. İngiliz Derin Devleti, büyük bir kahpelik içinde. Canlarını yaktık ya, deşifre ettik ya; cinnet geçirdiler, akıllarını attılar. Hani o öyle olmaz, böyle olur diyorlar, elinizden geleni ardınıza koymayın.”


” Bu milleti yıkamazsınız. Asker de bizim, polis de bizim, özel harekatçı da bizim, hepsi bizim aslanımız. Millet de bizim, devlet de bizim, ülke de bizim. Biz bir bütünüz. Kimse bizi yerimizden kıpırdatamaz. EvelAllah!” Adnan Oktar
Daha yeni Daha eski