AŞAĞIDAKİ HABERLER KARA PROPAGANDA AMAÇLIDIR VE GERÇEK DIŞIDIR!!!


Ne Adnan Oktar’ın ne de arkadaşlarının haberlerde adı geçen intihar etmiş kişilerle ilgisi yoktur, herhangi bir tanışıklığı da bulunmamaktadırYukarıda görülen ve bu haberi yapan gazetelerin tümü yalan haber yapmışlardır.

Adnan Oktar’ın fikirleri her zaman için Kur’an-ı Kerim kaynaklı olmuş, kendisi insanlara sevgiyi, dostuğu, barışı anlatmış, insanları Kur’an ahlakına davet etmiştir. Nüfusunun %99’u Müslüman olan ülkemizde, Diyanet İşleri Başkanlığı da olmak üzere bu daveti yerine getiren yüzlerce kuruluş, cemaat ve topluluk daha bulunmaktadır. Ancak bugüne kadar ülkemizde Kur’an ahlakına davet edilmesinden olumsuz etkilenerek intihara sürüklenen kimse yoktur. Bu haberlerin yapılmasındaki amaç Adnan Oktar’ı bazı intihar vakalarının sebebi gibi gösterebilme gayretidir.

Yazılı ve görsel basının büyük bölümü yukarıdaki başlıkta anlattığımız cinayet haberlerindeki tutuma benzer şekilde bazı intihar vakalarında da Adnan Oktar’ı gündeme getirmiş, böylelikle de kamuoyunun okudukları olaylar üzerinden bu camiadan şüphelenilmesini ve onlara karşı öfke duyulmasını ve infial oluşmasını sağlamak istemiştir.

Düzenlenen iddianamede, Adnan Oktar ve arkadaşlarının basın tarafından kasıtlı olarak kullanılan intihar haberlerindeki iddiaların hiçbirine değinilmemiştir. Bu da basında yer verilen isnatların tümüyle asılsız olduğunun, sadece tertemiz bir camiayı karalamayı hedeflediğinin bir başka ispatıdır. 



⬅️

KAYIP TEVRAT CİNAYETİNİ ADNAN OKTAR’A YIKMA GAYRETİ

➡️

ADNAN OKTAR İLE İLGİLİ ETKİN PİŞMANLIK YALANLARI

Daha yeni Daha eski