Yine kumpasın çok açık delillerinden birisi de Sabah gazetesindeki ilgili haberde iddia edilen sözde Adnan Oktar’ın bir gün başa geçeceğine dair mesajdır. Özkan Mamati’nin sosyal medya paylaşımlarındaki asılsız iddialarıyla şekillenen bu haberlerin amacı, Adnan Oktar ve arkadaşlarının güya darbeye hazırlandığı, devletin yönetimini ele geçirecekleri gibi inanılmaz gülünç bir iddiayı dillendirip kamuoyunda infial uyandırmaktır.

Bu konudaki onca habere ve sosyal medya paylaşıma rağmen böyle bir mesaj hiç bulunmadı, imaj raporlarında yer almadı. Ne var ki, hiçbir delil olmamasına rağmen, Özkan Mamati’nin instagram sayfasında yer alan bu akıl almaz delice iddia iddianamede yer aldı.. Basının kara propaganda amacıyla ne denli etkin kullanıldığının en net delillerinden birisi, işte bu ve bunun gibi haberlerdir.

Adnan Oktar ve arkadaşlarının hiçbirinin, hiçbir zaman ruhsatsız silahı olmadı. “Seri numaraları yakılmış” silahlar yalanı, yapılmaya çalışılan kumpası alenen gözler önüne sermektedir. Camiada 20 yıldır silah sahibi olan kişiler de bulunmaktadır, 1-2 yıl önce ruhsat almış olanlar da vardır. Ancak tek bir kişi dahi ruhsatsız, seri numarası yakılmış silah bulundurmamıştır. Tüm silahlar zaten emniyetin elindedir. Meydanı boş bulan ve bazı çevrelerin arkasında durmasından güç bulan Özkan Mamati, sinema filmlerinden duyduğu replikleri yazarak olağanüstü suçlar, devleti yıkmak için planlar varmış imajı oluşturmaya çalışmıştır. 


⬅️

SUİKAST – DARBE YALANLARI

➡️

KAYIP TEVRAT CİNAYETİNİ
ADNAN OKTAR’A YIKMA GAYRETİ


Daha yeni Daha eski