B.B.Y., yargılaması yapılan dosyanın müştekileri arasındadır. 27.04.2018 tarihinde Mali Şube’ye giderek şikayetçi olmuş ve ifade vermiştir. Bu ifadede ilginç bir bölüm yer almaktadır:

Polis Fezlekesi’nin 624. sayfasında B.B.Y.’ye verilerek dosyaya sundurulan düzmece ses kayıtlarının deşifreleri yer almaktadır. Fezlekeye göre bu ses kayıtlarını içeren CD’nin Emniyet Müdürlüğü’ne sunulduğu tarih Mayıs 2018’dir.

Ancak şaşılacak şekilde, söz konusu düzmece ses kayıtları henüz emniyete verilmeden tam 4 AY ÖNCE basına verilmiştir! Üstelik reytingleri ve ulaşabileceği insan sayısı bakımından çok daha yüksek olan Show TV, ATV, Kanal D, Fox TV, A Haber gibi ulusal kanallara değil, AKİT TV’den Caner Karaer’e!

Yine bu düzmece ses kayıtları tam aynı tarihlerde @kediLeaks hesabından da paylaşılmıştır!

B.B.Y.’nin polise Mayıs 2018’de teslim ettiği ses kayıtlarının Emniyet Fezlekesi 627. sayfasındaki deşifresini incelediğimizde, Akit TV tarafından 5 Şubat 2018’de, yani polislere teslim edilmesinden en az 4 AY ÖNCE yayınlandığını görüyoruz.




Kelimesi kelimesi aynı olan düzmece ses kayıtlarının Akit TV ile birlikte @kediLeaks isimli tetikçi Twitter hesabında da eş zamanlı olarak paylaşıldığını görmekteyiz.

Bu ses kayıtları, açıkça anlaşıldığı üzere bir genç kızın güya kendini korumak amacıyla yaptığı “delil tespiti” değil, bir camiayı karalayabilmek için özel olarak üretilmiş, ardından da emniyete verilmek yerine karalama amacıyla kullanılmak için hem Akit TV’te hem de @kedileaks’e aktarılmış düzmece kayıtlardır.

 


⬅️

AKİT TV SUNUCUSU CANER KARAER DEVREDE

➡️

Z.C.Y.’NİN DÜZMECE SES KAYITLARI

Daha yeni Daha eski