AŞAĞIDAKİ HABERLER KARA PROPAGANDA AMAÇLIDIR VE GERÇEK DIŞIDIR!!!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan Murat Ünal isimli bir kişi 28 Kasım 2016 tarihinde arkadaşıyla beraber 1400 yıllık el yazması bir Tevrat satmaya çalışırken öldürülmüş ve bu cinayete ilişkin dava süreci sürerken bu kişinin ailesi birdenbire ortaya uydurma bir iddia atmıştır. Bu cinayetle güya Sayın Adnan Oktar’ın irtibatlı olduğunu iddia etmiştir. Bu çirkin iftira, algı operasyonu yürüten basın organlarının manşetlerinde kullanılmıştır.





Bu haberde görüldüğü gibi, FETÖ’nün mucidi olduğu kara propaganda yöntemi Adnan Oktar ve arkadaşlarına karşı yeniden devreye girmiştir.

“Cinayette Adnan Oktar İddiası”, “Derin Cinayet” gibi tamamen sansasyonel kelimeler seçerek toplum mühendisliği yapmaya çalışan karanlık eller, sadece haber başlıklarına göz atan bir insanın zihninde Adnan Oktar ile cinayet kavramının ilişkilendirilmesini ve Adnan Oktar’ın -tamamen bir yalan olduğu halde- bir cinayet ile bağlantılıymış gibi hatırlanmasını hedeflemiştir. Halbuki konunun aslı her zamanki gibi çok farklıdır. İddiayı ortaya atan abla Ümmühan Gülsüm, sosyal medyadan yazıştığı husumetli müştekilerin yönetimindeki @Kedileaks hesabından bu duyumu almıştır! Yani Özkan Mamati’nin oyununa alet olmuştur. Amaç Adnan Oktar’ın adını korkunç cinayetlerle birlikte anma gayretidir.


 


⬅️

ADNAN OKTAR SÖZDE 2019’DA BAŞA GEÇECEK YALANI

➡️

30 YIL ÖNCEKİ İNTİHARLARI ADNAN OKTAR’A YIKMA GAYRETİ

Daha yeni Daha eski