Özkan Mamati ve yönlendirdiği bazı müştekiler, özellikle sosyal medya ve basın kanallarıyla ciddi bir kara propaganda faaliyeti yürüttü, halkta infial oluşmasını ve bu yolla adli makamların da etkilenmesini sağladı. Bu faaliyeti yaparken Özkan Mamati tek başına değildi.

Öncelikle Akit TV’nden bazı sunucular ile büyük bir iş birliği yapıldı. Operasyona kadar bu iş birliği aralıksız devam etti. Daha sonra Sabah Gazetesi internet sayfası da devreye girdi. Bu sayfanın Genel Yayın Yönetmeni yıllarca camiada kalmış ve ayrılmış olan, şu anda da davanın müştekileri arasında yer alan İsa Tatlıcan’dır. Operasyon sonrasında inanılmaz dezenformasyonun, yalan haberlerin, kaynağı bilinmeyen sözde duyumların havada uçuştuğu aylar boyunca Sabah Gazetesi’nin internet sayfası Adnan Oktar ve arkadaşlarının tutukluluklarının devamı için gereken kamuoyu baskısını sağladı ve bunda başarı elde etti. Halkta infial oluşması için elinden geleni yaptı.

Özkan Mamati’nin basın yayın organlarının kumpas sürecinde nasıl etkin kullanılacağını açıklayan 2 paylaşımı dikkatlerinize sunmak istiyoruz.

 


⬅️

CEZAEVLERİNDE YAŞANAN ZORLUKLAR VE BASKILAR

➡️

ÖZKAN MAMATİ: “BASIN ÖNEMLİDİR!”

Daha yeni Daha eski