Bu çalışmanın ilerleyen bölümlerinde “Özkan Mamati” ismi çok sık geçecektir. Bunun da sebebi, Özkan Mamati’nin Adnan Oktar ve arkadaşlarına kurulan kumpasta önemli görevler üstlenmiş olmasıdır.

Özkan Mamati Adnan Oktar’ın arkadaş grubunda yaklaşık 15 yıl boyunca kalmış, birçok faaliyette bulunmuş, ancak sonra grupla ilişkisi kesilmiş bir kişidir. Adnan Oktar’ın yanında 15 yıl kalıp da peşinde koştuğu dünyevi çıkarları elde edememiş olması Adnan Oktar ve arkadaşlarına karşı duyduğu husumetin derecesini iyice artırmıştır. Bu husumet intikam alma isteği doğurmuştur.

İşte İngiliz derin devleti de tam bu aşamada devreye girmiştir. Adnan Oktar ve arkadaşlarına zarar verebilmek için, özellikle Türkiye’ye sık sık gelip giden Ed Husain isimli ajanını kullanmış, onun aracılığıyla husumetli Özkan Mamati’yi kontrolü altına almış ve kurguladığı kumpas doğrultusunda onu yönlendirmiştir. Kumpasın gerçekleşebilmesi için kimleri devreye sokacağı, kimleri tehdit ve baskı ile yönlendirebileceğine dair yönlendirmelerde bulunmuş, kumpasa dair kendisine birçok görev vermiştir. Mamati’nin önayak olduğu bu “görevler” neticesinde, Adnan Oktar ve arkadaşları hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nda yürütülen gizli soruşturmanın seyri değişmiştir.

Bu iddiamız hayali bir komplo teorisi değil, çok fazla sayıda somut delile dayanan bir gerçektir. Bu çalışmada söz konusu delilleri tek tek ortaya koyacağız. Özkan Mamati’nin İngiliz derin devleti tarafından kurgulanan kumpası Adnan Oktar ve arkadaşlarına husumetli bir grubun lideri olarak nasıl etkinleştirdiğini, bu yolda insanları ve en önemlisi adli makamları nasıl kandırdığını delilleriyle göstereceğiz.

Elbette ki Özkan Mamati bu kadar büyük çapta bir kumpas faaliyetini tek başına gerçekleştirmemiştir, bunu yapacak alt yapı ve kapasiteye de sahip değildir. Bu kumpasın kurgulanmasında ve yürütülmesinde, geri plandaki espiyonaj, adli tıp birimleri, emekli emniyet ve yargı mensupları, psikologlar, psikiyatristlerve çeşitli uzmanlardan oluşan profesyonel bir ekipten, açık ve gizli işbirlikçilerden ve ortaklardan destek almıştır. Özkan Mamati, bu üst akıl gibi hareket eden ekibin yönlendirmeyeriyle, birçok kişiyitehdit ederek ve korkutarak yanına çekmiştir.

Özkan Mamati çocukluğunu ve gençliğini birçok sokak çetesinin faaliyette olduğu bir semtte geçirmiştir. Bunun da etkisiyle her zaman çete kavgalarına, mafya kültürüne, mafya dizilerindeki karakterlere ve olaylara içten içe hayranlık besleyen bir kişilik olmuştur. Bu gerçeği onu yakından tanıyan birçok kimse bilmektedir. İnstagramda paylaştığı resimler ve Adnan Oktar’ın arkadaş grubuna karşı yaptığı tehditler kullandığı üslup Özkan Mamati’nin ruh haline, kültür yapısına ve eylem tarzına işaret edecek niteliktedir:

Biraz düşündüm. Hepinizin a… s… Bakın sizi değil AİLENİZİ, ARKADAŞLARINIZI DA. Herşeyinizi elinizden alacağız. Temizlemek için en derine kadar kazıyacağız. Bakın sülalenizi kazıyacağız, sülalenizi. Birinizi huzurlu bırakan, birinizin burnundan getirmeyen … olsun. Hemen hissedeceksiniz başınıza gelenlerden, hemen ya hemen.”

(Özkan Mamati’nin Kasım 2017 tarihli bir instagram paylaşımı)


Adnan Oktar ve arkadaşlarını “kesin olarak dağıtmak ve bir daha bir araya gelmelerini de engellemek” amacıyla kurgulanan, Özkan Mamati gibi şahısların kullanıldığı kumpasta hukuk ve insan hakları tamamen devre dışı kalmış, netice itibarıyla sayısı 100’ü geçmiş hak ve hukuk ihlali yaşanmış, tüm Türkiye’nin gözü önünde masum insanların itibarları yok edilmiştir.

Şimdi bu karanlık kumpasın detaylarına biraz daha yakından bakalım…



⬅️

ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARININ İSLAM’IN MODERN YÜZÜNÜ ORTAYA KOYMALARI İNGİLİZ DERİN DEVLETİNİ RAHATSIZ ETTİ

➡️

STANDART KRİPTO FETÖ TAKTİKLERİ

Daha yeni Daha eski