Kumpas’ın çok önemli dayanak noktalarından birisi Sabah Gazetesi ve internet sayfası olmuştur. Operasyonun ilk gününden itibaren yalan haberlerle neredeyse hergün kamuoyunu infiale getirmiş ve bu infiali sıcak tutma vazifesini de üstlenmiştir.

Söz konusu basın organının genel yayın yönetmeni olan İsa Tatlıcan, Adnan Oktar’ın eski arkadaşlarından birisidir. 15 yıl kadar önce camia ile ilişiğini kesen ve bu süre zarfında hiçbir şekilde camia ile temasta bulunmayan, hiçbir adli kuruma ya da Emniyete herhangi bir şikayette bulunmayan İsa Tatlıcan, mevcut kumpasın en önemli aktörlerinden birisi olarak yıllar sonra bir anda ortaya çıkmıştır.

Şunu belirtmek gerekir ki, Adnan Oktar ve arkadaşlarına yönelik dava kapsamında İsa Tatlıcan da müşteki konumunda bulunmaktadır. Taraf olduğu bir dava ile ilgili olarak yine çalıştığı yayın organını kullanmış, tıpkı Caner Karaer gibi o da yargıyı kendince etkileyebilmek için çalıştığı gazeteyi kendi menfaat alanına dönüştürmüştür.

Sabah Gazetesi’nin internet sitesi üzerinden yapılan acımasız haberleri, yalanları ve özellikle infial uyandırmaya yönelik yazıları ilerleyen sayfalarda gözler önüne sereceğiz.

Özkan Mamati ve baskıyla yönlendirdiği kişiler de kendi sosyal medya paylaşımlarında en çok Sabah Gazetesi internet sayfalarında yapılan haberleri paylaşmışlardır. 


⬅️

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI SAYIN ALİ ERBAŞ ADETA KONUŞMAYA ZORLANIYOR

➡️

KARA PROPAGANDANIN EN İNSAFSIZ KULLANIMI: HABERLER 

Daha yeni Daha eski