Özkan Mamati ve onun baskısıyla hareket eden bazı müştekilerin kumpas faaliyetlerini yürüttükleri sosyal medya hesapları, burada ortaya koyduğumuz kumpasın en net delillerini barındırmaktadır.

Burada en önemli husus, Adnan Oktar ve arkadaşlarına karşı asılsız haberlerin, kışkırtmanın, iftira içerikli kurgulamanın ve mesnetsiz iddiaların sadece tek bir husumet grubu tarafından, Özkan Mamati liderliğinde hazırlanıyor olmasıdır. Sözde suikast ve darbe iddialarını gündeme getirerek, kamuoyunda yeni bir infial uyandırmak hedeflenmiş, halihazırda tutuklu halde cezaevlerinde bulunan ve kendilerini savunamayan Adnan Oktar ve arkadaşlarına karşı yargısız infazdan öte, müthiş bir linç girişimi yürütülmüştür.



Söz konusu sosyal medya hesaplarında, yalanlarla manipüle edilen bazı emniyet mensuplarının da desteği hissedilerek pervasızca paylaşımlar yapılmıştır. İlk dönemdeki paylaşımlarda daha çok küfür ve hakaretler varken, günden güne bunların yanına hayali hikayeler, suç isnatları ve karanlık senaryolar eklenmiştir. Burada gözetilen tek hedef, mümkün olan tüm imkanlarla Adnan Oktar ve arkadaşlarından intikam alabilmek, onlara çamur atabilmek ve onları sözde halk nezdinde itibarsızlaştırmaktır.  

Sabah Gazetesi bu konuda öylesine pervasızca yalanlar sergilemiştir ki, inanılmaz bir iftira ile bir köşe yazarına güya Sayın Cumhurbaşkanımıza suikast planlandığı gibi bir senaryo yazdırılmıştır. Burada asıl hedeflenen tertemiz bir camia, hiçbir sabıkası olmayan ve hayatları boyu kanunlara uyarak yaşayan Adnan Oktar ve arkadaşlarıdır. Devlete bağlı, vatana millete faydalı böyle hayırlı bir camiayı etkisiz hale getirmek için başta Özkan Mamati ile iş birliği içinde hareket eden İsa Tatlıcan, yaptırdığı asılsız haberlerle atılan iftiralara açıkça basın yoluyla destek vermek için elinden geleni yapmıştır. Onlarca yıldır devletin birliğini ve bütünlüğünü destekleyen, terör örgütlerine karşı mücadele eden, bu konuda yüzlerce konferans ve kültürel çalışma yapmış bir camiaya karşı tek yapabilecekleri bu asılsız haberleri yaygınlaştırmaktan ve yeni iftiralar atmaktan öteye gidememiştir

(Adnan Oktar ve arkadaşlarımızı tenzih ederiz)

ÖZKAN MAMATİ TARAFINDAN ÜRETİLEN YALANLARA VE KARALAMA KAMPANYALARINA ÖRNEKLER


 


⬅️

BASINDA SAHTE ÖRGÜT ŞEMALARI: İTİBAR SUİKASTİ

➡️

ADNAN OKTAR SÖZDE 2019’DA BAŞA GEÇECEK YALANI

Daha yeni Daha eski