Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İngiliz derin devletinin ve onun hain uygulamalarının bilincindedir ve şu anda dünyada, İngiliz derin devletine açık yüreklilikle karşı duran insanlardandır. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu konuda en büyük desteği veren ise hiç kuşkusuz ki Sayın Adnan Oktar’dır. İngiliz derin devleti ile ilgili önemli gerçekleri eserleriyle ve anlatımlarıyla ortaya koymuştur. Karanlık güçler, dış mihraklar, küresel güçler gibi her kötü olayın, kumpasın arkasındaki güç olduğu ifade edilen, ancak çoğu zaman hayali gibi algılanan yapının ismini ilk açıklayan Sn. Adnan Oktar’dır. 

"Bu karanlık yapının adı İngiliz derin devletidir" diyen Sn. Adnan Oktar Türkiye’yi bölme planları, İslam’ı, Kuran’ı haşa değiştirme oyunları ve piyonlarıyla birlikte İngiliz derin devletini çok detaylı olarak deşifre etmiştir. Sn. Adnan Oktar’ın bu cesur hareketi pek çok kişiye de örnek olmuş ve onlar da adı İngiliz derin devleti olan bu gizli şer yapılanmasına açıkça dikkat çekmeye başlamışlardır. 

Bu son derece önemlidi çünkü konu vatan savunması olduğundan, kişilerin siyasi görüşleri ne olursa olsun, Sayın Cumhurbaşkanımız’ın çabasının ve ilmi mücadelesinin desteklenmesi büyük bir önem taşımaktadır. 

Bu konuyu sürekli gündeme getiren Sayın Cumhurbaşkanımız, 2017 Mart ayında gerçekleşen 4. TÜGVA Gençlik Buluşması’ndaki konuşmasında, “bir maske altında gizlenerek Osmanlı’yı içten yıkma ve parçalama çabası içinde olan İngiliz ajan Lawrence gibi hainlerin bugün de bulunduğuna” dikkat çekmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları şöyledir: 

“Yüzyıl önce Arapça konuşan, faaliyet gösterdiği yerin insanları gibi giyinen Lawrence vardı. Bugün de cübbeli, sakallı, hoca ve alim kılıklı modern Lawrence‘lar aynı şeyi yapıyor. Bir asır evvel Sykes ile Picot arasında yapılan gizli anlaşmalar vardı, bugün de kapalı kapılar arkasında süren kirli pazarlıklar var … Figüranlar, argümanlar, oyuncular farklı olsa da kurgulanan oyun aynı oyun.” (“Erdoğan: Eskiden Lawrence vardı, şimdi…”, Takvim, 27 Mart 2017)

Sayın Cumhurbaşkanımız, 2017 Ocak ayında Külliye’de gerçekleştirdiği Muhtarlar Toplantısı’nda da benzer bir konuşma yapmıştır. Konuşmasında, Osmanlı döneminde vatanına ihanet etmiş, İngiliz yanlısı Ali Kemal’e atıfta bulunarak, içimizde halen İngiliz derin devletinin yancısı olan “tescilli Ali Kemallerin” (Ali Kemal, İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson’ın dedesidir) bulunduğuna, ancak Türkiye’nin bu oyuna gelmeyeceğine dikkat çekmiştir: 

“Bu ülke ve devlet hem ekmeğini yiyip hem kendisine ihanet edenleri sırtında taşımak mecburiyetinde bırakılamaz. Biz milletimizle birlikte yürüttüğümüz istiklal ve istikbal mücadelemizi bu tescilli Ali Kemallere rağmen zafere ulaştıracağız, hiç merak etmeyin.” (“Tescilli Ali Kemaller”, Hürriyet, 4 Ocak 2017, http://www.hurriyet.com.tr/tescilli-ali-kemaller-40326892)

Sayın Cumhurbaşkanımız, 15 Temmuz Destanı’nın 1. Yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni” sırasında yaptığı konuşmada ise, İngiliz derin devletinin önemli bir sembolü olan “fil”e dikkat çekmiş; hain darbe girişiminin de ardında İngiliz derin devleti olduğunu ima etmiştir: 

“Arkalarında kimlerin olduğunu da çok iyi biliyoruz Ama şu da bir gerçek ki “piyonları ezip geçmeden kaleleri, filleri, atları, veziri alamaz, şahı da mat edemeyiz”. (“Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Piyonları Ezip Geçmeden Kaleleri, Filleri, Atları, Veziri Alamaz, Şahı da…”, SonDakika, 15 Temmuz 2017; https://www.sondakika.com/haber/haber-cumhurbaskani-erdogan-piyonlari-ezip-gecmeden-9836530/)

2017 Ağustos ayında, Malazgirt Meydan Muharebesi’nin 946. Yıldönümü kutlamaları sırasında Anıt Meydan’da bir konuşma yapan Sayın Cumhurbaşkanımız, şu önemli açıklamalarda bulunmuştur: 

“Tıpkı 2023 gibi, tıpkı 2053 gibi, 2071’i de kendimize bir ufuk çizgisi, bir kızıl elma olarak belirledik… Sultan Alparslan, Sultan Kılıçaslan Malazgirt’te kimlerle mücadele etmişse, Gazi Mustafa Kemal kimlerle mücadele ettiyse, biz de bugün onlarla mücadele ediyoruzOyun aynı, hedef aynı. Sadece senaryo farklı, figüranlar farklı. Bu oyunda FETÖ bir piyondur; PKK, YPG, PYD bir piyondur; DEAŞ bir piyondur. Diğer terör örgütleri de hepsi gözünü vatanımıza dikmiş olan güçlerin kullandığı birer araçtır. Bizim mücadelemiz sadece araçlara değil onları kullananlara karşıdır”. (“Sultan Alparslan Kimlerle Mücadele Etmişse, Biz de Onlarla Mücadele Ettik”, Haberler.com, 26 Ağustos 2017, https://www.haberler.com/sultan-alparslan-kimlerle-mucadele-etmisse-biz-de-9971538-haberi/)

Bütün bu gelişmelerle birlikte, ülkemizde çok sayıda siyasetçi, yazar, aydın ve gazeteci, yazılarında ve söylemlerinde Sayın Adnan Oktar’ın yoğun anlatımlarının ardından İngiliz derin devletine vurgu yapmaya başlamışlardır. Bu durum, ülke çapında ve dünya genelinde önemli bir uyanışın meydana geldiğini göstermekte ve yüzyıllardır gizlenen bu hain deccal yapılanmasının çok yakında tüm dünya çapında deşifre olacağına işaret etmektedir. Bu kişilere birkaç örnek şöyledir: 

MHP GENEL BAŞKANI, DEVLET BAHÇELİ 

Sayın Bahçeli, 24 Aralık 2016 tarihli konuşmasında bu konuda şu açıklamayı yapmıştır: 

“İŞİD’i imal edip Ortadoğu’ya salan karanlık ve kalleş küresel güç merkezleri dökülen kanlardan birinci derecede mesuldür. ABD’nin dış politikasını zannederim yayılmacı ve kaos imalatçısı İngiliz aklı yönlendirmektedir…” 

CUMHURBAŞKANI BAŞ DANIŞMANI, YALÇIN TOPÇU

Terör örgütü DAEŞ’in İngiltere tarafından yönetildiğini belirten Sayın Topçu şu açıklamalarda bulunmuştur:

“Benim kişisel tespitim; DAEŞ’in İngiliz casus Lawrance'in gayrimeşru çocuğu olduğudur ve bu örgüt emperyalist küresel güçler hesabına çalışır. DAEŞ’in varlığının ve ürettiği etkinin temel nedeni; mezhep savaşı çıkartmaktır. Bunu Irak'ta başarmıştır. Suriye'de başarmıştır. Yemen'de başarmıştır. Şimdi Türkiye ile İran, mezhep savaşına tutuşsun istenmektedir.” 

ŞAMİL TAYYAR

TEMMUZ 2016Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, darbenin, PKK’nın ve bu tip eylemlerin arkasında Amerika olduğunun düşünüldüğünü, ancak aslında İngiltere derin devletinin olduğunu şöyle belirtmiştir: 

“İşte, üst akıl diye konuşuyoruz ya aslında üst akıl İngiltere derin devleti. Ben İngiliz derin yapısının Amerika’nın çok daha üzerinde operasyonel yönetici aklı olduğunu düşünüyorum. Bilinenin de aksine Londra’dan Washington’a giden hat her zaman daha güçlüdür."

"Bakın, biz darbe girişimiyle uğraşırken PKK’yı da harekete geçirdiler. Ancak derin devletlerden bağımsız bunların hiçbiri olmaz. Bu nedenle tehlike geçmiş değil. Üst akıl Türkiye’yi pazarlık masasına oturtmaya çalışıyor. Türkiye’ye ilişkin talepleri var. Bu talepler yerine getirilmediğinde başka unsurları harekete geçirebilirler. Cumhurbaşkanımız da bu durumun farkında”. 

YUSUF KAPLAN

Yusuf Kaplan, 2016 Temmuz'da, HaberTürk TV Kanalı'nda şunları söylemiştir: 

Fethullah Gülen hareketi bir İngiliz projesidir. Gülen’in Amerika’da olması bir karartma hareketidir.” 

BEKİR HAZAR

Bekir Hazar, Ocak 2017'de Takvim Gazetesinde yayınlanan yazısında, İngiliz derin devleti ve IŞİD bağlantısını anlatarak şunları yazmıştır: 

"İngiltere haydut devlet diyen İngiliz Büyükelçi Craig Murray, 'DEAŞ’ın içinde çok sayıda istihbarat örgütü cirit atıyor' dedi. İngiliz istihbaratı MI6 Başkanı Sir Alex 'DEAŞ’ın içindeyiz' diye resmi açıklama yaptı. İngiliz vali tarafından yönetilen Kanada’nın ajanları sınırımızda DEAŞ’e eleman götürürken yakalandı. 15 gün önce Suriye’nin güvenliğinden sorumlu bir bakan 'DEAŞ’in içine çok sağlam ajanlarımız sızdı.' dedi."

ERGUN DİLER

Gülen hareketi İngiliz aklının ürünüdür. Örneğin Hillary de Amerikalı ama arkadaki güç İngiliz’dir. Soros gibi yani Amerikan vatandaşı İngiliz. Gülen bu sahnenin dekorundaki ışık sadece. Adamlar buraya gelip Sykes-Picot’dan yarım kalan işi bitirmek istiyorlar. Tekrar aile aile aşiret aşiret bölmek derdinler. İngiliz aklı bu. Dünyayı yönetmek gibi arzuları var.(Eylül, 2016)

SALİM KÖKLÜ

"İngilizler, Osmanlı devletini yıktılar. Osmanlı İmparatorluğu topraklarında yirmi üç adet irili ufaklı birçok devlet kurdular. Bunun sebebi Müslümanların kuvvetli ve büyük bir devlet kurmalarına mani olmaktı. İslam ülkeleri diye isimlendirilen memleketler arasında devamlı birbirlerine düşmanlıkları ve harpleri kışkırttılar. Mesela Sünni Müslümanların büyük ekseriyeti teşkil ettikleri Suriye’de yüzde dokuz olan Nusayrileri hakim yaptılar. Müslümanların bulunduğu memleketlerde hakiki ehli sünnet alimleri öldürüldü. İslam kitapları hatta Mushaf’ı Şerifler bile yok edildi. Bu İslam alimlerinin yerine kendileri tarafından yetiştirilen din cahili mezhepsiz kimseleri getirdiler.” (Ocak, 2017)

NECATİ ÖZFATURA

Türkiye Gazetesi yazarlarından Necati Özfatura Chatham House kurucularından Rockefeller ve Rothschild ailesine dikkat çekerek “Darbeleri yapan, Gezi olaylarında rolü olan milyarder Soros aslında Rothschild ve Rockefeller Yahudi asıllı küresel sermayenin temsilcisidir” demiştir. (Ocak, 2017)

NECATİ ÖZFATURA

Necati Özfatura, Türkiye Gazetesi’ndeki köşe yazısında Osmanlı’ya karşı ayaklanan halkların İngilizlerin oyunları sonucu isyan ettiklerini ve bu oyunların hala devam ettiğini anlatmıştır. (Mart, 2017)

NECATİ ÖZFATURA

Necati Özfatura, Mayıs 2017 tarihinde de şöyle yazmıştır:

Zamanımızın Lawrence’i Graham Fuller’e göre İslamiyet'i yıkmak ancak Türkiye’nin yıkılmasıyla mümkündür. Herkes yerini tayin etmelidir. Türkiye ve İslamiyet’i yıkmak isteyenlerin mi yanındasınız ya da bunların karşısında mücadele edenlerle mi aynı saftasınız? Ama asla ve asla umutsuz olmayın. Zaman Türkiye ve İslam dünyasının lehine çalışıyor. 21. asır Türk ve İslam dünyasının asrı olacaktır.” 

BÜLENT ERANDAÇ

Temmuz 2017'deki Takvim Gazetesi'ndeki köşe yazısında Bülent Erandaç, İngiliz derin devletinin ve MI6’in kontrolündeki Times’ın Osmanlı’nın yıkılmasında büyük etkisi olduğunu yazmıştır. Türkiye’ye yıllarca İngiliz formatı atılmasında İngiliz derin devletinin rol aldığını, PKK-PYD gibi komünist örgütleri de bu yapılanmanın desteklediğini belirterek “İngiliz derin devleti bugün de Erdoğan’ın ve Müslüman dünyanın sesi, Türkiye’nin karşısındaki güçtür” demiştir. (Temmuz, 2017)

ÜMİT ZİLELİ

Amerika ile İngiltere iç içedir. Ben size inancımı söyleyeyim. Okuduklarımdan anladıklarımdan şunları söyleyeyim. Ben hala Amerikan Üst Aklı dediğimiz şeyin İngiltere olduğunu düşünüyorum. Yüzyıllara dayanan müthiş bir şey var.” (Mayıs, 2017)

ÜMİT ZİLELİ 

Sözcü Gazetesi’nde Ümit Zileli Suudi Arabistan-İngiltere bağlantısına değinen şöyle bir yazı yazmıştır: 

“Biliyorsunuz gericilik, yobazlık, vahşet, radikal terörizme destek, kadını adeta insandan saymamak denince akla gelen ilk ülkedir Suudi Arabistan. Bunun çeşitli kanıtlarını ta İngiliz eliyle kuruluşundan itibaren yüzlerce kez sergilemiştir de.” (Şubat, 2017)

YİĞİT BULUT

Televizyon programındaki konuşmasında Yiğit Bulut şöyle demiştir:

“Bilmiyor muyuz Chatham House’a gidip baş okşatanları. Biz bilmiyor muyuz İngiliz kraliçesinin kapısında bekleyenleri. Türkiye’nin yönetimi İngiltereden verilmiyor. Geçti o dönem geçti. Chatham House’da vermiyorlar Türkiye’nin yönetim mazbatasını.” (Aralık, 2017)

İBRAHİM KARAGÜL

Yeni Şafak'tan İbrahim Karagül de, İngiliz derin devletine dikkat çeken bir yazı kaleme almıştır: 

"Türkiye'yi yalnızlaştırma planları yapılıyor. Kim yapıyor? Yüz yıl önce coğrafyamızda Araplarla aramızı kim bozmuşsa onlar. Yani İngiliz aklı ve Amerikan gücü. Şimdi yine sahadalar. Yine aynı şeyi yapıyorlar. Türkiye düşmanlığını Arap sokaklarına yayıyorlar. Patron yine yüz yıl önceki oyuncuların bugünkü torunları(Nisan, 2018)

SERKAN ÜSTÜNER

Haber 7 Yazarı Serkan Üstüner yazısında şunları söylemiştir: 

“Abdülaziz döneminden beri de Türk devletini yok etmek için var güçleriyle çalışmaktadır. Çöküş içinde yükselişi hedefleyen Abdülaziz’i bir saray tertibatıyla öldürtmüştür. 2013’ten bu yana Türkiye’ye yapılan ağır saldırının da arkasında İngiliz derin devleti vardır. 15 Temmuz günü İngiliz askerlerinin ve uçaklarının Kıbrıs’ta ne işi olduğunu hala kimse çözemedi. İngilizler bu üst aklın ta kendisidir. Abdülaziz’in kanı ve nice şehidimizin kanı üst aklın da elindedir. Şimdilik yapmamız gereken bunları tanımak, düşmanını bilmeden nasıl hamle yapacağını kestiremezsin.” (Ağustos, 2017)

MEHMET SOYSAL

Milliyet Gazetesi Yazarı Mehmet Soysal da İngiliz derin devletine dikkat çeken yazarlar arasında yer almıştır. Şunları söylemktedir:

"İslam coğrafyasını terör bataklığına çevirenlerin başını Amerika, İsrail, Almanya ve Fransa çekiyor. Son 150 yıldan beri bunları organize eden devletse İngiltere’dir. Trump bile artık ‘bizde çok katil var’ itirafını yapıyor. Bütün devlet başkanlarının bu sorgulamayı yapmaları lazım. Artık dünyanın büyük bir huzura ihtiyacı var." (Şubat, 2017)

ALİ KUZU

"İngiliz derin devleti şeytanın satranç tahtası" başlığı altında bir kitap yazmıştır. 

KÜRŞAT BERKKAN 

"İngiliz derin devleti, gizli teşkilat" başlıklı bir kitap yazmıştır. 

KORAY ŞERBETÇİ

"Osmanlı’nın İngiliz’le imtihanı" başlıklı bir kitap yazmıştır. 


Sayın Adnan Oktar’ın açtığı kapının ardından, İngiliz Derin Devletini deşifre eden çok sayıda devlet adamları, siyasetçiler ve yazarlardan bazılarının isimleri de aşağıda bulunmaktadır: 

Viladimir Putin – Rusya Devlet Başkanı

Ali Hamaney – İran Dini Lideri

Kral Salman – Suudi Arabistan Kralı

Abdülaziz Bin Habtoor – Yemen Başkanı

Yasin Aktay – Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı

Burhan Kuzu – Ak Parti Milletvekili

Yaşar Okuyan - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı
Nikolay Starikov - Rus Milletvekili
İlnur Çevik – A Haber
Mehmet Hakan Sağlam – A Haber
Murat Zurnacı – 1An Tv
Yalçın Doğan – T24 Sitesi
Fuat Bol – Türkiye Gazetesi
Prof. Dr. Ekrem Buğra Ekinci – Türkiye Gazetesi
Kazım Kürşat Yücel - Türkiye Gazetesi
Halime Gürbüz - Türkiye Gazetesi
Osman Ünlü - Türkiye Gazetesi
Hikmet Köksal - Türkiye Gazetesi
Mehmet Fatih Oruç - Türkiye Gazetesi
İsmail Kapan - Türkiye Gazetesi
Kurtuluş Tayiz – Akşam Gazetesi
Emin Pazarcı - Akşam Gazetesi
Kayahan Uygur – Güneş Gazetesi
Ömer Özkaya – Güneş Gazetesi
Mehmet Barlas – Sabah Gazetesi
Haşmet Babaoğlu – Sabah Gazetesi
Erhan Afyoncu – Sabah Gazetesi
Hilal Kaplan - Sabah Gazetesi
Fahrettin Altun – Sabah Gazetesi
Dilek Güngör – Sabah Gazetesi
Ersin Ramoğlu – Sabah Gazetesi
Aziz Üstel – Star Gazetesi
Fadime Özkan – Star Gazetesi
Selahaddin Çakırgil – Star Gazetesi
Fikret Bila – Hürriyet Gazetesi
Murat Bardakçı – Habertürk Gazetesi
Kadir Çöpdemir – Metro FM
Mehmet Sait Kılınç – Aktüel Dergisi
Kıymet Sezer – Yeni Şafak Gazetesi
Mahmud Erol Kılıç – Yeni Şafak Gazetesi
Yaşar Süngü – Yeni Şafak Gazetesi
Süleyman Seyfi Öğün – Yeni Şafak Gazetesi
Tamer Korkmaz – Yeni Şafak Gazetesi
Bülent Orakoğlu – Yeni Şafak Gazetesi
Faruk Aksoy – Yeni Şafak Gazetesi
Selim Efe Erdem – Yeni Şafak Gazetesi
Salih Tuna – Yeni Şafak Gazetesi
Kemal Öztürk – Yeni Şafak Gazetesi
Cemile Bayraktar – Yeni Şafak Gazetesi
Yalçın Çetinkaya – Yeni Şafak Gazetesi
Furkan Çalışkan – Yeni Şafak Gazetesi
Rasim Özdenören – Yeni Şafak Gazetesi
Abdullah Muratoğlu – Yeni Şafak Gazetesi
Ali Nur Kutlu – Yeni Şafak Gazetesi
Ayşe Böhürler – Yeni Şafak Gazetesi
Ömer Lekesiz – Yeni Şafak Gazetesi
Nedret Ersanel – Yeni Şafak Gazetesi
Elvan Alkaya – Yeni Şafak Gazetesi
Akif Emre – Yeni Şafak Gazetesi
Sabri Balaman – Yeni Şafak Gazetesi
Hüseyin Öztürk – Yeni Akit Gazetesi
Latif Erdoğan – Yeni Akit Gazetesi
Yavuz Bahadıroğlu – Yeni Akit Gazetesi
Abdullah Şanlıdağ – Yeni Akit Gazetesi
Kadir Demirel – Yeni Akit Gazetesi
Eyüp Kılıç – Araştırmacı
Abdullah Çiftçi – Stratejist
Selcan Taşçı – Yeniçağ Gazetesi
Arslan Bulut – Yeniçağ Gazetesi
Arslan Tekin – Yeniçağ Gazetesi
Ahmet Takan – Yeniçağ Gazetesi
Batuhan Çolak – Yeniçağ Gazetesi
Burhan Ayeri – Yeniçağ Gazetesi
Turgay Polat – Karar Gazetesi
Mevlana İdris – Karar Gazetesi
Sami Bayraktar – Karar Gazetesi
Gökhan Yılmaz – Diriliş Postası Gazetesi
Erem Şentürk - Diriliş Postası Gazetesi
İsmail Yaşa - Diriliş Postası Gazetesi
Hasan Taşkın - Diriliş Postası Gazetesi
Sabri İşbilen - Diriliş Postası Gazetesi
Burhan Bozgeyik – Milli Gazete
Muhammet Demirci - Milli Gazete
Mehmet Şevket Eygi - Milli Gazete
Abdülkadir Özkan - Milli Gazete
Bahattin Elçi - Milli Gazete
Burhanettin Can - Milli Gazete
Mahmut Topbaş - Milli Gazete
Hüseyin Turan – Yeni Mesaj Gazetesi
Mehmet Emin Koç - Yeni Mesaj Gazetesi
Kamil Çakır – Milat Gazetesi
Ahmet Gürbüz – Milat Gazetesi
Ercan Ezgin – Milat Gazetesi
Galip İlhaner – Milat Gazetesi
Serdar Arseven – Milat Gazetesi
Ahmet Ay - Milat Gazetesi
Erdal Şimşek - Milat Gazetesi
Metin Boşnak - Milat Gazetesi
Nejat Özden - Milat Gazetesi
Nilgün Cerrahoğlu – Cumhuriyet Gazetesi
Soner Polat – Aydınlık Gazetesi
Mehmet Çetin – Yeni Asya Gazetesi
Cevher İlhan – Yeni Asya Gazetesi
Ahmet Akgül – Milli Çözüm Dergisi
Mustafa Sabri Başer – İnternet Haber Sitesi
Osman Diyadin – İnternet Haber Sitesi
Mehmet Ali Altındağ – Gazete Uzay Haber Sitesi
Cengiz Özakıncı – Kanal B Televizyonu
Sinan Tavukçu – Haber 10 Sitesi
Şükrü Alnıaçık – Ortadoğu Gazetesi
Koray Kamacı – İrade Haber Sitesi
Suat Zor – Gerçek Taraf Sitesi
İlber Ortaylı – Hürriyet Gazetesi
Gökhan Kahraman – Araştırmacı
Ali Taşçı – Haber 7 Sitesi
Hakkı Öcal – Milliyet Gazetesi
Hasan Öztürk – Yeni Şafak Gazetesi
Ahmet Demirbaş – Türkiye Gazetesi
Hüseyin Yılmaz – Risale Haber Sitesi
Fatih Tezcan – Analiz Merkezi Sitesi
Hasan Onat – Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi
Mahmut Övür – Sabah Gazetesi
Nuri Elibol – Türkiye Gazetesi
Sibel Eraslan – Star Gazetesi
Sadi Somuncuoğlu – Yeniçağ Gazetesi
Harun Alanoğlu – Diriliş Postası
Akın Aydın – Yeni Mesaj Gazetesi
Nurettin Veren – Yeni Akit Gazetesi
Murat Zelan – Yeni Şafak Gazetesi
Can Kemal Özer – Yenisöz Gazetesi
Aydın Ünal - Yeni Şafak Gazetesi
Hasan Aksay – Yeni Akit Gazetesi
Seyit Mehmet Deniz – Milat Gazetesi
Serdar Turgut – Habertürk Gazetesi
Sevil Nuriyeva – Star Gazetesi
Kerim Ülker – Dünya Gazetesi
Yusuf Karaca – Yeni Mesaj Gazetesi
İshak Beyazay – Milli Gazete
Adnan Öksüz – Milli Gazete
Latif Salihoğlu – Yeni Asya Gazetesi
Reşat Nuri Erol – Milli Gazete
Rıza Zelyut – Aydınlık Gazete
Cihat Barış – Diriliş Postası
Cemalettin Hacıosmanoğlu – Diriliş Postası
Mustafa Kaya – Milli Gazete
Ayhan Kaya – Milli Gazete
Ahmet Haznedar – Yeni Mesaj Gazetesi
Cihat Tekin – Yeni Mesaj Gazetesi
Hüseyin Besli – Akşam Gazetesi
Fikri Atılbaz – Ortadoğu Gazetesi
Mehmet Eymür – Eski İstihbaratçı
Coşkun Başbuğ – Emekli İstihbarat Komutanı
İsmail Hakkı Pekin – Genelkurmay İstihbarat Eski Başkanı
Lütfü Oflaz – Star Gazetesi
Muhammed Özkılınç – Milat Gazetesi
Alaattin Karaca – Karar Gazetesi
Hakkı Yalçın – Takvim Gazetesi
Serdar Tuncer – Yeni Şafak Gazetesi
Merve Şebnem Oruç – Yeni Şafak Gazetesi
Yusuf Serçe – Milat Gazetesi
Hüseyin Gülerce – Star Gazetesi
Ayhan Gonca – Akasyam Haber Sitesi
Murat Cabas – Yeni Mesaj Gazetesi
Mustafa Önsel – Araştırmacı Yazar
Alastair Sloan – El Cezire
Nuh Albayrak – Star Gazetesi
Mustafa Çelik – Yeni Akit Gazetesi
İsmail Hakkı Akkiraz – Milli Gazete
Mustafa Doğan – Yeni Mesaj Gazetesi
Eyüphan Kaya- İnternet Haber
Hakan Albayrak – Karar Gazetesi
Fatma Tuncer – Milli Gazete

Daha yeni Daha eski