Adnan Oktar ve grubuna yönelik dava süreci devam ederken, tüm iddiaların asılsız olduğunu söyleyen ailelerden destek yağmuru devam ediyor.

Her platformda ve her fırsatta Adnan Oktar’ı çok sevdiklerini, hiçbir şekilde asla zorla alıkonulma, şiddet görme, hakaret, eziyet ve cinsel taciz gibi bir durumla karşılaşmadıklarını söyleyen Adnan Oktar’ın hanım arkadaşları ve aileleri, tüm iddiaların karalamadan ibaret olduğunu söylüyorlar.

Üç yılı aşkın süredir tutuklu bulunan Adnan Oktar’a ailelerden tam destek devam etmekte.



Almanya doğumlu kediciklerden Merve Gürleyik’in annesi Aynur Özkaya da, kızının Adnan Oktar’ın yanında bulunmasından memnun olduğunu ve Adnan Oktar’a güvendiğini söyledi.

Bilindiği üzere Merve Gürleyik Adnan Oktar’ın A9 TV’deki canlı sohbet programlarına katılan kediciklerden biri. Güzel kedicik, annesi Aynur Özkaya’nın onayıyla ve kendi özgür iradesiyle Adnan Oktar’la aynı ortamda bulunduğunu ve aralarında dostluk bağı kurulduğunu kendi sosyal medya hesabından paylaşmakta.



Paylaştığı resimlerde Adnan Oktar’a sevgisini dile getiren anne Aynur Özkaya, Adnan Oktar’a yönelik tüm iddiaların asılsız olduğunu ve karalamalara inanmadıklarının da altını çizdi.

İşte Aynur Özkaya’nın sosyal medya paylaşımı:

“Adnan Oktar bey, benim ve çocuklarımın imanına vesile oldu. Biz gerçekten Allah’ı aşkla sevmeyi ondan öğrendik. Kuran ahlakını, Kuran’daki gerçek İslam anlayışını Adnan Oktar beyden öğrendik.
Benim ilk okuduğum kitaplardan birisi ”Basitliğin Kirli Kültürü”ydü.

Çok severek okudum. Herkese tavsiye ederim.

Adnan Oktar beyin, 300 den fazla yazmış olduğu kitabı var. Bunların hepsini okumanızı tavsiye ederim. Adnan bey sizi çok seviyorum.”



Aynur hanım ayrıca oğlu Erhan Gürleyik’inde Adnan Oktar’ı ziyaret ettiğini ve A9 yayınlarına katıldığını, hiç kimseden asla kötülük görmediklerini söylüyor.


Daha yeni Daha eski