Adnan Oktar’ın hanım arkadaşlarından olan Ayça Gökçaylar ev hapsiyle tahliye olan kediciklerin arasında yer alıyor. Tahsilini Portsmouth Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yapan ve yıllardır Adnan Oktar’ın arkadaşı olan Ayça Gökçaylar’ın annesi Adnan Oktar camiasının davetlerine de katılmış biri.  Adnan Oktar’ı çok seven anneler arasında da yer alan anne Gökçaylar kızını her zaman desteklediğini ifade ediyor.


Ayca Gökçaylar geçtiğimiz günlerde, annesinin doğum gününü kutlayarak babası annesi ve ablasıyla bu fotoğrafı paylaşmıştı.


Adnan Oktar’a sevgilerini her fırsatta dile getiren Gökçaylar ailesi ve Adnan Oktar’a yönelik tüm iddiaların iftiradan ibaret olduğunu ve iddiaların aksine kızlarıyla birlikte yaşadıklarını söylüyorlar. Diğer kediciklerin anneleri de bu davanın başından beri çeşitli yerlerde verdikleri beyanlarda aynı şeyleri söyleyerek kızlarına ve Adnan Oktar’a iftira atıldığını dile getiriyorlar.

Adnan Oktar’ın kitaplarını çevresine dağıttığını söyleyen anne, o kitaplar sayesinde yabancı arkadaşlarının Müslüman olduğunu ve namaza başladıklarını dile getiriyor.

”Biz Adnan bey’den çok çok memnunuz, çok çok seviyoruz. Vatanına, milletine bağlı Atatürkçü bir insan. Ve çevresinde yetiştirdiği çocuklarımız, hepsi aynı şekilde. Adnan bey’in, bütün kitaplarını okuyoruz. Yazlıkta bütün arkadaşlarıma kitap verdim. Hepsi çok memnun oldular. Hatta yanımızda İngiliz, Hollandalı, Amerikalı yabancılar var. Onlar merak etti, onlara verdim kitapları. Ve çok memnun kaldılar. Hepsi müslüman oldular. Eşleriyle birlikte, namaza başladılar. Ve birkaç arkadaşım daha var, onlarda namaza başladılar. Sonra internetten filan devamlı kitap indiriyoruz, bakıyoruz. Hatta bir senede herhalde; kırk bin kişi internetten indirmiş okuyorlar. Yani bu mucize gibi birşey. Avrupa’da tanınması, bu kitapların okunması. Yani Allah bin kere razı olsun. Böyle bir çocuk yetiştirdi. Böyle gençler, böyle insanlar. Yani Adnan bey’e, çok çok dua ediyoruz. Ve çok çok memnunuz ve Adnan bey’in arkasındayız. Devamlı destekliyoruz.

Valla diyeceğim şu; on tane de, on beş tanede, çocuğumuz olsa, hepsi Adnan beyle birlikte olsun isteriz. Hepsi, pırıl pırıl gençler. Aslında çocuk diyoruz, fakat değiller, bunlar otuzunu aşmış insanlar, baskı altında tutulacak çocuklarda değiller bunlar. Yani diyeceğim, Allah bin kere razı olsun, Adnan beyden.”

Kızların alıkonulduğu, evlere kapatıldığı iddialarının gerçek olmadığını anlatan anne Gökçaylar diğer kediciklerin anneleriyle de görüşüyor.

Anneler, babalar çocuklarına iftira atıldığını söyleyerek, husumet besleyen bazı kişilerin, masum kızları iftira atmaya zorladıklarını anlatıyorlar. Ayrıca aileler, yargıyı yanıltan bu kişilerin dediklerine inanmamaları için halkı uyarıyorlar. Anne Gökçaylar, iddialara da çektiği bu kısa video ile cevap veriyor.

Baba Gökçaylar da, Adnan Oktar’ı şu sözlerle övüyor.



Daha yeni Daha eski