2 seneye yakın tutuklu bulunan Silivri’deki  aslanların anneleri Adnan Oktar için ne dediler?

Aslanlardan Berkay Kayabay’ın annesi “Oğlumun elinde Kuran’ı görünce çok mutlu oluyorum. Namaz kıldığını görünce çok mutlu oluyorum. Benim yapamadığımı siz başardınız. Modern İslam anlayışıyla oğluma İslam’ı çok sevdirdiniz.” diyerek Adnan Oktar’a teşekkür etti.

Adnan Oktar’ın 30 yıla aşkın yanında olan aslanlardan İbrahim Tuncer’in annesi de “Allah Adnan Oktar’dan razı olsun. Hepiniz pırıl pırıl, maşallah, yüzünüz güzel, kalbiniz güzel, ruhunuz güzel, ne diyeyim yani? Çok mutlu olduk sizleri gördük. Hepimiz evlatlarımızsınız.” diyerek Adnan Oktar grubuna sevgilerini dile getirdi.


Aileler ile çocuklar arasında anlaşmazlık olduğunu sanılıyordu ancak birkaç aile dışında diğer tüm ailelerin çocuklarına destek olduğu, Adnan Oktar’ı sevdiği ortaya çıktı. Sosyal medyada ailelerin tüm iddiaların iftira olduğunu savunduğu ve mahkemeye destek olmaya gittiği ortaya çıktı. Davada sadece 5 ailenin müşteki olduğu diğer ailelerin ise Adnan Oktar grubunu savunduğu kaydedildi. Aileler çocuklarına karşı karalama kampanyası yapıldığını ve iftiraya uğradıklarını öne sürdüler ve çocuklarının pırıl pırıl ve güzel ahlaklı olduklarını söylediler. Ailelerin bu beyanları davada da yer alıyor. “Hepimiz bir aile gibiyiz” diyen aileler tutukluluk süreci boyunca hapishanede olan çocuklarını sürekli görmeye gittikleri de kaydedildi.

İBRAHİM TUNCER VE ANNESİ


Berkay Kayabay, annesi, babası ve arkadaşları



Berkay Kayabay, babası ve Adnan Oktar

Daha yeni Daha eski