11 Temmuz 2018 tarihli operasyon öncesinde, arkadaş camiamıza husumetli kişilerin başında gelen Özkan Mamati ve çevresinin, sosyal medya hesaplarından yaptıkları

➢ “Tutuklanacaksınız”,

➢ “Çok sayıda cezaevine dağıtılacaksınız”,

➢ “Bir daha gökyüzünü göremeyeceksiniz”,

➢ “Köprüden önce son çıkış”

vb. içerikli paylaşımlar bugün de hız kesmeden devam etmektedir. 

Başta Sayın Adnan Oktar olmak üzere arkadaş camiamızın Yüce Türk Devleti’nin aklına ve adaletine güveni tamdır. Bizler için ülkenin her karışı, cezaevleri de dahil olmak üzere vatan toprağıdır. Dolayısıyla, bu ve benzeri tehditlerin nezdimizde endişe içeren hiçbir yönü yoktur. Çünkü 40 yıldır ömrünü vatana, millete, devlete hizmete adayan, vatan millet aşığı, fedakar ve cefakar arkadaşlarımızın tek bir suç bile işlemediğini gerek devlet erkanımız gerekse milletimiz kesin olarak bilmektedir. 

Cezaevleri bizler için Medrese-i Yusufiye’dir, “eğitim evi”, “derinlik evi”dir, manevi eğitimin en kıymetli mekanlarıdır. 

Bununla birlikte, burada üzerinde dikkatle durulması gereken önemli husus, husumetli müşteki ÖZKAN MAMATİ'NİN YAKLAŞIK 3 YILI AŞKIN BİR SÜREDİR SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YAPTIĞI TÜM TEHDİTLERİN BİREBİR GERÇEKLEŞİYOR OLDUĞUDUR. Bu, son derece garip, esrarengiz ve endişe verici bir durum olduğu gibi, sözünü ettiğimiz husumetli ekibin, devlet içinde çöreklenmiş bir yapı ile iş birliği içinde ardı ardına hukuk dışı faaliyetler gerçekleştirdiğinin de en somut delilidir. 

Türkiye Cumhuriyeti gibi demokratik bir hukuk devletinin kurumlarının birkaç eğitimsiz ve suça eğilimli kişi tarafından şahsi kin, çıkar ve ihtirasları doğrultusunda yönlendirildiği imajını veren bu durum DEVLETİMİZİN İTİBAR VE SAYGINLIĞINA YÖNELİK AÇIK BİR TEHDİT ANLAMINA GELEN ciddi bir tehlikedir. 

Bugün birkaç kişinin keyfi olarak insanları özgürlüğünden alıkoyabilecek bir sistem oluşturmaları, bu sistemin yarın öbür gün tüm vatandaşları tehdit edebilecek bir boyuta gelmesi riskini taşımaktadır.


Özkan Mamati

➢ Kendisini Sayın Cumhurbaşkanı’nın “köylüsü” olarak tanıtan,

➢ Mahkeme huzurundaki ifadelerinde devletin polisini, savcısını kendince aşağılayan ve hakaret eden,

➢ Kendisini hepsinin üzerinde gören,

➢ Hepsini kendisinin yönlendirdiği imajı vererek insanlar üzerinde baskı tesis eden

ÖZKAN MAMATİ’NİN NASIL BİR KARANLIK YAPILANMA İÇİNDE OLDUĞU, EMNİYET BİRİMİ İÇİNDE HANGİ GÖREVLİLERLE İŞBİRLİĞİ YAPTIĞI, KİMLERDEN NASIL MENFAAT SAĞLADIĞI, BU MENFAATİ NE UĞURDA KULLANDIĞI, TEHDİT VE KARALAMA FAALİYETLERİNİ SOSYAL MEDYADAN MEDYAYA TAŞIMA AŞAMASINDA HANGİ MEDYA MENSUPLARINI MAAŞA BAĞLADIĞI, HANGİLERİNİ BASKI, TEHDİT VE ÇIKAR VAADİYLE EMRİ ALTINA ALDIĞI GİBİ HUSUSLARIN TESPİT EDİLMESİ BU İLLEGAL YAPILANMANIN KONTROL DIŞINA ÇIKMADAN DURDURULMASI BAKIMINDAN HAYATİ ÖNEM TAŞIMAKTADIR.

Söz konusu illegal yapılanma şu şekilde çalışmaktadır:

  1. Önce, Özkan Mamati tarafından kullanılan sosyal medya hesaplarından arkadaşlarımız hedef gösterilmeye başlanmaktadır.
  2. RASTGELE SEÇİLEN BU ARKADAŞLARIMIZI YILDIRMAK İÇİN HEMEN HER GÜN RESİMLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILMAKTA, İSİMLERİ DEŞİFRE EDİLMEKTE, ÖZKAN MAMATİ VE EKİBİNİN “SÖZÜNÜ DİNLEMEMELERİ DURUMUNDA TUTUKLANACAKLARI” DUYURULMAKTADIR.
  3. SAYISIZ HAKARET, KÜFÜR, ÖLÜM TEHDİDİ İÇEREN BU PAYLAŞIMLARIN ARASINDA SUNİ SUÇLAR YERLEŞTİRİLMEKTE, ÖZKAN MAMATİ GİBİ BİLGİSİZ VE DONANIMSIZ BİR İNSAN ADETA BİR HUKUK PROFESÖRÜ EDASIYLA TESPİTLERDE BULUNMAKTADIR.
  4. ÖZKAN MAMATİ’NİN BU TESPİTLERİ DAHA SONRA EMNİYET VE ADLİYE İÇİNDEKİ BAZI MEMURLAR TARAFINDAN ADETA EMİR TELAKKİ EDİLMEKTE VE 11 TEMMUZ’DAN BERİ DEFALARCA ŞAHİT OLDUĞUMUZ HUKUKSUZ BİR ÇARK İŞLEMEKTEDİR.

Örneğin; Yasin Kaya isimli arkadaşımız, Özkan Mamati tarafından alenen ve açıkça tehdit edildikten, ismi ve resmi ile deşifre edildikten, çeşitli iftiralarla itham edildikten kısa bir süre sonra tutuklanmıştır: 



Aynı şekilde Altuğ Berker isimli arkadaşımız da Özkan Mamati tarafından sosyal medyada tehdit edildikten hemen sonra tutuklanmıştır: 



Yine benzer şekilde bu paylaşımın yorum kısmında adı geçen Mehmet Atmaca isimli arkadaşımız da tutuklu geçirmesi gereken süreyi tamamladığı halde gayri hukuki olarak yeniden tutuklanmıştır:



Bir başka paylaşımında ise Özkan Mamati, yargılananlara etkin pişman olma dayatmasını daha doğrusu diğer yargılananlara iftira atma baskısını şöyle yapmaktadır:


Görüldüğü üzere zorlu cezaevi koşullarına ve husumetlilerin kendisine yönelik baskı ve tehditlerine daha fazla direnç gösteremeyip etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanıp cezaevinden kurtulmaya çalışanların etkin pişmanlık ifadelerinin yeterlik düzeyine de yine Özkan Mamati karar vermektedir. (Sözde) Etkin pişmanlık ifadelerinin sayfa sayısından mahkemede kendi aleyhinde ifade verip vermemiş olmasına kadar, bu kişilerin durum değerlendirilmesi, yine Özkan Mamati tarafından yapılmaktadır. O kişiyi affedip affetmeyeceğini de ayrıca belirtmektedir. Mesajı alan yukarıda sözünü ettiğimiz ilgili resmi kurum ve yetkililer de hemen gereğini yapmaktadır.

Bu durumun daha onlarca somut örneği vardır. 

Nitekim, 3 yıldır devam eden yargılama boyunca;

➢ ÖZKAN MAMATİ’NİN “TUTUKLANACAKSIN” DEDİĞİ KİŞİLER TUTUKLANMIŞ,

➢ “OPERASYON YAPILACAK” DEDİĞİ YERLERE OPERASYON YAPILMIŞ,

➢ “ETKİN PİŞMAN OLACAKSIN” DEDİĞİ KİŞİLER ETKİN PİŞMAN OLMAK ZORUNDA KALMIŞTIR.

SUÇA EĞİLİMLİ KİŞİLİĞİYLE TANINAN, GEÇMİŞİ SAYISIZ KANUN İHLALİ İLE DOLU, HALEN HAKKINDA NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SUÇLAMASI İLE SORUŞTURMA DEVAM EDEN ÖZKAN MAMATİ’NİN SÖZÜYLE, TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURUMLARININ HAREKET ETTİĞİ İMAJI TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİ BOYUNCA EŞİNE RASTLANMAMIŞ BİR DURUMDUR. Ve haklı olarak akla, “Özkan Mamati kimdir ki, kimin tutuklanacağına, kime operasyon yapılacağına, kimin neyle suçlanacağına, kimin tahliye edileceğine karar vermektedir, arkasında kimler vardır?” sorusunu getirmektedir. 

Yukarıda ifade ettiğimiz üzere bugün de halen, kesintisiz olarak bu tehditler devam etmektedir. Özkan Mamati’nin “kafayı taktığı” arkadaşlarımız sırayla tek tek hedef haline getirilmektedir. Sadece arkadaşlarımız değil arkadaşlarımızla herhangi bir şekilde ticari ya da sosyal bağlantı içinde olan insanlar da hedef haline gelmektedir. Yıllar önce bir defa arkadaşlarımıza selam vermiş, herhangi bir şekilde telefonda konuşmuş, bir yerde bir araya gelmiş kişiler bile açık hedef halindedir. 

BU TİP MAFYAVARİ YÖNTEMLER HUKUKUN GEÇERLİ OLMADIĞI BAZI GÜNEY AMERİKA, DOĞU ASYA VE AFRİKA ÜLKELERİNDE SIRADAN OLAYLAR OLARAK GÖRÜLEBİLİR ANCAK ÜLKEMİZİN BİNLERCE YILLIK DEVLET GELENEĞİNDE YERİ YOKTUR. 

Kime öfke duyduysa, kimle çıkarları çatıştıysa onu hedef alan, sırf kişisel husumeti sebebiyle kendini savcı yerine koyup suç isnat eden, polis yerine koyup gözaltına aldıran, hakim yerine koyup tutuklattıran böylesine keyfi bir uygulama Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini de tehdit etmektedir. 

Bizler, 40 yıldır Devletimizin gözü önünde olan insanlarız. Son operasyonla da Devletimiz bizi bir kez daha yakından tanıdı. Suçlu olmadığımızı tüm Türkiye biliyor. Yerli ve milli insanlar olduğumuza herkes şahit. Vatana aşkımız, Devletimize itaatimiz tartışılmaz bir gerçek. Her ne olursa olsun Devletimize itaatimizden milim santim şaşmayız.

Makamınızdan istirhamımız bu hukuk dışı ve keyfi tutuklatmaların artık son bulması, gerçek milliyetçilerin ve vatan aşıklarının tepesinde adeta giyotin bıçağı gibi tutulan yukarıda anlattığımız tehditlere karşı gerekli tedbirlerin alınmasıdır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Daha yeni Daha eski