15 Nisan 2021 tarihli Sabah gazetesi ve A Haber web sitesinde, Sayın Adnan Oktar ve camiamızla ilgili davanın husumetli müştekisi Özkan Mamati’nin gerçek dışı bir iddiasına, sahte bir ihbarına daha yer verilmiştir. 

Söz konusu uydurma ihbarda Özkan Mamati, güya Sayın Adnan Oktar ve arkadaşımız Didem Ürer’in talimatlarıyla, kendisine İngiltere ve Almanya koduna sahip telefonlardan tehdit mesajları gönderildiğini iddia etmiştir. 

Her zamanki gibi hiçbir delili olmayan bu iddia, Özkan Mamati’nin ve onu piyon olarak kullanan çevrelerin, kin, husumet ve nefret hisleriyle mütedeyyin insanları rahatsız etmek, onlara yeni yeni operasyonlar yapılmasını sağlamak ve yargıyı aleyhimizde etkilemek için kullandıkları bir yöntemdir. 

Sayın Adnan Oktar ve camiamıza yönelik operasyonun ardından, dava dosyasının bomboş olduğu, TCK’da yer alan hiçbir suçun işlenmediği gibi, iddialara dair TEK BİR DELİL DAHİ OLMADIĞI tüm hukukçuların, siyasilerin, gazetecilerin ve kamuoyunun 3 yıldan beri şahit olduğu bir gerçektir. 

BUNUN FARKINDA OLAN HUSUMETLİ ÖZKAN MAMATİ VE ONU KUKLA OLARAK KULLANAN DERİN DEVLET ÜYELERİ, CAMİAMIZ NEZDİNDE TÜM MÜSLÜMANLARI RAHATSIZ VE HUZURSUZ ETMEK İÇİN SAHTE İHBARLAR VE YENİ İFTİRALAR İLE EMNİYET GÜÇLERİNİ VE YARGIYI YANILTMAYA DEVAM ETMEKTEDİRLER. 

Sayın Adnan Oktar’a yönelik operasyona rağmen, kendisine olan sevginin, teveccühün artmasından ve yargı sürecinin sonucunda beraat edeceğimizin ortaya çıkmasından sonra, panik olarak kendilerince yeni uydurma suçlar üretmektedirler.

Camiamızla ilgili dava dosyasının tamamı Özkan Mamati’nin uydurmalarından, tehditle oluşturduğu suni müştekilere zorla söylettirdiği iftiralardan oluşmaktadır. 

Özkan Mamati'nin iplerini tutan kişiler, bunlarla sonuç alamayacaklarını farkedince yeni iftiralar üretmeye başlamışlardır. Suç uydurmaktan, sahte ihbarlarda bulunmaktan, iftira atmaktan, emniyet güçlerini ve yargıyı yanıltmaktan dolayı bu kişi hakkında herhangi bir kanuni işlem uygulanmadığı için de suç uydurmaya pervasızca devam edebilmektedir. 

Özkan Mamati isimli husumetli müşteki, camiamıza menfaat elde etme umuduyla bir dönem yaklaşmış, 15 yıl aramızda kaldıktan sonra, 2017 yılının son aylarında arkadaş camiamızdan, uygunsuz davranışları nedeniyle uzaklaştırılmış, maddi çıkar beklentisi de karşılanmayınca, Sayın Adnan Oktar ve camiamıza karşı kinlenmiş bir kişidir. Aynı dönemde camiamız hakkında operasyon söylentileri çıktığında ise, kendisinin de tutuklanacağından, yaptığı ve bizzat itiraf ettiği dolandırıcılık eylemleri nedeniyle de ceza alacağından korkarak ve camiamızdan menfaat edememiş olmanın da iç acısı ile, Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarımız aleyhinde sosyal medyada benzeri görülmemiş bir tehdit, karalama ve iftira paylaşımları yapmaya başlamıştır. 

Özkan Mamati’nin bu husumetli, suça ve saldırganlığa eğilimli kişiliği, camiamıza yapılan operasyonun zeminini hazırlayan İngiliz derin devleti güdümündeki derin devlet mensuplarının dikkatini çekmiş ve camiamıza yönelik tetikçi ve provokatör olarak çok elverişli görülüp istihdam edilmiştir. Arkasını dayadığı derin devletin teşviki, desteği, güvencesi ve tahrikiyle de paylaşımlarında günden güne pervasızlaşarak, hastalıklı, nefret dolu, saldırgan ve tehditkar üslubunu giderek tırmandırmıştır. 

Camiamızdan kendisine tehditkar mesajlar geldiğini iddia eden Özkan Mamati’nin, kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlara bakıldığında ise, gerçekte bu kişinin;

  • Tehdit edilemeyecek bir kişiliğe, ürkütücü bir karaktere sahip olduğu
  • Camiamızın bu kişiyi tehdit etmek bir yana, mümkün olduğunca bu kişiden uzak durmaya, muhatap olmamaya çalıştığı bir kişilikte olduğu,
  • Asıl tehditkar, ürkütücü, korkutucu kişiliğin kendisinin olduğu 

kolaylıkla görülecektir.

Nitekim, camiamızdaki hanım arkadaşlarımızın birçoğu, bu kişinin gerek kendine ait telefondan gönderdiği telefon mesajları gerekse sosyal medyadaki tehditleri nedeniyle Özkan Mamati’ye karşı defalarca uzaklaştırma kararları aldırmışlardır. 

Özkan Mamati’nin kişiliğini ve asıl tehdit unsurunun kendisi olduğunu gösteren kendine ait sosyal medya paylaşımlarından bazı örnekleri aşağıda sunuyoruz. Özkan Mamati’nin fotoğraflarındaki yüz ifadesi, verdiği pozlar ve fotoğrafları çektirdiği ortamlar veya kendisini benzettiği bazı ürkütücü yüzleri paylaşması, asıl kendisinin korkutucu ve tehditkar yönünü açıkça ortaya koymaktadır:






Husumetli müşteki Özkan Mamati'nin yöneticilerinden olduğu bilinen ve öyle olduğu gerek dava dosyasına sunulan dilekçelerde ve gerekse de savcılık şikayetlerinde delilleriyle belgelendiği üzere, “boogeyman34007”, “ozkannnnnnnnn”, “kahyaah”, “ozkanmamai”, “7belahusnu7” ve “mamatiozkan2019” kullanıcı adlı çeşitli sosyal medya hesaplarından yapılan Sayın Adnan Oktar ile arkadaşlarımız hakkında SUİKAST ve ÖLÜM TEHDİTLERİ içeren paylaşım ve yorumların bazıları ise şöyledir;

 Twitter'daki Türkiye gündemi listesine “İnfazPlanı Devrede” adlı hashtag ile giren gündem konusuyla ilgili olarak, “7belahusnu7” kullanıcı isimli twitter hesabından çeşitli küfür ve hakaretler eşliğinde yapılan “ZATEN HOCANIZ YAKINDA GEBERDİĞİNDE ONLAR DA KAHRINDAN ÖLÜR” şeklindeki “ÖLÜM TEHDİDİ



 ozkannnnnnnnn” kullanıcı isimli instagram hesabından yapılan ve kamuoyunda Özgecan'ın katili olarak bilinen kişinin tutuklu bulunduğu cezaevinde diğer mahkumların suikastı sonucu öldürüldüğünü gösteren bir fotoğraf eşliğinde yapılan “SONUÇ AYNEN BÖYLE OLACAK İŞTE” şeklindeki SUİKAST İMASI ve ÖLÜM TEHDİDİ



 ozkanmamai” kullanıcı isimli instagram hesabından yapılan ve Kurtlar Vadisi isimli dizinin tanınmış mafya karakteri olan Süleyman Çakır isimli kişinin cezaevinde tutuklu olduğu sırada başka bir mahkumu silahla vurarak öldürdüğü sahnenin görüntüsü eşliğinde yapılan “KEŞKE GELSELER DİYE BEKLEYENLER VAR” şeklindeki SUİKAST İMASI ve ÖLÜM TEHDİDİ



➢ 7belahusnu7” kullanıcı isimli Instagram hesabından yapılan suikastın DOKTOR veya SAĞLIK ÇALIŞANLARI tarafından yapılabileceğini ima etmek amacıyla “KATİL DOKTORLAR” isimli bir kitabın kapak görüntüsü ile filmlerde ölmek üzere olan kişilere söylenendiği bilinen “RAHAT OL BIRAK KENDİNİ” sözleri eşliğinde “DAHA ÖLENE KADAR YATACAKSIN. AMA FAZLA DA YATMAZSIN...” şeklindeki SUİKAST İMASI ve ÖLÜM TEHDİDİ



➢ boogeyman34007” kullanıcı isimli instagram hesabından yapılan “BU HAFTA ÇANLAR ÇALACAK ÇANLAR... BAKIN BAKALIM NELER OLACAK. KENDİNİZİ MENTAL OLARAK HAZIRLAYIN” şeklindeki SUİKAST İMASI ve ÖLÜM TEHDİDİ



➢ 7belahusnu7” kullanıcı isimli twitter hesabından, Veryansın TV'nin “SUİKAST İDDİASI MESAJ MI?” başlıklı haberi ile Sayın Adnan Oktar'ın fotoğrafı eşliğinde yapılan “YAV SÜRPRİZ VAR SÜPRİZZZZ. İNANAMAYACAKSINIZ” paylaşımı.



➢ 15.04.2021 tarihinde yine "7belahüsnü7" isimli instagram hesabında, Sabah gazetesindeki haberle ilgili yaptığı paylaşıma, Sayın Adnan Oktar’ın güya ölüm ilanı olan bir paylaşım eklemiştir.



EK'te Özkan Mamati’nin kullandığını düşündüğümüz sosyal medya hesaplarından yapılan tehdit paylaşımlarından diğer örnekler sunulmuştur.

Sabah Gazetesi Neden Özkan Mamati’nin Taşeronluğunu Yapıyor?

Sabah Gazetesi’nin, Sayın Adnan Oktar ve camiamıza yönelik husumetinin, Özkan Mamati’nin tüm asılsız iddialarının, iftiralarının sözcülüğünü üstlenmesinin nedeni, İsa Tatlıcan’dır. 

İsa Tatlıcan, Sayın Adnan Oktar’ın eski arkadaşlarındandır ve çok uzun yıllar camiamızda bulunmuştur. İsa Tatlıcan, kendisine de operasyon yapılmasından, diğer arkadaşlarımız gibi tutuklanmaktan çekindiği için, sürekli Sayın Adnan Oktar aleyhinde iftira içerikli uydurma haberler yaparak, aynı Özkan Mamati gibi, kendisine yönelik olası bir tutuklanmayı bertaraf etmeye çalışmaktadır. Hatta, Sabah gazetesi çalışanlarından alınan bilgiye göre, camiamız aleyhinde haber yapmaya mecbur olduğunu, aleyhte yazmazsa kendisinden şüphelenildiğini ifade etmektedir. Yoksa Özkan Mamati gibi İsa Tatlıcan da camiamızın bu tür suçları işlemeyeceğini veya insanları ölümle tehdit etmeyeceğimizi, sevgi, dostluk, kardeşlik üzerine kurulu bir arkadaş grubu olduğumuzu gayet iyi bilmektedir.

Sabah gazetesi yönetimi de, İsa Tatlıcan'ın tutuklanma korkusuyla bu aleyhte uydurma haberleri hazırladığını bilmekte ve bizzat söylemektedir. Ne var ki A Haber gibi haber siteleri, Sabah gazetesi bir şey biliyor zannedip bu haberleri aynısıyla kopyalayıp yayınlamaktadır.

ÖZKAN MAMATİ’NİN SAYIN ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARIMIZA YÖNELİK SUİKAST VE TEHDİT PAYLAŞIMLARININ İLGİLİ MAKAMLARA İHBARINDAN HEMEN SONRA, ÖZKAN MAMATİ KENDİNİ TEMİZE ÇIKARABİLMEK İÇİN BU YALANLA ORTAYA ÇIKMIŞTIR. 

Özkan Mamati’ye ait sosyal medya hesaplarında, özellikle son haftalarda sürekli olarak Sayın Adnan Oktar’a cezaevinde bir suikast planlandığına dair paylaşımlar yer almaktadır. Bu paylaşımlarla birlikte Sayın Adnan Oktar’ın bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevinde ve diğer bazı arkadaşlarımızın bulundukları cezaevlerinde, Özkan Mamati’nin paylaşımlarına paralel, şaibeli uygulamalar yer alması üzerine (tüm cezaevi çalışanlarını ve yöneticilerini buradan tenzih ederiz) 13.04.2021 tarihinde Savcılığa ve ilgili makamlara Sayın Adnan Oktar’ın avukatları suç duyurularında bulunmuşlardır. 

Savcılığa suç duyurusunun hemen akabinde, en iyi savunma saldırıdır mantığı ile, Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarımız hakkında hiçbir delile dayanmayan sahte ihbarlarda bulunan Özkan Mamati’nin sözünü ettiği mesajların camiamızdan kişiler tarafından gönderilmediği aşikardır.

İddianamede yer alan bu tür iddialar da delillendirilemediği gibi bu iftirası da delilsizdir.

ÖZKAN MAMATİ DAHA ÖNCE DE YAPTIĞI GİBİ BU KEZ DE KENDİ KENDİNE TEHDİT MESAJLARI GÖNDERMEKTEDİR. NİTEKİM, ÖZKAN MAMATİ’NİN KENDİ KENDİNİ KARALAYARAK CAMİAMIZA İFTİRA ATMAYA ÇALIŞTIĞI DAHA ÖNCE DE DEFALANCA KANITLANMIŞTIR. 

Özkan Mamati'nin güya Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları tarafından kendisine hakaret etmek ve karalamak amacıyla açıldığını iddia ettiği www.ozkanmamati.com isimli internet sitesinin, arşiv webten elde edilen noter onaylı tespitlerinde, bu web sitesinin doğrudan Özkan Mamati'ye ait bir telefondan ve bizzat kendisi tarafından açıldığı ortaya çıkmıştır.



Yine benzer şekilde Özkan Mamati'nin dava dosyasına giren cep telefonu dijital dökümlerinden de, Özkan Mamati'nin aylardır camiamızdan kişiler adına sahte twitter hesapları açtığı ve sahte deliller oluşturmak için, bu hesaplardan kendisine yönelik hakaret içeren sahte paylaşımlar yaptığı da tespit edilmiştir

Dolayısıyla, defalarca kendi aleyhinde paylaşımlar yaptığı delilleriyle ispatlanan Özkan Mamati’nin, bu kez de kendi kendine tehdit mesajları gönderdiği açıktır. Bu iftiralarında da avukatı ESER ÇÖMLEKÇİOĞLU’nu kullanmaktadır.

3 yıldır camiamıza sürekli olarak hakaret eden, iftira atan, Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarımızı yeni operasyonlarla, ölümle, felaketlerle tehdit eden, aslında kimsenin kale almayacağı özelliklerde olduğu halde, camiamıza yönelik kumpasta nefreti ve kişiliği nedeniyle İngiliz derin devletinin kuklası haline getirilmiş olan Özkan Mamati’nin, sahte ihbarlarına, suç uydurmalarına, iftiralarına, tehditlerine, saldırganlığına, mütedeyyin Müslümanları yok etme hırsına emniyet güçlerimizin, yargının, medyanın ve kamuoyunun itibar etmemesini diliyoruz. 

Saygılarımızla kamuoyunun bilgilerine sunarız. 

TEKNİK BİLİM VE ARAŞTIRMA VAKFI


–EK–

ÖZKAN MAMATİ’NİN KULLANDIĞI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN YAPILAN TEHDİT PAYLAŞIMLARINA ÖRNEKLER 




Özkan Mamati, paylaşımlarında sürekli olarak Sayın Adnan Oktar’a yönelik bir suikastı ima etmektedir. Bu paylaşımında da, güya SUİKAST SONRASI GÖMMEK İÇİN YER SEÇMEKTEDİR. Paylaşıma yapılan yorumlar da bu yöndedir. 




Özkan Mamati bu paylaşımında, bakmakta olduğu heykelle benzetme yaparak, yine KATLETME, PARÇALAMA İMASINDA bulunmaktadır. Sayın Adnan Oktar’ın ismini de kullanarak yaptığı bu paylaşım, nasıl saldırgan, tehditkar ve sağlıksız bir ruh haline sahip olduğunun göstergelerinden biridir.




Özkan Mamati’ye ait bir başka instagram hesabında, "öncesi ve sonrası" denilerek, TABUT RESMİ ile yine bir suikaste işaret edilmektedir. Ayrıca Özkan Mamati yaptığı yorumda yine “gömmek”ten bahsetmekte, alenen cinayet ile tehdit etmektedir.




Özkan Mamati ve bir diğer husumetli müşteki Uğur Şahin’in bulunduğu fotoğrafın yanında Özkan Mamati yine son derece avami, basit ve saldırgan bir üslupla TEHDİTLER SAVURMAKTADIR.




Özkan Mamati sıklıkla mafya filmlerinden alıntılar yaparak, kendisini çete liderlerine benzeterek paylaşımlar yapmaktadır. Bu paylaşımda da, işkence yaptığı kişinin ölmesini geciktirerek daha çok acı çekmesini sağlayan bir karakteri paylaşarak, aynısı Sayın Adnan Oktar’a uygulayacağına dair yorum yapmaktadır.




Özkan Mamati üstteki paylaşımında TABUT ÇİZİMİ ile ölüm tehdidinde bulunmaktadır.




Özkan Mamati bu paylaşımında da yine TABUT RESMİYLE birlikte bir başka suikast tehdidinde bulunmakta, hatta bunun için 2020 yılına işaret etmektedir.




Sayın Adnan Oktar son derece sağlıklı bir kişi olmasına rağmen sürekli olarak yakında öleceği imalarında bulunmaları, mezarlık, tabut paylaşımları yapmaları, Özkan Mamati ve onu yönlendiren kumpas çetesinin, sürekli olarak bir suikast niyetinde olduklarını göstermektedir.




Bu kadar sık mezarlık ve tabut paylaşımı yapılması, Özkan Mamati’nin ve onu yönlendirenlerin Sayın Adnan Oktar’a yönelik bir cinayet planı peşinde olduklarını düşündürmektedir.




Bu paylaşımda da Özkan Mamati niyetini son derece açık olarak ifade etmektedir. Özkan Mamati ve çevresindekiler, Sayın Adnan Oktar’a yönelik olarak sürekli suikast tehdidinde bulunmaları, bir suikast planı yaptıklarına dair ciddi endişeler doğurmaktadır.

Daha yeni Daha eski