Komplocular tarafından kasıtlı olarak çarpıtılan ve Av. Eser Çömlekçioğlu imzalı kitapta yer bulan konulardan biri de Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşı Serkan Demir’in, ticaret hayatında www.prezervatiftr.com adresli internet sitesini de işleten Mesut Uysal’a 2013-2017 tarihleri arasında 194 farklı işlemde toplamda 69.765 TL EFT göndermiş olmasıdır. Bu konu, güya Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarının yoğun şekilde cinsel ilişkiye girdikleri yönünde bir kanaat oluşturmak için kullanılmış, yani dolaylı olarak dosyadaki hayali cinsel suçlara delil gibi gösterilmek istenmiştir. Gerçeklerin ise komplocuların iddialarıyla hiçbir alakası yoktur.

Serkan Demir polis operasyonundan önce, yıllardır ortağı olduğu dekorasyon ve inşaat şirketinde çalışmıştır. İfadesinde hakkındaki suçlamaları şöyle cevaplamıştır:


Zaten Mesut Uysal isimli şahıs da esas olarak grafik tasarımcılığıyla uğraşan ve aşağıda görüldüğü üzere dekorasyon malzemeleri tasarlayıp satan bir kişidir:



Dosyadaki MASAK raporuna, Serkan Demir ile Mesut Uysal isimli şahıs arasında gerçekleşen hesap hareketleri şu şekilde yansımıştır:


Görüldüğü gibi Serkan Demir gerçekte hayatında yüz yüze hiç tanışmadığı, www.prezervatiftr.com isimli internet sitesinin sahibi olduğunu bilmediği Mesut Uysal isimli şahıstan duvar kağıdı, duvar paneli, sticker gibi ürünler satın almıştır. MASAK raporunda Serkan Demir’in Mesut Uysal’dan prezervatif aldığını gösteren tek bir tespit bile yoktur. Bu durum komplocuların Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarını karalamak için her yolu denediklerini, ayrıca gerçek olmadığını bildikleri olayları kullanarak kamuoyunu aldatmakta hiçbir çekince duymadıklarını açıkça ortaya koymaktadır.


Daha yeni Daha eski