Özkan Mamati isimli şahıs, 'Adnan Oktar Davası'nın sanıklarını alenen ölümle tehdit ettiği delilleriyle sabit olduğu, hakkında onlarca şikayet başvurusu olduğu halde Savcılık tarafından garip, anlaşılmaz ve son derece şaibeli bir biçimde ifadeye dahi çağrılmamaktadır !!!

Adnan Oktar Davası'na esas olan iddianame yalnızca, başta Özkan Mamati olmak üzere camiaya yönelik hazırlanan kumpasta görevli bazı müştekilerin ve bu kişilerin tehditle devşirdikleri sahte müştekilerin somut delile dayanmayan, iftira dolu beyanlarından oluşmaktadır. 

Özkan Mamati isimli kişi başta olmak üzere bazı müştekiler, daha camiamıza yönelik operasyon başlamadan önce sosyal medya hesaplarından camiamıza saldırmaya başlamış, bizleri ve camiamıza yakın isimleri baskıyla, tehditle ve şantajla camiamıza karşı korkutmaya ve kışkırtmaya çalışmışlardır. Söz konusu sosyal medya hesaplarından camiamıza yönelik tehdit ve saldırılar halen düzenli olarak devam etmektedir. 

Bu hesapların Özkan Mamati'ye ait olduğuna ve Özkan Mamati'nin bu hesaplardan camiamıza yönelik saldırılarda bulunduğuna dair somut deliller defalarca davanın görüldüğü Sayın Mahkeme'nin dikkatine sunulmuştur. 

Özkan Mamati’nin kişiliği hakkında fikir verebilecek kendine ait sosyal medya paylaşımlarından bazı örnekleri aşağıda sunuyoruz. Özkan Mamati’nin fotoğraflarındaki yüz ifadesi, verdiği pozlar ve fotoğrafları çektirdiği ortamlar veya kendisini benzettiği bazı ürkütücü yüzleri paylaşması genel ruh halini yansıtması bakımında yeterli olacaktır:


Üstte; Kar Maskeli Özkan Mamati. Kendisine her fırsatta korkutucu, tehditvari bir görünüm verme çabasında olan Özkan Mamati 3 yıldan bu yana başta Sayın Adnan Oktar olmak üzere arkadaşlarımızı tek tek tehdit etmektedir.



Üstte, Kılıçlı, tüfekli, kar maskeli tehditvari pozları Özkan Mamati'nin kriminal özentisi kişiliğinin bir dışavurumudur.




Husumetli müşteki Özkan Mamati'nin yöneticilerinden olduğu bilinen ve öyle olduğu gerek dava dosyasına sunulan dilekçelerde ve gerekse de savcılık şikayetlerinde delilleriyle belgelendiği üzere, “boogeyman34007”, “ozkannnnnnnnn”, “kahyaah”, “ozkanmamai”, “7belahusnu7” ve “mamatiozkan2019” kullanıcı adlı çeşitli sosyal medya hesaplarından yapılan Sayın Adnan Oktar ile arkadaşlarımız hakkında SUİKAST ve ÖLÜM TEHDİTLERİ içeren paylaşım ve yorumların bazıları ise şöyledir;

 Twitter'daki Türkiye gündemi listesine “İnfazPlanı Devrede” adlı hashtag ile giren gündem konusuyla ilgili olarak, “7belahusnu7” kullanıcı isimli twitter hesabından çeşitli küfür ve hakaretler eşliğinde yapılan “ZATEN HOCANIZ YAKINDA GEBERDİĞİNDE ONLAR DA KAHRINDAN ÖLÜR” şeklindeki “ÖLÜM TEHDİDİ



 ozkannnnnnnnn” kullanıcı isimli instagram hesabından yapılan ve kamuoyunda Özgecan'ın katili olarak bilinen kişinin tutuklu bulunduğu cezaevinde diğer mahkumların suikastı sonucu öldürüldüğünü gösteren bir fotoğraf eşliğinde yapılan “SONUÇ AYNEN BÖYLE OLACAK İŞTE” şeklindeki SUİKAST İMASI ve ÖLÜM TEHDİDİ



 “ozkanmamai” kullanıcı isimli instagram hesabından yapılan ve Kurtlar Vadisi isimli dizinin tanınmış mafya karakteri olan Süleyman Çakır isimli kişinin cezaevinde tutuklu olduğu sırada başka bir mahkumu silahla vurarak öldürdüğü sahnenin görüntüsü eşliğinde yapılan “KEŞKE GELSELER DİYE BEKLEYENLER VAR” şeklindeki SUİKAST İMASI ve ÖLÜM TEHDİDİ



➢ 7belahusnu7” kullanıcı isimli Instagram hesabından yapılan suikastın DOKTOR veya SAĞLIK ÇALIŞANLARI tarafından yapılabileceğini ima etmek amacıyla “KATİL DOKTORLAR” isimli bir kitabın kapak görüntüsü ile filmlerde ölmek üzere olan kişilere söylenendiği bilinen “RAHAT OL BIRAK KENDİNİ” sözleri eşliğinde “DAHA ÖLENE KADAR YATACAKSIN. AMA FAZLA DA YATMAZSIN...” şeklindeki SUİKAST İMASI ve ÖLÜM TEHDİDİ




➢ boogeyman34007” kullanıcı isimli instagram hesabından yapılan “BU HAFTA ÇANLAR ÇALACAK ÇANLAR... BAKIN BAKALIM NELER OLACAK. KENDİNİZİ MENTAL OLARAK HAZIRLAYIN” şeklindeki SUİKAST İMASI ve ÖLÜM TEHDİDİ


➢ 7belahusnu7” kullanıcı isimli twitter hesabından, Veryansın TV'nin “SUİKAST İDDİASI MESAJ MI?” başlıklı haberi ile Sayın Adnan Oktar'ın fotoğrafı eşliğinde yapılan “YAV SÜRPRİZ VAR SÜPRİZZZZ. İNANAMAYACAKSINIZ” paylaşımı.



➢ 15.04.2021 tarihinde yine "7belahüsnü7" isimli instagram hesabında, Sabah gazetesindeki haberle ilgili yaptığı paylaşıma, Sayın Adnan Oktar’ın güya ölüm ilanı olan bir paylaşım eklemiştir.



Görüldüğü gibi, Özkan Mamati'ye ait sosyal medya hesaplarından davanın sanıklarına alenen ölüm tehditlerinde bulunulduğu açıktır. 

Ne var ki bu durum delilleriyle ortaya konulduğu ve mağdurlar tarafından gerekli adli başvurular yapıldığı halde, 

► Sayın Savcılık açıkça suç işleyen Özkan Mamati'yi neden ifadeye dahi çağırmamaktadır?

► Sayın Mahkeme bu konuda neden bir inceleme başlatmamaktadır?

Kaldı ki, Özkan Mamati’nin ve diğer bazı müştekilerin duruşma ifadelerinde, söz konusu sosyal medya hesaplarının Özkan Mamati’ye ait olduğu açıkça ikrar edilmiştir. 

Başlı başına yeterli olan bu açık ve somut deliller Sayın Mahkeme ve Sayın Savcılık tarafından neden incelenmemekte, değerlendirilmemektedir? Bir hukuk devleti olan Türkiye'de böyle son derece şaibeli ve karanlık bir durum yaşanması mutlaka devletimiz tarafından incelenmesi gereken bir konudur.

EK'te Özkan Mamati’nin kullandığını düşündüğümüz sosyal medya hesaplarından yapılan tehdit paylaşımlarından diğer örnekler sunulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

–EK–

ÖZKAN MAMATİ’NİN KULLANDIĞI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN YAPILAN TEHDİT PAYLAŞIMLARINA ÖRNEKLER 

Özkan Mamati, paylaşımlarında sürekli olarak Sayın Adnan Oktar’a yönelik bir suikastı ima etmektedir. Bu paylaşımında da, güya SUİKAST SONRASI GÖMMEK İÇİN YER SEÇMEKTEDİR. Paylaşıma yapılan yorumlar da bu yöndedir. 


Özkan Mamati bu paylaşımında, bakmakta olduğu heykelle benzetme yaparak, yine KATLETME, PARÇALAMA İMASINDA bulunmaktadır. Sayın Adnan Oktar’ın ismini de kullanarak yaptığı bu paylaşım, nasıl saldırgan, tehditkar ve sağlıksız bir ruh haline sahip olduğunun göstergelerinden biridir.


Özkan Mamati’ye ait bir başka instagram hesabında, "öncesi ve sonrası" denilerek, TABUT RESMİ ile yine bir suikaste işaret edilmektedir. Ayrıca Özkan Mamati yaptığı yorumda yine “gömmek”ten bahsetmekte, alenen cinayet ile tehdit etmektedir.


Özkan Mamati ve bir diğer husumetli müşteki Uğur Şahin’in bulunduğu fotoğrafın yanında Özkan Mamati yine son derece avami, basit ve saldırgan bir üslupla TEHDİTLER SAVURMAKTADIR.



Özkan Mamati sıklıkla mafya filmlerinden alıntılar yaparak, kendisini çete liderlerine benzeterek paylaşımlar yapmaktadır. Bu paylaşımda da, işkence yaptığı kişinin ölmesini geciktirerek daha çok acı çekmesini sağlayan bir karakteri paylaşarak, aynısı Sayın Adnan Oktar’a uygulayacağına dair yorum yapmaktadır.


Özkan Mamati üstteki paylaşımında TABUT ÇİZİMİ ile ölüm tehdidinde bulunmaktadır.



Özkan Mamati bu paylaşımında da yine TABUT RESMİYLE birlikte bir başka suikast tehdidinde bulunmakta, hatta bunun için 2020 yılına işaret etmektedir.



Sayın Adnan Oktar son derece sağlıklı bir kişi olmasına rağmen sürekli olarak yakında öleceği imalarında bulunmaları, mezarlık, tabut paylaşımları yapmaları, Özkan Mamati ve onu yönlendiren kumpas çetesinin, sürekli olarak bir suikast niyetinde olduklarını göstermektedir.



Üstte, 7 Mayıs 2021 tarihli, Sayın Adnan Oktar'a yönelik öldürme ima ve tehdidi taşıyan tabut resimli bir paylaşım. 

Bu kadar sık mezarlık ve tabut paylaşımı yapılması, Özkan Mamati’nin ve onu yönlendirenlerin Sayın Adnan Oktar’a yönelik bir cinayet planı peşinde olduklarını düşündürmektedir.

Daha yeni Daha eski