KURT PUSLU HAVAYI SEVER. DIŞ GÜÇLERİN ÜLKEMİZİ KARIŞTIRMA ÇABALARINI FIRSAT BİLEREK KARANLIK OYUNLAR PEŞİNDE OLANLAR İVEDİYEN TESPİT EDİLMELİDİR.


 

İngiliz derin devleti, özellikle son yıllarda ülkemizde karışıklıklar çıkarmak, mevcut istikrarı bozarak devletimizi zayıflatmaya çalışmak amacıyla giderek artan bir çaba içine girmiştir. Meşru hükümetimizi devirmek, yöneticilerimizi etkisiz hale getirmek için Türkiye’ye hem içerden hem de dışarıdan sayısız siyasi saldırılarda bulunmakta, karmaşık oyunlar oynamaktadır. 

Türkiye'de darwinist-materyalist komünist ideolojiyi fikren yerle bir ederek sağ iktidarın ideolojik zeminini hazırlayan ve bu yönde devletimize ve hükümetimize her zaman fikri ve manevi destek sağlayan Sayın Adnan Oktar, ülkemiz üzerindeki şer planları sekteye uğrayan İngiliz derin devletinin yıllardır hedefi olmuştur. 

Karşı misilleme olarak düzenlediği kapsamlı kumpas sonucunda gerçekleştirilen 11 Temmuz 2018 operasyonu, kanun-hukuk, anayasa ve insan hakları ayaklar altına alınarak uygulanan yüzlerce usulsüz ve hukukusuz uygulama ve zulümler, 3 yıldır devam eden tutukluluk süreci ve on bin yıllık ceza hükmünü yeterli görmeyen İngiliz derin devleti ile onun emniyet ve yargıda yuvalanmış uzantıları, bu kez de mevcut siyasi gündemin yoğun ve karışık olmasını fırsat bilerek ADNAN OKTAR'A KARŞI YENİ BİR İNFAZ PLANINI devreye soktu.

SAYIN ADNAN OKTAR’IN, İKAMETİNİN BULUNDUĞU İSTANBUL’DAN VE HALEN TUTUKLU BULUNDUĞU EDİRNE KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU’NDAN YAKLAŞIK 1700 KM UZAKLIKTAKİ BATMAN’A NAKLEDİLMESİNİN, ÖZELLİKLE DE PANDEMİNİN BU KADAR AĞIR SEYRETTİĞİ VE ÜLKE ÇAPINDA CEZAEVLERİ ARASI NAKİLLERİN DURDURULDUĞU BİR DÖNEMDE, NASIL BİR HUKUKİ GEREKÇESİ VE GEREKLİLİĞİ OLABİLİR?

SAYIN ADNAN OKTAR’I, ONLARCA YILDIR İDEOLOJİSİNİ YOK ETMEK İÇİN MÜCADELE VERDİĞİ PKK’NIN EN GÜÇLÜ YAPILANDIĞI, HER GÜN TERÖR EYLEMLERİ DÜZENLEDİĞİ BÖLGEYE HİÇBİR HUKUKİ GEREKÇE OLMAKSIZIN KASITLI OLARAK NAKLETME GİRİŞİMLERİNİN "BİR İNFAZ PLANI OLMAK"TAN BAŞKA NE AÇIKLAMASI OLABİLİR?

Yerel Mahkemenin hükme bağlanmasından sonra Sayın Adnan Oktar ve tüm tutuklu yargılanan arkadaşlarımız; ikametleri, aileleri, avukatları İstanbul’da olmasına rağmen, Türkiye’nin dört bir yanındaki illerde bulunan cezaevlerine dağıtıldılar. Özellikle de pandemi döneminde, aileleri, yakınları ve avukatlarının kendilerine ulaşıp görüşebilmeleri pratik olarak neredeyse imkansız hale getirildi. 

BU ZULMÜ DE YETERLİ GÖRMEYEN DERİN DEVLETİN NEFRET DOLU ELEMANLARI, SAYIN ADNAN OKTAR’I TÜRKİYE’NİN EN BATISINDAN EN DOĞUSUNA ADETA SÜRGÜN ETTİREREK, BÖLÜCÜ İDEOLOJİLERİNİN YERLE BİR EDİLMESİNİN İNTİKAMINI ALMAYA ÇALIŞIYORLAR. 

Adnan Oktar davasının, derin devlet tarafından kullanılan husumetli müştekileri, aylardır sosyal medya hesaplarından, bu sürgün planlarını, ölüm tehdit ve imalarıyla birlikte paylaşmakta, hatta bölge ismi dahi vermektedir. 

Özkan Mamati ve Fırat Develioğlu isimli husumetli müştekiler tarafından yönetilen @7belahusnu (daha önceki adı @kahyaah) instagram hesabından yapılan bazı paylaşımlarda, Sayın Adnan Oktar’ın Güneydoğu’da bir ile nakledileceği, dahası bu nakille birlikte infaz edileceği imaları yer almaktadır.


 

“Dönüşü olmayan bir sefer...”


 

“Adnan sen kaşındıkça biletin doğuya gider, devlet seni buralarda tutmaz. Orda hakkın neyse görürsün artık.”

 


“Efeeendiimmm biraz genel kültür yapalım da okuyucular da fayda görsün. KURTULAN Siirt'in bir ilçesidir. Ve KURTULAN'dan sonra güneydoğu anadolu'nun düzlüğü biter ve yüksek dağlar başlar, bu yüzden yarım saatlik mesafede ki siirt'e bile demiryolu yapılıp devam ettirilememiştir; kurtulan tcdd'nin en ücra ucu olarak kalmıştır. Yani kurtulan son duraktır, çıkışı yoktur.”

 

SAYIN ADNAN OKTAR’IN BATMAN’A NAKLİNE ÇALIŞMAKLA AMAÇLANAN SAĞLIĞINI BOZMAK, GÜVENLİĞİNİ RİSKE ATMAK, DOLAYLI YOLDAN CANINA KAST ETMEKTİR

► Hiçbir hukuki, makul gerekçe olmadan, pandemi döneminde, 20 saat boyunca kutu gibi, daracık, sağlıksız, havasız, sıcak bir araçta yolculuğa mahkum etmek,

► PKK’nın güzergahında, yüksek terör saldırısı ve pandemi riski altında molalar vermek

bile tek başına, Sayın Adnan Oktar’ın canına kast etmek anlamına gelmektedir. 

Nitekim, husumetli müştekiler de özellikle kendisinin savunmasız kalacağı molalardan ve zorlu yolculuk koşullarından söz ederek, asıl hedeflerini açığa vurmaktadırlar:


 

“Tabii ki dediklerimiz oalcak tabii ki:) bakın o zorlu yolda nereden deydij bunlara diye pişman olacak. Buzzz gibi ... dona dona uğrak yerlerinde dura dura eze eze gidecek. Gittiğinde de nezaman buradan gidelim acaba diyecek :) devam gençler devam...”

“Ring arabasında 3 gün 3 gece yolculuk. Herkes hakettiğini yaşar. Yerine alışma... “

BU KARANLIK DURUM KARŞISINDA AKILLARA ŞU SORULAR GELMEKTEDİR:

HUSUMETLİ MÜŞTEKİLER, AYLAR ÖNCESİNDE SAYIN ADNAN OKTARIN GÜNEYDOĞU BÖLGESİNDE BİR CEZAEVİNE NAKLEDİLECEĞİNİ NEREDEN BİLMEKTEDİR, HATTA KURTALANA DİKKAT ÇEKECEK KADAR NET BİLGİYE NASIL VE KİMLERDEN ULAŞMIŞLARDIR?

DAHASI, CEZAEVLERİNDE NAKİL KONUSU YÜKSEK GÜVENLİKLE GERÇEKLEŞTİRİLEN, TUTUKLULARA VE MÜDAFİİLERİNE DAHİ HABER VERİLMEYEN BİR SÜREÇ İKEN, BU GÜVENLİK ZAFİYETİ HANGİ AMAÇLA VE KİMLER TARAFINDAN OLUŞTURULMUŞTUR?

HUSUMETLİ MÜŞTEKİLER, BU BİLGİYİ NASIL BU KADAR RAHATLIKLA, HİÇ ÇEKİNMEDEN VE DEFALARCA SOSYAL MEDYADA YAYINLAYABİLMEKTEDİR?

SÖZ KONUSU HUSUMETLİ MÜŞTEKİLER HAKKINDA ARKADAŞLARIMIZ TARAFINDAN YAPILMIŞ ONLARCA ŞİKAYET BULUNMASINA RAĞMEN, NASIL OLUP DA SAVCILIK BU KİŞİLER HAKKINDA HİÇBİR SORUŞTURMA AÇMAMAKTADIR?

Ülkemizde kargaşa çıkarmaya çalışarak hükümetimizi, Müslümanları ve Müslüman topluluk ve cemaatleri hedef alan şer odaklar, Sayın Adnan Oktar’ın da canına kast etmeyi akıllarına koymuş gibi görünmektedir. 

Nitekim, yakın zaman önce Genelkurmay İstihbarat Eski Başkanı Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin'in, çeşitli medya kanallarında yayınlanan, "İNGİLİZ DERİN DEVLETİNİN GÜDÜMÜNDE HAREKET EDEN ABD'NİN TÜRKİYE'DE KARIŞIKLIK ÇIKARMAK İÇİN BAZI KANAAT ÖNDERLERİNE SUİKAST HAZIRLIĞI İÇİNDE OLDUĞU" açıklaması bu endişeyi güçlendirmektedir. Konuyla ilgili bir haber şöyledir:

İsmail Hakkı Pekin, ABD'nin Türkiye'de suikast hazırlığında olduğunu iddia etti. Pekin konuya ilişkin, "Devletin elinde istihbarat var, gerekli hazırlığı yapıyor." İfadelerini kullanması dikkat çekti. Pekin, "Suikast planlarında kimler var?" sorusuna şu şekilde cevap verdi: "Türkiye'de toplumun sinir uçları var, kanaat önderleri var. O kanaat önderlerine suikast yaparsanız toplum ister istemez devlete tepki gösterir." 

(https://odatv4.com/tartisma-yaratacak-iddia-22012118.html)

Devletimize, hükümetimize ve Sayın Adnan Oktar’a yönelik kahpe, sinsi ve haince planlar içinde olanlar bilmelidirler ki, Allah iyilerin, doğruların yanındadır. İngiliz derin devletinde tecelli eden deccaliyetin emrindeki karaktersiz, vicdansız odaklar kendi küçük akıllarıyla bir plan yaparken, Allah Katında onların tuzakları ezelde bozulmuştur.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZDAN VE SAYIN ADALET BAKANIMIZDAN BU ŞER PLANIN BİR PARÇASI OLAN VE ALENEN BİR SUİKAST TEŞEBBÜSÜ ANLAMINA GELEN SÖZ KONUSU VAHİM NAKİL GİRİŞİMİNE ENGEL OLMALARINI, HAYATINI ALLAH, KUR’AN VE MİLLET AŞKINA ADAMIŞ OLAN SAYIN ADNAN OKTAR’A YÖNELİK İMHA SÜRECİNİ DURDURMALARINI ACİL OLARAK İSTİRHAM EDİYORUZ. DEVLET MEKANİZMALARINI KULLANARAK CİNAYETE TEŞEBBÜS EDENLERİN DERHAL TESPİTİ VE ÖNLENMELERİ ELZEMDİR.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

TEKNİK BİLİM VE ARAŞTIRMA VAKFI

Daha yeni Daha eski