Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları büyük bir komployla karşı karşıyadırlar. Bu komployla amaçlanan Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubunu dağıtmak ilmi, imani vekültürel faaliyetlerini durdurmaktır. Geride bıraktığımız birkaç yıllık süreçte, bu amaç uğrunda yüzlerce insan hukuksuz eylemlerle mağduriyete uğramıştır ve yetkili makamlar tüm başvurulara rağmen bu hukuksuz eylemlere seyirci kaldıklarından mağduriyetler artarak devam etmektedir. Mağdurlar arasında husumetli müştekilerin tarafında gözüken kişiler de yer almaktadır. Öyle ki cevabını verdiğimiz “Yüzyılın Davası: Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü” isimli kitabın yazarı gibi gösterilen, ancak bu kitabı yazmadığı anlaşılan Av. Eser Çömlekçioğlu dahil birçok umulmadık kişinin de husumetli müştekiler ve komplocular tarafından kesintisiz şekilde tehdit ve baskılara maruz kaldığına dair ciddi duyumlar ve göstergeler bulunmaktadır.

Sayın Adnan Oktar’ın arkadaş grubunu hedef alan İngiliz derin devleti, İslam’ı yeryüzünden silmek ve dinsizliğe dayanan tek dünya devleti kurmak için yüzyıllardır çabalayan karanlık bir yapılanmadır. Bu yapılanmaya karşı en etkili mücadele, Allah’a iman eden insanların bir araya gelmeleriyle, korkmadan var güçleriyle hakkın, mazlumun ve doğrunun yanında durmalarıyla ve insanları Kuran ahlakına davet etmeleriyle mümkün olabilir. Böyle yapılmadığı takdirde Deccaliyetin daha da şımaracağı, azgınlaşacağı ve şu an saldırmadığı kesimlere karşı da saldıralara geçeceği şimdiden anlaşılabilen bir gerçektir. Nitekim haksızlıkların gitgide yaygınlaşmasıyla toplumun farklı kesimlerinden yükselmeye başlayan feryatlar ve adalet çağrıları, bahsettiğimiz bu gerçeğin çoktan yaşanmaya başladığını göstermektedir.

Şu an dünya genelinde gözlemlenen tüm olumsuzluklara rağmen çok güzel bir gelecek, iman edenleri beklemektedir. Allah geçmişte olduğu gibi yakın bir gelecekte de şeytan ve taraftarlarını yenilgiye uğratacaktır. İslam yeryüzüne hakim olacak, Hz. Mehdi (as) ve Hz. İsa (as) öncülüğünde müthiş bir medeniyet inşa edilecektir. Allah, sadece Kendisi için yaşayan kullarına Kuran’da şöyle bir müjde vermiştir:

“Kâfirler mallarını, (insanları) Allah yolundan alıkoymak için harcıyorlar, bundan böyle de harcayacaklar. Sonra o harcamaları, kendilerine dert olacak ve sonunda da yenilecekler. En sonunda ise o kâfirler toptan cehenneme gönderilecekler.” (Enfal Suresi, 36)

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

TEKNİK VE BİLİM ARAŞTIRMA VAKFI

Daha yeni Daha eski