Derin devletin düşük akıllı bazı elemanları bu aralar yoğun olarak, güya "Adnan Oktar Davası katılanlarının sosyal medyadan tehdit ve hakarete uğradıkları" yaygarasını yapmaktadır. KİME AİT OLDUĞU BELİRSİZ BAZI HESAPLARDAN YAPILAN PAYLAŞIMLARI öne sürerek, Sayın Adnan Oktar ve arkadaş camiamızı hedef alan yeni bir kumpası hayata geçirme çabası içindedirler. 

Basın ve sosyal medyadaki derin devlet tetikçileri, tek yerden düğmelerine basılmışcasına bir anda hareketlenerek güya “bu paylaşımların Sn. Adnan Oktar’ın, tutuklu bulunduğu Edirne cezaevinden avukatlarına verdiği talimatlar yoluyla yaptırıldığı" yalanını topluca dillendirmeye başlamışlardır.

Gerçekte, bu paylaşımların camiamızla uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur. Sosyal medyadaki bu paylaşımlar, dava sürecinin en başından beri Sn. Adnan Oktar ve arkadaşları aleyhinde sahte suçlar üretmeye uğraşan bazı art niyetli kimseler tarafından yapılmakta ve yaygınlaştırılmaktadır. Geçmişte yaşanan benzer örnekler de bu durumun doğruluğunu teyit eder niteliktedir. 

Daha önce de Adnan Oktar davasının bazı husumetli müştekileri, güya "kendileri hakkında sosyal medyada hakaret içerikli paylaşımlar yapıldığı" iftirasıyla Sn. Adnan Oktar ve arkadaşlarımız hakkında çeşitli şikayet başvurularında bulunmuşlardır. Ancak, adli makamlar tarafından yapılan incelemeler sonucunda, sosyal medyadaki hakaret içerikli bu paylaşımların, bizzat şikayette bulunan kişiler tarafından açılmış sahte hesaplardan yapıldıkları ortaya çıkmıştır. 

Konuyu somut bir örnekle daha net anlamak mümkündür;

Dosyanın husumetli müştekilerinden Özkan Mamati isimli şahıs, "sosyal medyada Sn. Adnan Oktar ve arkadaşlarımız tarafından kendisi aleyhinde karalamalar yapıldığı" suçlamasında bulunmuştur. Ancak, yapılan araştırmalarda KENDİSİ HAKKINDA GALİZ HAKARETLERİN YER ALDIĞI “mamatiozkan.com” SİTESİNİ, ÖZKAN MAMATİ’NİN BİZZAT KENDİSİNİN, KENDİ ÜZERİNE KAYITLI CEP TELEFONUYLA AÇTIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTIR. 

Yani, dosyanın husumetli bir müştekisi, SIRF ADNAN OKTAR DAVASI YARGILANANLARINA SUÇ İSNAT EDEBİLMEK AMACIYLA BİR SİTE AÇARAK BURADA KENDİSİ HAKKINDA AĞZA ALINMAYACAK HAKARET VE KARALAMALARDA BULUNMUŞTUR.

Söz konusu sitenin "arşiv web" kısmında yer alan “who is” (kim?) bölümünde "registrant contact" (siteyi açan kişinin bilgileri) kısmında, ÖZKAN MAMATİ'NİN 0533 017 93 62 NUMARALI TELEFONUNUN KAYITLI OLDUĞU açıkça görülmektedir. 


Özkan Mamati üzerine kayıtlı bu numaranın aynı zamanda davanın husumetli müştekilerinden Uğur Şahin tarafından da kullanıldığı ayrıca tespit edilmiştir.

Yani, bu kimselerin kendi açtıkları bazı sahte hesaplar üzerinden önce kendilerine ağıza alınmayacak hakaretler içeren paylaşımlarda bulundukları, ardından bu paylaşımları sözde gerekçe göstererek güya kendileri hakkında karalama yapılıyormuş iddiasıyla Sn. Adnan Oktar ve arkadaşlarımız hakkında sahte suç duyuruları yaptıkları resmi olarak ispatlanmış bir gerçektir. 

DERİN DEVLET ÇETESİ DE BİREBİR AYNI SAHTEKARLIĞI BİR TAŞLA BİRÇOK KUŞ VURMAK AMACIYLA KULLANMAKTADIR. Medya ve sosyal medyadaki tetikçileri vasıtasıyla yaydığı yalan haber ve paylaşımlarla,

 Kamuoyunda suni bir infial oluşturmak ve oluşan bu infiali, Yargı ve Hükümet yetkilileri üzerinde baskı unsuru olarak kullanmak,

 Devlet ve hükümet yetkililerini köşeye sıkıştırıp Adnan Oktar Bey ve camiamız aleyhinde açıklamalarda bulunmaya zorlamak ve devam eden yargılamayı etkilemek,

 Dosyaya bakan savcı ve hakimler üzerinde kamuoyu baskısı oluşturarak Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarımız aleyhinde hukuka aykırı kararlar vermeye onları zorlamak,

 Aba altından sopa göstererek bu dosyada kendi istediklerinden farklı bir karar verilmesi durumunda, savcı ve hakimler hakkında da basında ve sosyal medyada karalayıcı haberler yapabilecekleriyle göz dağı vermek, 

vb. gibi BİR DİZİ YASA DIŞI AMAÇ VE GİRİŞİM peşindedir. 

Şu gerçek çok iyi bilinmelidir ki geçmişte olduğu gibi bugün de, Müslümanlar aleyhinde kurulan tüm tuzaklar daha en başından bozulmaya mahkum olarak yaratılmıştır. Bu nedenle, kumpasçılar her ne kadar istemeseler ve aksi yönde çabalasalar da masumlar Allah’ın izniyle mutlaka aklanacak, kumpasçıların rezilliği ve alçaklığı gözler önüne serilecek, hak ve adalet her zaman olduğu gibi yerini bulacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Daha yeni Daha eski