Sayın Cumhurbaşkanımız, 

5 SENEDEN BU YANA, EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ, ARALIKSIZ BİR ZULÜM, EZİYET VE LİNÇ UYGULAMASINA MARUZ KALMAKTAYIZ. BU ZULMÜN ARTIK BİR SON BULMASINI İSTİYORUZ. SİZİN BÖYLE KUMPASLARA ASLA İZİN VERMEYECEĞİNİZE, BU ZULÜM VE HUKUKSUZLUKLARI ANCAK SİZİN DURDURABİLECEĞİNİZE İNANIYORUZ.


Sayın Cumhurbaşkanımız, 

Bilindiği üzere, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1.CD, Adnan Oktar Davası dosyasını bir yıldan fazla bir süreyle detaylı olarak inceledi. Yerel mahkemenin 11.01.2021 tarihinde verdiği ceza kararlarının hepsinin usule ve kanuna aykırı olduğunu tespit etti. 400 sayfalık gerekçeli kararıyla, YEREL MAHKEMENİN VERDİĞİ TÜM CEZA KARARLARINI ESASTAN BOZDU. Yargılanan arkadaşlarımızın, beraat etmeleri gerekirken tutuklu olmalarının hukuka aykırı olduğunu belirterek derhal tahliyelerine hükmetti. 

Kısaca, dava sürecinde ilk defa KANUNA, HUKUKA VE İÇTİHATLARA DAYALI, TARAFSIZ VE TALİMATSIZ BİR KARARA imza attı. 

Ne var ki dosya tarihindeki bu ilk hukuki ve vicdani karardan sonra zincirleme hukuksuzluklar kaldığı yerden tekrar devam etti. 

İstanbul BAM Savcılığı, hiçbir gerçek ve geçerli hukuki gerekçe sunmadan, birkaç cümlelik bir yazıyla bu tahliye kararlarına itiraz etti. BAM 2. Ceza Dairesi de 100 BİN SAYFANIN ÜZERİNDEKİ dava dosyasını ve BAM 1.CD'nin 14 AY BOYUNCA BU DOSYAYI İNCELEYEREK HAZIRLADIĞI 400 SAYFALIK GEREKÇELİ KARARINI yalnızca 2 GÜN İÇERİSİNDE, ADETA IŞIK HIZIYLA "İNCELEDİ"(!). Bir paragraflık (sözde) bir gerekçeyle, yetkisini aşarak tahliye kararlarını alelacele bozdu ve arkadaşlarımız hakkında tekrar tutuklama kararı verdi.

Bunun üzerine arkadaşlarımız, haklarındaki binlerce yıllık ceza kararlarına rağmen hemen gelip yetkili makamlara teslim oldular.

Dosya üzerinde hukuki kararlar veren BAM 1.CD heyeti de apar topar dağıtıldı ve yeniden yargılama sonrasında dosyanın istinaf incelemesi için aynı dairede YENİ BİR TALİMATLI HEYET oluşturuldu. 


Sayın Cumhurbaşkanımız, 

Davanın kinli ve husumetli müştekileri Fırat Develioğlu ve Özkan Mamati isimli şahısların ve onların baskı ve tehditleriyle yönlendirilerek zorla şikayetçi yapılan müştekilerin soyut, mesnetsiz ve yalan beyanları, iftiraları dışında dava dosyasında tek bir somut, gerçek, hukuki delil dahi yok.

Sırf bu soyut beyanlar ve iftiralar nedeniyle masum tertemiz, hayatlarında adliye, karakol görmemiş genç kızlar ONBİNLERCE YILLIK CEZALAR aldılar. Tertemiz masum insanlar 5 yıldır cezaevlerinde tutuluyor. Bu zulüm Allah'ın gücüne gider.

Adı geçen, dosyanın husumetli müştekileri Özkan Mamati ve Fırat Develioğlu, Zatıalinizin adını ve çeşitli vesilelerle sizinle ve diğer bazı devlet büyüklerimizle çektirdikleri fotoğrafları kullanarak itibar sağlamaya çalışıyorlar. Kendilerini devlet içinde devlet gibi gösteren, insanları tehdit eden, baskı kuran, haraç alan, alıkoyan organize bir çete şeklinde hareket ediyorlar. İşlerine geldiğinde sizin ve Ak Parti'nin, işlerine geldiğinde CHP'nin adını kullanarak maddi menfaat elde etmeye çalışıyorlar. 


Sayın Cumhurbaşkanımız, 

GÖREVE BAŞLADIĞINIZ İLK GÜNDEN BERİ ZİYADESİYLE SEVDİĞİMİZ, GÜVENDİĞİMİZ, DESTEKLEDİĞİMİZ VE HER DAİM DE DESTEKLEMEYE KARARLI OLDUĞUMUZ ÇOK DEĞERLİ BİR BÜYÜĞÜMÜZ OLARAK TÜM BU DERİN DEVLET ZULMÜNÜN, TARİHTE GÖRÜLMEMİŞ HAKSIZLIK VE HUKUKSUZLUKLARIN SON BULMASINA, DERİN DEVLETİN BASKI VE TALİMATLARININ ETKİSİ ALTINDA EZİLMEYECEK ADİL VE TARAFSIZ BİR YARGI SİSTEMİNİN TAM ANLAMIYLA TESİSİNE, ADALETİN HAKKIYLA TECELLİ ETMESİNE VESİLE OLACAĞINIZA OLAN İNANCIMIZ VE GÜVENİMİZ TAMDIR. 

En içten saygı, sevgi ve hürmetlerimizle.

Daha yeni Daha eski