Aşağıda, Sayın Adnan Oktar'ın, karar duruşması öncesinde önemli gördüğü çeşitli konularda İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunduğu sade, samimi ve özlü beyanlarını içeren kısa dilekçelerinin devamı yer almaktadır. Dilekçeler sunum tarihlerine göre sıralanmıştır.


BİZLERE DÜZENLENEN KUMPASTA DEVLET İÇİNDEKİ İNGİLİZ EKOLÜNE BAĞLI BİR YAPILANMA BAŞI ÇEKMİŞTİR...

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimliğine

Benim ve arkadaşlarımla ilgili dava kumpas sonucu oluşmuştur.

Devlet içinde İngiltere ekolüne bağlı gizli bir yapılanma bu konuda başı çekmiştir. Yakın zamanda bu yapılanmaya geniş çaplı operasyon yapılmış, ilgili tüm devlet görevlileri görevinden alınmış, pasif görevlere atanmışlardır. Uzun bir çalışma ile kumpas geniş bir yapılanma üzerine oturtulmuş, iftira, tehdit, komplo düzenleri ile sonuç alınmaya gayret edilmiştir. Daha önce de benzerleri ile karşılaştığımız bu dava doğal, gerçek suçlamalara dayalı olmayan suni, sahte iddialarla oluşturulmuşur. 

Bilginize arz ederim. 

Saygılarımla.

Adnan Oktar

1.1.2021


ÇOK FAZLA SUÇLAMA OLMASI, BİRİ TUTMAZSA BELKİ DİĞERİ TUTAR KURNAZLIĞINDAN KAYNAKLANMAKTADIR...

İSTANBUL 30. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimliğine

Bana yönelik bu kadar çok suçlama yapılmasının nedeni, husumetin şiddeti ve biri olmazsa biri olur belki mantığıdır. Biz çeşit çeşit iftira atalım, binlerce sayfa hayali iddiaların bir kısmı, bir bölümü gözden kaçabilir, cevabı sunulmaz, biz de ordan tuttururuz kurnazlığı olduğu görülüyor.

Bu tarz kumpas tarihte eşi görülmemiş bir kumpas türüdür. Kargaşa, karmaşa, içinden çıkılmazlık, iddia bolluğu, karşı tarafı şiddetli yorup kısa zaman içinde cevaplama mecburiyeti, sürekli şekil değiştirme, yeni yeni iddialar, çelişkili sözler, duyulmamış kanun maddeleri üretmek, görülmemiş hukuk uygulamaları, bu arada basın kanalı ile yoğun yalan haber kampanyaları, maddi, manevi çökertme planlarının uygulanması, bütün bu karmaşa, bulanık suda bir şeyler elde ederiz oyunculuğu ile netice alınmak istenmesi, sizin dürüst adalet anlayışınız karşısında etkili olmayacaktır diye düşünüyorum.

Saygılarımla.

Adnan Oktar

1.1.2021



KORKULACAK KİŞİLERMİŞ GİBİ GÖSTERİLMEYE ÇALIŞILMAMIZ KUMPASÇILARIN BİR OYUNUDUR...

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimliğine

Beni ve arkadaşlarımı korkulacak kişiler olarak göstermeye çalışanlar bu iddiayı baskı, tehdit, şantajla zorlanma sonucu ifade etmişlerdir.

Ben sevgi dolu, şefkatli, akılcı, makul bir insanım, gerilimden, çekişmeden, huzursuzluktan zok rahatsız olurum. Sakin, güvenli, sevgi dolu, şefkatli bir hayat dışında bir hayat benim asla kabul etmeyeceğim bir hayat şeklidir. Çocukluğumdan beri uysal, güzel huylu, sevecen, merhametli bir insanım. Bana yöneltilen çirkin yakıştırmalar tamamen suni ve gerçek dışıdır. Benden şikayetçi olan arkadaşlarım aslında hepsi beni çok sever. Eğer tutuklanma riski olmasa sevinçle, sevgiyle yanıma koşarak gelirler. Kumpasçıların oyununu adil mahkemenizin bosacağını umuyorum.

Saygılarımla.

Adnan Oktar

1.1.2021


BANA PEŞPEŞE OYNANAN OYUNLARIN NEDENİ, DÜNYA ÇAPINDAKİ SAPKIN İDEOLOJİK PLANLARINI YENİLGİYE UĞRATTIĞIM İNGİLİZ EKOLÜNÜN BÜYÜK ÖFKESİDİR...

İSTANBUL 30. AĞIR CEZA MAHKEMESİ HAKİMLİĞİNE

Bana duyulan öfkenin sebebi Darwinizmi, evrim teorisini bütün dünyaya kabul ettiren İngiliz ekolünün yenilgisidir.

Hayret edilecek bir tarzda ve hiç ummadıkları bir biçimde Darwinizmin yerle bir olması İngiliz dünya hakimlerini şiddetli öfkelendirmiştir.

Darwinizmi yaymak için iki yüzyıl geceli gündüzlü gayret eden, trilyonlarca dolar para harcayan, dünyanın her yerindeki milyonlarca okul ve üniversitede mutlak gerçekmiş gibi okutulan darwinizmin bir hurafeden ibaret olduğunu ispat etmem ve bunu tüm dünyaya duyurmam şiddetli öfkeye neden olmuştur.

Bunun ardından İslam dininin modern ve gerçek bir din olduğunu delilleri ile aydın kesimde üniversite öğrencilerinin, sosyetenin anlayacağı şekilde sade, bilimsel, akılcı anlatımla sunmam ve bu anlatımın bu kesimlerde çok etkili olması, geniş kabul görmesi ikinci bir şok oluşturmuştur. Şu an bu oluşan durumun intikamının peşindeler. Peşpeşe oynanan oyunların asıl sebebi budur. Arz ederim.

Saygılarımla.

Adnan Oktar

1.1.2021


Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Daha yeni Daha eski