23 Mart 2021 tarihinde basında çıkan bazı haberlerde Sayın Adnan Oktar’ın güya korona olduğu ve karantinaya alındığına dair bir takım gerçek dışı bilgilere yer verilmiştir. 

Oysa, Adnan Oktar hiçbir zaman korona olmamış, şaibeli bir korona testi bahane edilerek karanlık bir girişime maruz bırakılmaya çalışılmıştır. 

Çok sayıda husumetli kişi ve çevrelerin aylardır hakkında "dış dünyayla tüm bağlantısını kesme", "sayısız eziyete uğratma", “cezaevinden cenazesi çıkacağı” ve “korona ile hayatının son bulacağı” gibi ölüm tehditleri yağdırdığı Sayın Adnan Oktar'ın, hüküm açıklanır açıklanmaz görülmemiş hukuksuz uygulamalara tabi tutulması, –Devletimizin adaletine ve aklına sonsuz güven duymakla birlikte– adeta bu tehditlerin, devletin içine sızmış bazı karanlık ve şer odaklar vasıtasıyla birebir yerine getirilmek istendiği gibi dehşet verici bir tablo ortaya koymuştur. 

DEĞERLİ CEZAEVİ YÖNETİMİNİ TÖHMET ALTINDA BIRAKMAK VEYA ONLARA YÖNELİK HAKSIZ BİR İSNATTA BULUNMAKTAN İMTİNA EDERİZ, ancak aşağıda izah ettiğimiz gibi her yönüyle soru işaretleri barındıran son derece karanlık ve şaibeli bir durum yaşanmış olduğu da ortadadır. Konuyla ilgili olarak tüm kurumlara bilgilendirme yapılmış, suç duyurularında da bulunulmuştur. 

Söz konusu olay şu şekilde gerçekleşmiştir: 

Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları, Pandemi dolayısıyla ülke genelinde tüm cezaevi nakilleri durdurulmuş olmasına rağmen, son birkaç yıldır örnekleri defalarca yaşanmış olduğu üzere, sırf arkadaş camiamıza özel bir uygulamayla, hiçbir gereklilik ve hukuki gerekçe bulunmadığı halde,  Silivri Cezaevi'nden alınıp Türkiye’nin dört bir yanındaki cezaevlerine dağıtılmıştır.

Sayın Adnan Oktar’ın ;

  • Silivri'den Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'ne nakli esnasında yapılan KOVİD-19 (PCR) testi sonucu NEGATİF çıktığı,
  • Aradan geçen yaklaşık iki haftalık süre içinde de Edirne cezaevinde kimseyle temas etmediği tümüyle korunaklı, izole bir ortamda tutulduğu,
  • Kendisiyle ilgilenen tüm cezaevi personelinde hiçbir KOVİD-19 vakası olmadığı, hepsinin testlerinin negatif olduğu,
  • Tutulduğu cezaevinde hiçbir KOVİD-19 hastası olmadığı,
  • Kendisinde hiçbir hastalık belirtisi, sağlık sorunu, rahatsızlık bulunmadığı

halde, 28 Ocak 2021 günü yapılan ŞAİBELİ BİR TEST sonucunda, sözde KOVİD-19 pozitif çıktığı iddiasıyla karantinaya alındığı bilgisi verilmiştir. 

Bu şaibeli test bahane edilerek Sayın Adnan Oktar’ın önce “karantina” bahanesiyle avukatları ve yakınlarıyla iletişimi tamamen kesilmiş, kendisinden haber alınması engellenmiş, hastaneye götürülmeye çalışılmış ve KENDİSİ İSTEMEDİĞİ HALDE İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLATILMAK istenmiştir.

Sayın Adnan Oktar’ın durumu savcılığa bildirmesi ve Sayın Cezaevi Savcısı’nın da durumu şüpheli bulması üzerine test yenilenmiş ve gerçekten de karanlık bir oyunla karşı karşıya olunduğu ortaya çıkmıştır. 

SONRASINDA KENDİSİNE YAPILAN TÜM KOVİD-19 (PCR) TESTLERİNİN SONUCU NEGATİF ÇIKMIŞTIR. SİLİVRİ’DEN ÇIKIŞTA DA NEGATİF TEST SONUCU OLDUĞUNDAN, TOPLAM 4 AYRI TESTLE NEGATİF OLDUĞU TEYİT EDİLEN Sayın Adnan Oktar, tüm bunlara rağmen açıkça hiçbir hastalığı olmadığı halde karantinaya alınmak ve avukatlarıyla görüşmesi yasaklanmak istemiştir. İl Sağlık Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili kurumlara yapılan başvurular ile bu hukuk dışı uygulamalar bertaraf edilmiştir.

Söz konusu hatalı pozitif teşhis üzerine kendisine hastaneye yatırılması ve bazı ilaçları kullanması gerektiği söylendiğinde, Sayın Adnan Oktar derhal Cezaevi Savcısı ve Cumhuriyet Başsavcılığı'na SUİKAST konulu başvuruda bulunmuştur. Ardından derhal test yapılmış ve sonuç negatif çıkmıştır. Bunu müteakiben üç ayrı test daha yapılmış ve hepsinin sonucu negatif çıkmıştır.

ÖZETLE, ADNAN OKTAR HİÇBİR ZAMAN KORONA OLMAMIŞTIR. ANCAK, BAZI KARANLIK ODAKLAR TARAFINDAN ŞAİBELİ BİR TEST BAHANE EDİLEREK KORONA YAPILMASI İÇİN ÇEŞİTLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULMUŞTUR. Adı geçen tüm kişi ve kurum ve kuruluşları tenzih ederiz.

SİLİVRİ K.C.İ.K’DA NAKİL ESNASINDA YAPILAN VE NEGATİF ÇIKAN TEST SONUCU (14.1.2021)



EDİRNE K.C.İ.K’DA YAPILAN VE NEGATİF ÇIKAN İLK TEST SONUCU (29.1.2021) 



EDİRNE K.C.İ.K’DA YAPILAN VE NEGATİF ÇIKAN İKİNCİ TEST SONUCU (30.1.2021)


EDİRNE K.C.İ.K’DA YAPILAN VE NEGATİF ÇIKAN 3. TEST SONUCU (03.02.2021) 



Adnan Oktar’a geçmiş tarihlerde de Emniyet içerisinde yemeğine kokain artık maddesi katılarak kumpas kurulmuştur. Yine dönemin (halen bir kısmı tutuklu/bir kısmı firari olan) FETÖ’cü Emniyet Müdürleri ve memurları tarafından Emniyet içerisinde düzenlenen sahte ihbarlar ve sahte düzeneklerle mağdur edilmek istenmiştir. 

Mevcut dava sürecinde de kendisinin defalarca benzer komplolar ile karşı karşıya olduğuna dair somut deliller dava dosyasına ve ilgili savcılıklara birçok kez sunulmuştur. 

Ayrıca, Sayın Adnan Oktar ve camiamıza karşı husumetleri herkesçe bilinen kişiler son zamanlarda sosyal medyada “Kovid” bahanesi üzerinden çeşitli kumpas hazırlıkları içinde olduklarını ima eden tehdit paylaşımları yapmaktadır. Söz konusu kişilerin suikast tehdit ve imalarından bazı örnekleri aşağıda sunuyoruz:







Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları hakkındaki dava henüz devam etmekte olup halen masumiyet karineleri devam etmektedir. Sayın Yetkililerimizin gerek hukukun üstünlüğü gerekse insanlık adına gerekli her türlü tedbir ve müdahaleleri uygulayacağına dair inancımız tamdır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

TEKNİK VE BİLİM ARAŞTIRMA VAKFI

Daha yeni Daha eski