Kamuoyunca malum olduğu üzere, Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) 1. Ağır Ceza Dairesi’nin geçtiğimiz ay içerisinde çok sayıda hukuki somut delil, Yargıtay içtihadı ve doktrine dayanarak vermiş olduğu “Esastan Bozma” kararı vesilesiyle, Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarımızın masumiyetleri bir kez daha ispatlanmış bulunmaktadır.

Üst mahkemenin vermiş olduğu bu Esastan Bozma kararı aynı zamanda, Adnan Bey ve arkadaşlarımızın kendilerine kurulan büyük bir kumpasın mağduru olduklarını göstermiştir. 4 yıla yakın bir süredir de haksız ve hukuksuz şekilde cezaevinde tutulduklarını ortaya koymuştur. 

Bu gelişme üzerine, “Ortada bir suç veya suç örgütü değil de sadece bir kumpas olduğunun” kamuoyu tarafından da öğrenilmiş olması, kumpası organize eden DERİN DEVLET ÇETESİ ÜZERİNDE BÜYÜK BİR ŞOK ETKİSİ OLUŞTURMUŞ ve BÜYÜK BİR PANİĞE KAPILMALARINA SEBEP OLMUŞTUR. Bunun önüne geçebilmek için de kendilerince yeni ve kapsamlı bir atağa kalkışmışlardır. 

Derin devletin talimatıyla hareket eden bazı gazeteci ve yazarlar ile bunlara bağlı çok sayıda takipçisi olan sosyal medya trolleri bir anda, camiamıza yönelik toplu bir kara propagandaya başlamışlardır. Tek bir yerden dikte ettirildiği son derece bariz olan düzmece iddiaları ardı ardına gündeme taşıyarak olumsuz kamuoyu algısı oluşturmaya çalışmışlardır. 

Bu asılsız iddiaların son örneklerinden birisi ise, 2018 senesinde yapılan polis operasyonu esnasında ele geçirildiği iddia edilen düzmece bir not üzerinden kurgulanmaktadır. Bu sahte not içerisinde adı geçtiği iddia edilen bir siyasi parti lideri hakkında, güya kendisinin; 

Bir icra davasına ilişkin olarak camiamıza mensup arkadaşlarımızdan hukuki destek talep etmiş olduğundan ve

Geçmişte A9 Televizyonu'nda gerçekleşen bir röportaja katılmış olmasından

bahsedilerek hem kendisine hem de partisinin içerisinde bulunduğu muhalefet ittifakına yönelik birtakım şaibeler oluşturulmaya çalışılmıştır. 

Birincisi

Yapılan gerçek dışı bu haber ve sosyal medya paylaşımlarında geçen, 2018 senesinde camiamıza yönelik gerçekleştirilen polis operasyonu esnasında ele geçirildiği iddia edilen not, dosyadaki tüm diğer "dijital materyal" adı verilen belgeler gibi, DAVA DOSYASINA SONRADAN YERLEŞTİRİLMİŞ SAHTE BİR DELİLDİR VE HİÇBİR HUKUKİ HÜKMÜ VE GEÇERLİLİĞİ YOKTUR.

Ceza Muhakemeleri Kanunu 134. maddesinde, delillerin hangi usule göre toplanması gerektiği detaylı olarak izah edilmiştir. Bu usullere göre toplanmayan deliller hukuken geçersiz ve değersizdir, karara dayanak yapılamaz. Çünkü usullere uyulmadan toplanan deliller güvenilirliğini yitirir, aynı Adnan Oktar Davası dosyasında olduğu gibi, içeriğine gerçek dışı bilgi, belge yerleştirilmesi mümkün hale gelir. 

Nitekim, 11 Temmuz 2018 tarihli operasyonda el konan tüm eşya, dijital materyal ve cihazlar, olay yerinde mühürlenmemiş, ağzı açık çöp torbalarına doldurulmuştur. Dijital materyallerin imaj kopyaları, elektronik cihazların ise hash değerleri arkadaşlarımızın ya da avukatların önünde alınmamış, aylar sonra emniyette alınmıştır. Bu şekilde tüm materyaller içine sonradan bilgi eklenmeye müsait hale getirilmişlerdir.

Dolayısıyla, sahte oldukları tartışmasız olan bu tür düzmece notlar üzerinden provakatif haber ve paylaşımlar yapılması son derece kasıtlı ve art niyetli bir tutumdur.

İkincisi

Geçmişte A9 TV televizyon kanalında yayınlanan röportaj ve programlara,GEREK HÜKÜMET GEREKSE MUHALEFET KANADINDAN MİLLETVEKİLİ VE BAKAN DÜZEYİNDE PEK ÇOK TANINMIŞ SİYASETÇİ KATILMIŞTIR. Ayrıca, sadece siyasetçilerden değil, ünlü sanatçılardan akademisyenlere, doktorlardan gazetecilere, yazarlar ve edebiyatçılardan kanaat önderlerine kadar yüzlerce insan da A9 Televizyonu'nda yayınlanan birçok programda yer almışlardır. 

A9 TV’DE YAYINLANAN ÇEŞİTLİ PROGRAMLARA KATILAN AK PARTİ’Lİ BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİNDEN BAZILARININ İSİMLERİ İSE ŞÖYLEDİR;

  • Sn. Harun Karaca, AK Partisi İstanbul Milletvekili
  • Sn. Mehmet Metiner, AK Parti Adıyaman Milletvekili
  • Sn. Osman Nuri Filiz. AK Parti 22. Dönem Milletvekili
  • Sn. Fatma Bostan Ünsal, AK Parti Kurucu Üyesi
  • Sn. Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, AK Parti kurucu Üyesi ve 21-22. Dönem Milletvekili
  • Sn. Atilla Koç, 59. Dönem Kültür ve Turizm Bakanı, 22-23. Dönem AK Parti Aydın milletvekilli
  • Sn. Mücahit Daloğlu, AK Parti 21. Dönem Erzurum MilletvekiliSn. Mehmet Atilla Maraş, AK Parti 22. Dönem Milletvekili
  • Sn. Mahmut Durdu, 22-23. Dönem AK Parti Milletvekili
  • Sn. Vahit Erdem, AK Parti 22. Dönem Kırıkkale Milletvekili

Bunlar dışında A9 Televizyonu'ndaki çeşitli yayınlara katılıp röportajlarda yer alan pek çok ünlü siyasetçi ile tanınmış sanatçıları, gazeteci, yazar ve akademisyenleri de aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz.

https://harunyahya.info/resim-galerisi/123-A9-TV%E2%80%99nin-Siyasetci-Konuklari#12

https://m.harunyahya.info/resim-galerisi/128-A9-TV%E2%80%99nin-GazeteciTelevizyoncu-ve-Yazar-konuklari

https://www.harunyahya.info/tr/pages/id/1953/a9-tv-konuklar/a9-tv-konuklari

Dolayısıyla, diğer yüzlerce tanınmış sima gibi, saygın bir siyasetçinin A9 TV'de bir sohbet programına katılmış olmasını, sırf siyasi olarak ona karşı olduğu için, onu sıkıştırmak amacıyla kendince malzeme yapmaya çalışmak son derece aciz ve zavallı bir yöntemdir.

Tüm bu gerçekdışı haber ve sosyal medya paylaşımlarının ardında yatan asıl amaç ise:

Sn. Adnan Oktar ve arkadaşlarımızın Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a olan sevgi ve muhabbetlerini, kendisinin İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan adayı olduğu 90’lı yıllardan başlayıp kesintisiz şekilde devam eden desteklerini kırılabilmektir. En güçlü ve etkili destekçilerini bertaraf etmeyi amaçlayan bu sinsi yöntemle, Sayın Cumhurbaşkanımız yalnızlaştırılıp güçsüzleştirilmeye çalışılmaktadır. 

Ancak, Sayın Cumhurbaşkanımız ile aramızı açmaya çalışan derin devlet çeteleri asla başarılı olamayacaklar, bu son oyunları da Allah’ın izni ile bozulacak ve tutuşturmaya çalıştıkları fitne ateşi ergeç dönüp kendilerini bulacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız

A9 TV PROGRAMLAR

PROGRAMLARIMIZA KATILAN POLİTİKACILAR, SİYASETÇİLER, SANATÇILAR, YAZARLAR, GAZETECİLER, DİNİ ÖNDERLER, FİKİR İNSANLARI VE İŞ İNSANLARINDAN BAZILARI


HAYATA DAİR PROGRAMI

Programda yaşamın her alanından tanınmış konuklarla hayata dair çok renkli sohbetler yapılmıştır.


YAŞAM VE SAĞLIK VE BEDENİMİZDEKİ AYETLER PROGRAMI

Konularında uzman doktorlarımızın ve profesörlerimizin katıldığı programda her türlü sağlık konusuna değinilmiştir.


BAŞKENT BİRİKİMLERİ PROGRAMI

Programda deneyimli siyasetçiler ve bürokratlar ağırlanmış, Türkiye’nin önemli sorunlarına çözüm üretilmesi hedeflenmiştir.


BİRLİK ZAMANI PROGRAMI

Programda “Büyük Türkiye” idealini paylaşan önemli isimlerle beraber Türkiye’nin dış politikadaki gücünü artırmak, komşularıyla sıfır sorun politikasını yürütebilmek, dünyadaki savaşların ve sıkıntıların çözümünde en önemli adımı oluşturacak olan Türk – İslam Birliği fikrini yaygınlaştırmak amacıyla, değerli politikacı ve bürokratlarımızın fikirlerine yer verilmiştir.


ADİL YARGI PROGRAMI

Programda ülkemizin önde gelen hukukçuları ile birlikte yargı sistemimiz masaya yatırılmıştır.


HERKES İÇİN ADALET PROGRAMI

Bu programda Türkiye’deki adalet sistemi masaya yatırılmış, aksayan yönleri, yeni gelişmeler, sistemdeki iyileştirmeler ve tüm yapılan çalışmaların artı ve eksileri değerlendirilerek çok değerli hukukçularla birlikte çözüm önerileri üretilmiştir.


İTTİHAD-I İSLAM PROGRAMI

Programda İslam Birliği’nin gerekliliği çok önemli konuklarla birlikte konuşulmuş ve Müslüman aleminin içinde bulunduğu şartlara çözüm önerileri getirilmiştir.


YAŞAMDAN PORTRELER PROGRAMI

Programa Türkiye’nin en tanınmış simaları davet edilmiş ve kendileri ile hayatları, yaşadıkları güzel anılar, ilginç olaylar üzerine neşeli sohbetler gerçekleştirilmiştir.


SEVGİ DİLİ PROGRAMI

Programda hayatın çeşitli alanlarından tanınmış konuklara yer verilmiş ve çok eğlenceli sohbetler yapılmıştır.





Daha yeni Daha eski