Ülkemiz için en kritik seçimlerden biri de 17-25 Aralık FETÖ fitnesinden yaklaşık 8 ay sonra gerçekleştirilen ve bir bakıma Sayın Tayyip Erdoğan için adeta bir güven oylamasına dönüşmüş olan Cumhurbaşkanlığı seçimidir.

Eğer bu seçimlerde Cumhurbaşkanımız kaybedecek olsa FETÖ kazanmış olacak ve Türkiye karanlık bir döneme girecektir.

Sayın Adnan Oktar bu yüzden 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de tüm imkânlarıyla Sayın Erdoğan’ın yanında olmuş, A9 TV’de gerçekleştirdiği canlı yayınlarında milletimizi Sayın Erdoğan etrafında kenetlenmeye davet etmiştir.

Adnan Oktar, 2 Şubat 2014, A9 TV:

Millet olarak Tayyip Hocam’ı ezdirmeyiz, onu söyleyeyim. Onu unutsunlar. Onların modası geçti. Burası üçüncü dünya ülkesi değil. Amerika’da üç beş kişi hoşlanmıyor diye biz Tayyip Hocam’ı harcatmayız.

Tayyip Hocam’ın seveni çok. Allah’a hamdolsun. Millet onu Anadolu delikanlısı olarak bağrına basıyor. Kılına da zarar verdirtmeyiz. Candan, samimi, gayet güzel hizmetleri var.”

Adnan Oktar, 16 Ağustos 2014, A9 TV:

AK Parti aksiyon partisi, dava partisi. Kimsenin hırsı olmaz. Kimse ikbal peşinde değil. Köşe dönmek peşinde değil. Benim gördüğüm öyle. Kimse derken olabilir orada burada kenarda köşede ama hocamızın, Necmettin hocamızın yetiştirdiği kişiden kimseye zarar gelmez söyleyeyim. Çok nadir böyle değişik, hocamıza yakışmayan kişiler çıktı. Saadet yani Milli Selamet zemininden. Ama bunun dışında hep sağlam adam çıkmıştır. Çok çok nadirdir, parmakla sayılır. O camiaya yakışmayacak insanlar da çıkmıştır tabii.”

Adnan Oktar, 4 Mart 2015, A9 TV:

Vefasızlıktan hiç hoşlanmam. Vefasızlık beni çok rahatsız eder. Nankörlükten hiç hoşlanmam. Sadakatsizlikten hiç hoşlanmam. Çok büyük günah olur, kim yaparsa. Bir insanın (Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın) başarısının üstüne gidip taht kurmaya kalkarsan bu kızdırıcı olur ve samimiyetsiz olur. Kendi yeteneğinle bir şey yapıyorsan yap. Ama bir başkasının yeteneğinin üstüne taht kurmaya kalkarsan bu küçük düşürücü olur.”

Adnan Oktar, 10 Ağustos 2016, A9 TV:

Tayyip Hocamın gereksiz yere vaktini almak, bu mücadele ortamında onu yalnız bırakmak olmaz, milletçe kendisine destek olalım.”

1.4.1. SAYIN ADNAN OKTAR, SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN DE 10 AĞUSTOS 2014 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE SAYIN ERDOĞAN’A OLAN TAM DESTEĞİNİ İFADE EDEN AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTUR

Sayın Adnan Oktar, canlı yayındaki açıklamalarıyla olduğu gibi sosyal medya hesabı üzerinden de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemiş, halkımızı Sayın Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçmeye davet etmiştir.

Sayın Adnan Oktar’ın twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu destek paylaşımları şu şekildedir:

  • Tayyip Hocam’ı Cumhurbaşkanı seçmek boynumuzun borcu, yapılan şamatalar yüzünden bundan vazgeçmeyiz. 21 Aralık 2013



  • Tayyip Hocam’ın siyasi hırsları yok, bu kadar emeği geçmiş bir insanı mutlaka Cumhurbaşkanı olarak görmek isteriz. 21 Ocak 2014



  • Tayyip Hocam’ın Cumhurbaşkanı olması bu milletin ona vefasının göstergesi olacak. 7 Şubat 2014



  • Tayyip Hocam bu kadar emek vermişken bu kadar çileden geçmişken hadi köşene çekil demek yakışık almaz, Cumhurbaşkanı olmak yakışır. 13 Nisan 2014



 

  • Başbakanımızı belediye başkanlığı döneminden beri destekliyoruz 12 Mayıs 2014



 

1.4.2. VATAN GAZETESİ’NİN SAYIN ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARININ 2014 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE SAYIN ERDOĞAN’A VERDİĞİ DESTEK İLE İLGİLİ YAPTIĞI HABER

Vatan Gazetesi: Adnan Oktar, kendi kanalı A9’da yaptığı programda seçim öncesi Başbakan Erdoğan’a destek verdi.”



http://www.gazetevatan.com/adnan-oktar-kime-oy-verecek–622230-secim-2014/



⬅️

1.3. Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları 30 Mart 2014 yerel yönetimlerin belirlendiği seçimlerde Ak Parti’yi desteklemiştir.

➡️

1.5. Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde de Sn. Erdoğan’ı desteklemişlerdir.

Daha yeni Daha eski