Adnan Oktar’ın arkadaşlarının mahkemedeki ifadelerinden bölümler:

Didem Ürer: Ben ve arkadaşlarım namusumuz ve iffetimiz için yaşarız. Aynı Hz. Meryem’e iftira atıldığı gibi bize de iftira atıldı.

Gülşah Güçyetmez: Biz Allah’tan çok korkarız ve Allah’ı çok severiz. Bu yüzden asla suç işlemeyiz.

Gülşah Güçyetmez: “Hz. Meryem’e, Hz. Ayşe’ye gayriahlaki iftiralar atıldığı gibi bize de iftira atıldı. Bu iftiraları atanlar daha sonra rezil oldular.”

Tülay Kumaşçı: “İnsanlarda deccalin hipnozu var. 3 aile siyanür içip intihar etti. Toplumda nefretle oluşan bir kutuplaşma var. Bütün bunlara karşı bir anti-deccal faaliyeti yapıyoruz. Sevgiyi teşvik eden tek topluluk olmamıza rağmen 800 küsür yıllar yargılanıyoruz.

Didem Rahvancı: “Zeki bir insanım, araştırır öğrenirim. Ben 2000 yılından beri yüzlerce internet sitesi yaptım. Bu alana yönelmemin nedeni insanlara tebliğ yapma isteğim. İmani konulu internet sitelerimize günde 1,5 milyon insan giriyordu, kapatıldığı için şimdi giremiyorlar. Cezaevinden çıkınca, bu imani siteleri baştan yapacağım inşaAllah.”

Aslı Efeoğlu: “Kuran Mucizelerini, yaratılışı anlatan etkili bir tebliğ yaptığımız için kumpasa maruz kaldık ve bugün yargılanıyoruz. İslam’ı anlatmamız dahi suç gibi gösteriliyor. Allah Kuran’da İslam’ı anlatmamızı istiyor. Her müslüman tebliğ yapmalı.”

Kübra Yıldırım: Sn. Adnan Oktar’ın Müslümanların lehine çok etkili çalışmaları var. Bu faaliyetleri görüp, Adnan Bey’in videolarını izledikten sonra Kuran okumaya başladım. Adnan Bey’den Allah razı olsun. İmanıma vesile oldu.

Aylin Atmaca: Biz milli değerler etrafında birleşmiş bir Sivil Toplum Kuruluşuyuz. Allah’ın dinini yayma dışında bir gayemiz olmadı. Allah’ın dinini yaymak, tebliğ esastır.

Meltem Daban: Biz hepimiz din kardeşiyiz, İslam’ı tebliğ etme davasında kardeşiz. Bütün arkadaşlarımız vefat etse, sadece bir kardeşimiz kalsa dahi davayı bırakmaz. Çünkü elinde Kuran var. Biz tüm faaliyetlerimizi Allah rızası için Kuran’a göre yapıyoruz.

Meltem Daban: Tam 30 yıldır, Allah’ın kulları için seçip beğendiği İslam dinini anlatıyorum. Çünkü Allah tebliği farz kılmış. Allah Kuran’da belirtilen İslam’ı anlatmamızı istiyor.

Korkut Yasa: Allah’ı seven, Allah’ın rızasını gözeten insanlarız, örgüt değiliz. Kuran’a göre kardeşiz.

Sinem Tezyapar: İddianamede New York’taki Times Square’e ilan vermek bile suç gibi anlatılmış. Bu ilanlar Allah’ı hatırlatan ilanlar. Herkese Allah sevgisini hatırlatılıyor. Bunun suç gibi sunulmasına şaşırıyorum.

Sinem Tezyapar: Arkadaşlarımız, Adnan Oktar’ın çalışmaları ile localara Kuran ve Yaratılış Atlası, İslam Terörü Lanetler kitaplarının konulmasına vesile oldu. Masonlar arkadaşlarımızla birlikte camide namaz kıldılar. Bu insanlar etkili insanlar ve böylece İslam’ın yayılmasını, Müslümanlarla ve Türkiye’yle ilgili yanlış algıların ortadan kalkmasını sağlıyorlar.

Sinem Tezyapar: Cezaevinde 15 ay boyunca tecritteydim, arkadaşlarımla görüştürülmedim. Bediüzzaman’ın sözünü hatırlattı bu durum bana. ‘Allah’ı tanıyan zindanda da olsa, saraydadır. Tanımayan sarayda da olsa zindandadır’

Alev Babuna: Birçok kanalda homoseksüellik veya evrim propagandası yapan yayınlar var. Din hocalarıyla alay edilen, sevgisizliği ve entrikaları konu edinen çok fazla program ve dizi var. Ama nedense bu yayınlar dindar olduğunu söyleyen bazı kişileri rahatsız etmiyor da A9 TV’de 24 saat kesintisiz Allah’ın anıldığı, iman hakikatlerinin, İslam’ın güzelliklerinin anlatıldığı yayınlarımız rahatsız ediyor. Biz İslam’ın gerektirdiği hassasiyetlere çok önem veriyoruz.

Yakup Balaman: Burada önemli faaliyetler yapılıyor. Örneğin; Müslümanların İşid ile özdeşleştirilmemesi gerektiği yönünde tebliğ faaliyetleri yapılıyor.

Daha yeni Daha eski