SN. ADNAN OKTAR VE CAMİAMIZIN ON YILLARDIR TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN SİYASETÇİ, GAZETECİ, AKADEMİSYEN, KANAAT ÖNDERİ VE SANATÇILARIYLA GÖRÜŞMELERİ VE YAKIN İLİŞKİDE BULUNMALARI, BİZİM BİR SUÇ ÖRGÜTÜ OLMADIĞIMIZIN EN AÇIK GÖSTERGELERİNDEN BİRİDİR

 Son günlerde medyada, Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarımızın ülkemizin önde gelen siyasetçileriyle on yıllardır yaptıkları görüşmeler, buluşmalar, toplantılar gündem yapılmaktadır. Bu görüşmelerin, art niyetle ve güya camiamız ve söz konusu siyasetçiler aleyhinde bir infial oluşturmak amacıyla gündeme getirilmesi beyhude bir çabadır.

Zira, Sn. Adnan Oktar ve camiamız, on yıllardır çalışmalarıyla, fikirleriyle göz önünde bir arkadaş grubudur. SN. ADNAN OKTAR VE ARKADAŞLARIMIZ, SADECE GÜNDEME GETİRİLEN BİRKAÇ SİYASETÇİYLE DEĞİL, SN. CUMHURBAŞKANIMIZ, SN. DEVLET BAHÇELİ, SN. KEMAL KILIÇDAROĞLU BAŞTA OLMAK ÜZERE, ÜLKEMİZİN ÖNDE GELEN SİYASETÇİLERİ, GAZETECİ VE YAZARLARI, SANATÇILARI, AKADEMİSYENLERİ VE KANAAT ÖNDERLERİYLE SIK SIK BİR ARAYA GELMİŞ, KARŞILIKLI ZİYARETLER YAPMIŞ, İSTİŞARE VE FİKİR ALIŞVERİŞLERİNDE BULUNMUŞLARDIR.

Camiamız mensupları ve görüştüğümüz kişiler, devletimizin ve milletimizin refahı, iyiliği, güzelliği için çalışan bu vatanın evlatlarıdır; bir araya gelerek istişarelerde bulunmak, bayramlaşmak, hal hatır sormak, sohbet etmek son derece doğal ve olması gerekendir. Ayrıca tüm bu görüşmeler milletimizin gözü önünde yapılmıştır. Camiamız on yıllardır hep şeffaf olmuş ve tüm çalışmaları, görüşmeleri, fikirleri ile göz önünde bulunmuştur.

Sn. Adnan Oktar’ın ve arkadaşlarımızın on yıllardır görüştüğü binlerce kişi varken, sadece birkaç kişiyi gündeme getirerek, art niyetli yayınlar yapıp, bu görüşmeleri şaibeli gibi göstermeye çalışmak beyhude bir çabadır.

Ülkemizin önde gelen siyasetçi, gazeteci, akademisyen, hukukçu ve sanatçılarının Sn. Adnan Oktar ve camiamızla sık sık bir araya gelmeleri, görüşmeler yapmaları, A9 TV yayınlarına katılmaları, bizlerin silahlı bir suç örgütü olmadığımızın en açık delillerinden biridir. MIT’ten direkt istihbarat alan önde gelen siyasetçilerin aksi takdirde bizlerle görüşmeyi kabul etmeyecekleri aşikardır.

CAMİAMIZI BİR GECEDE SİLAHLI SUÇ ÖRGÜTÜ İLAN ETMEYE ÇALIŞANLAR, HER TÜRLÜ İFTİRA VE KUMPAS YÖNTEMLERİNİ KULLANMALARINA RAĞMEN, CUMHURİYET TARİHİMİZİN BU EN BÜYÜK KUMPASI HER GEÇEN GÜN DAHA DA DEŞİFRE OLARAK, CAMİAMIZIN SUÇSUZLUĞU VE TEMİZLİĞİ BİR KEZ DAHA TEYİT EDİLMEKTEDİR.

 

Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile arkadaşlarımızın bazı görüşmeleri

Sn. Adnan Oktar ve arkadaşlarımızın, Cumhurbaşkanımız Sayın ERDOĞAN’ı yirmi beş yılı aşkın süredir manen ve çalışmalarımızla desteklediği herkesçe bilinmektedir. Öncelikle, henüz belediye başkanlığının öncesinde, henüz kendisi il başkanı iken, arkadaşlarımız Tarlabaşı’ndaki il başkanlığı binasında kendisini defalarca ziyaret etmişlerdir; o dönem özel kalemi olan Sn. Mustafa Yüce bu görüşmelerin en yakın şahitlerindendir.

Belediye başkanlığı seçimleri öncesinde Sn. Adnan Oktar, Rahmetli Sayın Necmettin Erbakan’ı, Sayın Erdoğan’ı aday göstermesi için teşvik etmiştir; aday olduktan sonra seçim kampanyası döneminde başta Altuğ Müştak Berker olmak üzere arkadaşlarımız ellerinden gelen her türlü çabayı göstermiş ve Sayın Erdoğan İstanbul Belediye Başkanı seçilmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız’ın ilk belediye başkanlığı adaylığı söz konusu olduğunda, Refah Partisinde adaylık için adı geçen diğer isim Sn. Ali Çoşkun idi, ve partinin üst kurullarında Ali Coşkun daha çok destek görüyordu.

Bu nedenle Sn. Erdoğan, bizlerden partinin önde gelenleriyle bir toplantı organize etmemizi istedi; amacı hem kapalı bir toplantı ile kendisini daha iyi tanıtmak ve camiamız gibi genç ve modern, aynı zamanda dindar bir grubun da desteğini aldığını göstermekti. Refah Partisi o dönemde genç, modern kesime hitap etmek istiyordu ve camiamızdaki birçok arkadaşımız partinin vitrini olarak kabul ediliyordu.

Dindar kesimle, modern ve aydın gençlerin arasındaki uçurumun kaldırılması ve sağ bir partinin güçlendirilmesi amacıyla Sn. Adnan Oktar ve bizler, Sn. Erdoğan’ın belediye başkanlığı adaylığına büyük destek verdik. Nitekim, Sn. Erdoğan’ın talep ettiği toplantı, şu an tutuklu bulunan arkadaşımız Alkas Çakmak’ın Emirgan’daki villasında gerçekleşti, Sn. Erdoğan ve partinin önde gelenleri bu evde bir araya geldiler.  Bu toplantının ardından, Refah Partisi Sn. Erdoğan’ı belediye başkanlığı için aday gösterdi.

Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan, 1994’te İstanbul Belediye Başkanı seçilmesinden sonraki ilk basın toplantısına arkadaşımız Altuğ Berker ile çıkmıştı. Yanyana fotoğrafları basında yer aldı. Gazetecilerin sorusu üzerine Sayın Erdoğan camiamızdan olumlu şekilde bahsetmiş, bizleri sahiplendi, bu anlatımı basın haberlerinde yer aldı. Basın, Sayın Adnan OKTAR ile birlikte arkadaşlarımızın desteğini haber yaptı.


AK Parti iktidarı öncesinde ve sonrasında arkadaşlarımız defalarca Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan ile çeşitli vesilelerle görüştüler.

Sn. Adnan Oktar’ın arkadaşlarından Meltem Daban ve Hüma Babuna, 1999 yılında yine camiamıza yönelik büyük operasyonun ardından devam eden dava esnasında Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’yi Üsküdar’daki evinde ziyaret ettiler ve yaklaşık 2-3 saat sohbet ettiler.

Hanımefendiye, Adnan Oktar Bey ve arkadaşlarımıza Adil Serdar Saçan’ın İstanbul Emniyetinde işkence yaptığını, bir gecede 93 kişinin gözaltına alındığını, gözleri bağlı şekilde, kalorifer borularına kelepçelenerek taş betonda oturtulduklarını, bazı arkadaşlarımızın sakatlanıp çok zor durumda kaldıklarını, bunun sonrasında da baskının yıllarca devam ettiğini, bir kısım basının operasyonla eşzamanlı olarak iftira kampanyası başlattığını fakat bütün iftiraların asılsız olduğunu anlattılar.

Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi arkadaşlarımızı büyük bir nezaket ve hoş sohbetle, candan bir tavırla ağırladı, şevklendirdi, ikramlarda bulundu. Hatta, okuldan dönen kızı Sümeyye Erdoğan’ı da yanlarına davet edip, arkadaşlarımızla tanıştırdı. Sümeyye Hanım, okulda yaşadıkları başörtüsü sorunlarını arkadaşlarımıza anlattı, arkadaşlarımız kendisini teselli ettiler.

Yine camiamızdan Eda Babuna ve Hüma Babuna Sayın Tayyip Erdoğan’la İstanbul’da bir sağlık kurumunun açılış töreninde biraraya geldiler. Arkadaşlarımız tören sonrasında sadece dönemin İstanbul Valisi ve bakanlar dahil 23 kişinin alındığı binada Sayın Erdoğan’a o dönemdeki FETÖ’cülerin kumpası neticesinde açılan davada yapılan hukuksuzlukları anlattılar. Sayın Erdoğan yanındakilere, “Pazartesi günü dosyayı masamda istiyorum” dedi. Arkadaşlarımız, her zamanki gibi çok olumlu ve sevgi dolu davranan Sayın Erdoğan’a sevgi ve saygılarını ifade edip görüşmeden ayrıldılar.

Sayın Cumhurbaşkanımız ve Değerli eşi Emine Erdoğan Hanımefendi ile, arkadaşlarımızın çeşitli vesilelerle yaptıkları görüşmelerden fotoğraflar:


AK Parti 2015 yılı Yenikapı iftarında Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi ile birlikte arkadaşımız Aslı Hantal


 Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Arkadaşımız Meltem Arıkan


 Arkadaşımız Levent Sezgin, Sayın Adnan Oktar’ın kitaplarını Cumhurbaşkanımıza hediye ederken


Sn. Emine Erdoğan Hanımefendi ile Arkadaşlarımız Mine Kalça ve Pınar Akkaş

Sn. Devlet Bahçeli arkadaşlarımızın bazı görüşmeleri

1999’da camiamıza yönelik olarak yapılan polis operasyonundan sonra arkadaşlarımızdan Ceyda Ertüzün ve Hüma Babuna, Sn. Bahçeli’yi TBMM’deki makamında ziyaret ederek operasyon ve gözaltı sürecinde yaşanan hukuksuzluklar ve işkencelerle ilgili kendisini bilgilendirmişlerdi.

İlerleyen yıllarda arkadaşlarımız Sn. Bahçeli’yi MHP Genel Merkezi’ndeki makamında defalarca ziyaret ettiler. Hatta bir görüşme sırasında Hüma Babuna, Sn. Bahçeli’ye “Biz yaşlanıyoruz, siz hiç yaşlanmıyorsunuz” demiş, kendisine Sayın Adnan Oktar’ın bazı kitaplarını hediye etmiştir.

Daha sonra bir bayram gününde Hüma Babuna, Eda Babuna ve Ceyda Ertüzün, MHP Genel Merkezi’nde bayramlaşma törenine katılarak, Sayın Devlet Bahçeli’nin bayramını tebrik ettiler ve Sayın Adnan Oktar’ın “Komünist Kürdistan Tehlikesi” adlı kitabını hediye ettiler.

Ceyda Ertüzün’ün cep telefonuna yıllardır, bayram ve kandil günlerinde Sayın Devlet Bahçeli tarafından kutlama ve iyi niyet mesajları gelmektedir.

Arkadaşlarımızdan İbrahim Tuncer de Sn. Bahçeli’yi defalarca makamında ziyaret etmiş, Adnan Beyle karşılıklı selamlarını iletmiştir. Hatta Sn. Bahçeli, arkadaşımızın babasının vefatının üzerine bizzat İbrahim Tuncer’i arayarak başsağlığı dilemiştir.

Sn. Bahçeli gibi bir vatanseverin, devlet insanının suç örgütü üyeleriyle görüşmeyeceği aşikardır. Tüm bu görüşmeler, vatan, millet sevdalısı kişilerin sevgi, saygı, işbirliği içinde,  vatanperver çalışmaların bir uzantısı olarak yapılmıştır.

 

Eski Başbakan Sn. Binali Yıldırım ile arkadaşlarımızın bazı görüşmeleri

Arkadaşlarımız Ceyda Ertüzün ve Hüma Babuna, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’la Ankara’da bir mekânda görüştüler. Sayın Binali Yıldırım’a Sayın Adnan Oktar’ın arkadaşları olduklarını bildirdiler. Devlet adabını bilen, son derece nezaketli bir insan olan Sn. Binali Yıldırım arkadaşlarımızı çok neşeli ve sevgi dolu karşıladı. Kendisine has, samimi üslubuyla hatırlarını sordu. Arkadaşlarımız kendisine Türkiye’de beka sorunu oluşturabilecek bazı konularla ilgili fikirlerini anlattılar. Daha sonra birkaç kez Binali Yıldırım Bey’in danışmanı Sn. Ömer Sertbaş Bey’e PKK ile daha etkin bir mücadele için alınabilecek önlemler ve İngiliz Derin Devleti’nin Türkiye’yi bölme planına dair bazı notlar sunup Binali Yıldırım Bey’e iletmesini rica ettiler.

 

CHP Genel Başkanı Sn. Kılıçdaroğlu ile arkadaşlarımızın görüşmeleri

Arkadaşlarımız Hüma Babuna ve Eda Babuna uzun yıllar önce Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu milletvekilliği döneminde TBMM’deki makamında ziyaret etmişlerdi. Arkadaşlarımız kendisine camiamıza yapılan hukuksuz uygulamalar, sahte ihbar ve yalancı tanıklarla geçmişte açılan davalarla ilgili bilgi verdiler.

Arkadaşlarımız yıllar sonra, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP genel merkezindeki makamında tekrar ziyaret ettiler. Ceyda Ertüzün, Aylin Atmaca, Eda Babuna, Hüma Babuna Sayın Kılıçdaroğlu’na neden referandumda Ak Parti ve Sayın Erdoğan’ı desteklediklerini anlattılar. Demokrasinin varlığı açısından CHP ve diğer partilerin varlığının önemli olduğunu, ancak Türkiye’nin bekası açısından birliğin, beraberliğin öneminden ve kritik durumlarda Hükümete destek verilmesinin gerekliliğinden bahsettiler. Ayrıca, şahsi sert eleştiriler yerine çeşitli siyasi konularda görülen risklere yönelik eleştirilerin yöneltilmesinin daha verimli olacağından ve yapıcı olmanın aciliyetinden bahsettiler.

Sayın Kılıçdaroğlu da arkadaşlarımıza o dönemdeki siyasi çalışmalarıyla ilgili broşürleri içeren bir dosya sundu. Ve arkadaşlarımızı her zamanki güler yüzlü, nezaketli haliyle çok güzel ağırladı.


Sayın Kılıçdaroğlu ile, diğer arkadaşlarımız Pınar Akkaş ve Aslı Hantal

 

Merhum Alparslan Türkeş ile camiamızın görüşmeleri

Türk milliyetçiliğinin en önemli ismi Sayın Alparslan Türkeş Beyefendi ile camiamızın çok iyi ve yakın ilişkileri vardı. Merhum Türkeş, Sn. Adnan Oktar’ı bizzat tanır, sever ve destek verirdi. Hatta 1986-87 yıllarında Sn. Adnan Oktar’a yapılan haksızlıklara ve zulümlere karşı çıkarak, partisinin kadrolarına Sn. Oktar’a destek verilmesi talimatı vermiştir. Bu desteğin ve Sn. Oktar’a bizzat ilgisinin en önemli şahitlerinden biri de Dr. Selim Kaptanoğlu’dur.

Arkadaşlarımız kendisini defalarca partinin genel merkezinde ve Meclis’teki makamında ziyaret etmişlerdir. Hanım arkadaşlarımız Eşi Sn. Seval Türkeş Hanımefendi ile, birçok arkadaşımız da oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş beyle ara ara görüşmüşlerdir.

Yukarıda sadece birkaç görüşmenin detayları verilmiştir. Sn. Adnan Oktar ve camiamızdan arkadaşlarımız onlarca yıldır, binlerce siyasetçi, sanatçı, bilim insanı, akademisyen ve gazeteciyle görüşmüş, yakın ilişkiler kurmuş ve  kimi zaman işbirliği yapmıştır.  Bu kişilerden bazıları şöyledir:

 

 

Sn. Adnan Oktar ve Arkadaşlarımızın Görüştükleri Bazı Siyasetçiler

 

1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

2. Emine Erdoğan

3. Devlet Bahçeli

4. Esra Erdoğan Albayrak

5. Meclis Başkanı Mustafa Şentop

6. Süleyman Soylu

7. Kemal Kılıçdaroğlu

8. İbrahim Kalın

9. Binali Yıldırım

10. Hakan Fidan – Başbakanlıkta ve MİT Müsteşarı olduğu dönemde Ankara Yenimahalle Teşkilat merkezinde birkaç kez görüşme

11. Yaşar Okuyan

12. Doğu Perinçek

13. Celal Adan

14. Abdullah Gül

15. Muhsin Yazıcıoğlu

16.   AK Parti Eski Milletvekili Atilla Maraş,

17.   AK Parti Eski Milletvekili Polat Türkmen

18.   AK Parti Eski Milletvekili M.Ali Bulut

19.   KADEM Hukuk Komisyonu Üyesi  Pınar Hacıbektaşoğlu

20.   CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin

21.   Afyon Milletvekili Dr. Mahmut Koçak

22.   Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş

23.   Avrupa Milli Görüş Teşkilatı Bşk. Yavuz Çelik Karahan

24.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Ziya Halis

25.   Mustafa Kamalak

26.   Recai Kutan

27.   Kalkınma Eski Bakanı Cevdet Yılmaz

28.   Ali Turhan

29.   Mustafa Destici

30.   Uzeyir Tunç

31.   MHP Eski Milletvekili, şu an Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr Alim Işık

32.   AK Parti Milletvekili Ravza Kavakçı

33.   Üsküdar eski Kaymakamı  Mustafa Güler

34.   Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı  Ayşenur İslam

35.   Ankara Valisi Vasip Şahin

36.   Gençlik ve Spor eski bakanı, AK Parti milletvekili,  Akif Çağatay Kılıç

37.   AK Parti Eski Milletvekili, Başbakan Yard. ve Türkiye Kalkınma Eski Bakanı  Cevdet Yılmaz

38.   Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı ve Millî Savunma Eski Bakanı Fikri Işık

39.   AK Parti 24. Dönem İzmir Milletvekili  İlknur Denizli

40.   Eski Turizm Bakanı  Güldal Akşit

41.   Tansu Çiller

42.   İstanbul Büyükşehir Belediye Eski Başkanı   Mevlüt Uysal

43.   1.Ordu Komutanı   Musa Paşa

44.   Turizm ve Sağlık Eski Bakanı   Bülent Akarcalı

45.   Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu

46.   AK Parti İstanbul Milletvekili, Gençlik ve Spor Eski Bakanı Osman Aşkın Bak

47.   CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek

48.   Umut Oran (CHP İstanbul eski Milletvekili)

49.   Deniz Kuvvetleri eski Komutanı Oramiral Vural Beyazıt

50.   Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman

51.   23. Dönem AK Parti Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt

52.   Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu

53.   Beykoz Belediye Başkanı Sayın Yücel Çelikbilek

54.   Başbakanlık Danışmanı, Ekonomi Uzmanı Doç. Dr. Turan Erol

55.   Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Eski Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek

56.   Muharrem İnce

57.   AK Parti Milletvekili Özlem Zengin

58.   AK Parti Milletvekili  Osman Boyraz

59.   Enerji ve Tabii Kaynaklar E. Bakan Yardımcısı   Murat Mercan

60.   AK Parti Meclis Üyesi  Fatma Genç Ünay

61.   Eski Sağlık Bakanı Yardımcısı   Şuayip Birinci

62.   Üsküdar Belediye Başkanı  Hilmi Türkmen

63.   Urfa Eski Milletvekili Halil Ibrahim Celik,

64.   Hatay Eski Milletvekili Dr.Mehmet Silay,

65.   Av.  Şevket Turgut

66.   Sinan Oğan

67.   AK Parti Eski Beykoz İlçe Başkanı  Adem Sefer,

68.   AK Parti Beykoz İlçe Başkanı   Mustafa Gürkan

69.   23. Dönem Ağrı Milletvekili Mehmet Hanifi Alır

70.   22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili  Mehmet Atilla Maraş

71.   Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ali Müfit Gürtuna

72.   Birgen Keleş, CHP Eski Milletvekili

73.   Sadrettin Karaduman

74.   Başbakanlık Strateji Danışmanı. M. Taha Gergerlioğlu

75.   Ahmet Davutoğlu

76.   Egemen Bağış

77.   Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar Paşa

78.   Nabi Avcı, Eski Milli Eğitim Bakanı

79.   Ziya Selçuk, Eski Milli Eğitim Bakanı

80.   Hüseyin Çelik, Eski Bakan

81.   Prof. Dr. Edip Semih Yalçın (MHP)

82.   Prof. Mevlüt Karakaya (MHP)

83.   Erkan Akçay (MHP)

84.   Sadir Durmaz (MHP)

85.   Mustafa Kalaycı (MHP)

86.   Metin Özkan (MHP)

87.   Muammer Güler

88.   AK Parti kurucusu ve Milletvekili Prof. Dr. Eyüp Sanay   (Süleyman Soylu’nun ricasıyla yapılan Büyükelçilik ziyaretlerinde eşlik eden kişilerden biri)

89.   Av. Mehmet Ali Bulut  (Süleyman Soylu’nun ricasıyla yapılan Büyükelçilik ziyaretlerinde eşlik eden kişilerden biri)

90.   MÜCAHİT DALOĞLU (Süleyman Soylu’nun ricasıyla yapılan Büyükelçilik ziyaretlerinde eşlik eden kişilerden biri)

91.   Efkan Ala – Başbakanlık Müsteşarı ve İçişleri Bakanlığı Dönemi

92.   AK Parti Milletvekili Gürsoy Erol

93.   Emre Taner- MİT Müsteşarı– Milli istihbarat Ankara Yenimahalle teşkilat  merkezinde makamında görüşme

94.   Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam

95.   Emre Kocaoğlu – ANAP eski milletvekili

96.   Rüştü Kazım Yücelen – Eski İçişleri Bakanı

97.   Sadir Durmaz – MHP Devlet Bahçeli yardımcısı – MHP genel merkez

98.   Mustafa Kalaycı  - MHP

99.   Mevlüt Karşıyaka- MHP

 

100. Metin Özkan

101. İsmail Kahraman – Eski Meclis Başkanı

102. Süleyman Demirel

103. Cemil Çiçek

104. Taner Yıldız, Eski Enerji Bakanı)

105. Hilmi Güler – Eski Enerji Bakanı

106. Sare Davutoğlu- Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun eşi ve Tıp Doktoru – Başbakanlık konutunda ziyaret ettik

107. Hayati Yazıcı

108. Mehmet Ali Şahin – eski Adalet Bakanı

109. Ali Coşkun - AK Parti Kurucularından

110. Burhan Kuzu

111. KKTC Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş: 2003, İstanbul ve Lefkoşa konferanslarında konuşmacı

112. Emekli Orgeneral Necati Özgen, 2003, Kıbrıs Konferansı, konuşmacı

113. Tuğgeneral Halil Şimşek, birkaç konferansımızda konuşmacı

114. Başbakan Eski Yardımcısı Nahit Menteşe, 2003, Lefkoşa, katılımcı

115. Devlet Kültür Eski Bakanı Agah Oktay Güner, birçok konferansımızda moderatörlük yapmıştır

116. Prof. Dr. Ömer Aksu, birçok konferansımızda moderatörlük yapmıştır

117. Recai Kutan

118. TBMM İdari Amiri Ahmet Çakar, MHP, 2012 PKK konferansı, konuşmacı

119. Emekli Tuğgeneral Rıza Begin, Doğu Türkistan ile İlgili konferans konuşması

120. Devlet Eski Bakanı Hasan Celal Güzel

121. Sağlık Eski Bakanı Halil Şıvgın

122. Sancak Belediye Başkanı Süleyman Uglanin, 2003 Balkanlar Konf. Konuşmacı

123. Kosova Türk Partisi Genel Başk. Bakanı, 2003 Balkanlar Konf. Konuşmacı

 

124. BBP Genel Başkan yardımcısı Ahmet Gürhan

125. Emin Haluk Ayhan  - MHP Genel Başkan Yardımcısı

126. Necmettin Erbakan, Başbakan

127. Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Başkanı

128. İsmail Cem- Dışişleri bakanı

129. Gültekin Uysal, Demokrat Parti Başkanı

130. Semih Yalçın, MHP Genel. Bşk, Yard

131. Sadullah Ergin, Adalet Bakanı

132. Ahmet Çakar, TBMM İdare Amiri

133. İdris Naim Şahin, İçişleri bakanı

134. Nahit Menteşe, Başbakan Yardımcısı

135. İsmet Sezgin, İçişleri bakanı

136. Mehmet Elkatmış, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı

137. Adnan Tanrıverdi, Cumhurbakanı başdanışmanı, Tuğgeneral

138. Yiğit Bulut, Cumhurbaşkanı başdanışmanı

139. İsmail Müftüoğlu, Adalet Bakanı

140. Halil Şıvgın, Sağlık Bakanı

141. Yaşar Topçu, Ulaştırma Bakanı

142. Enis Öksüz, Devlet bakanı

143. Aytun Çıray- İyi Parti Genel Bşk. Yard.

144. Vedat Yenerer, İyi Parti Genel Başk. Danışmanı

145. Mustafa Destici, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı

146. Hikmet Çetin, TBMM Başkanı

147. Bülent Kuşoğlu, CHP Genel Bşk. Yrd

148. Şevket Kazan, Adalet Bakanı,

149. Yaşar Yakış, Dışişleri Bakanı

150. Naci Botancı, Ak Parti Gen. Bşk. Yrd

151. Oğuzhan Asiltürk, İçişleri Bkn.

152. Abdürrahim Boynukalın - Eski Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı, 25. Dönem İstanbul Milletvekili)

153. Mehmet Keçeciler, Devlet Bakanı

154. Ali Müfit Gürtuna, İstanbul Belediye Başkanı

155. Melih Gökçek, Ankara Belediye Başkanı

156. Cahit Özkan, AK Parti Grup Başkan vekili

157. Nurettin Nebati, Ak Parti Genel Bşk. Yard.

158. Algan Hacaloğlu, Devlet eski Bakanı, 19, 20, 22, 23. Dönem CHP İstanbul Milletvekili ve eski CHP Genel Sekreter Yardımcısı

159. Aydın Menderes, milletvekili

160. İlhan Kesici, CHP Milletvekili

161. Necati Özgen, Orgeneral

162. Köksal Toptan, TBMM Başkanı

163. Vehbi Dinçerler, Milli Eğitim Bakanı

164. Tuğrul Türkes, Bakan

165. Hüsamettin Özkan, Bakan

166. Edip Başer, Orgeneral

167. Korkut Özal, bakan

168. Mehmet Ali Şahin, Bakan

169. Hayati Yazıcı, Bakan

170.   Selçuk Özdağ – AK Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı - Manisa milletvekili

171. Numan Kurtulmuş

172. Dr. Saadettin Aydın (Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi,       23.Dönem Erzurum Milletvekili

173. Mesut Değer, CHP Eski Genel Başkan Yrd. ve 22. Dönem Diyarbakır Milletvekili Avukat

174.   Kemal Abdullahoğlu, DYP Genel Başkan Yardımcısı

175.   Hüseyin Yavuzdemir, Trabzon ve Ağrı Eski Valisi

176. Erol Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı

177.   Prof. Dr. Mehmet Görmez Diyanet İşleri Başkanı

178.   Cem Toker, Liberal Demokrat Parti Başkanı

179.   Sena Kaleli, CHP Bursa Milletvekili

180.   Lütfü Türkkan, MHP Kocaeli Milletvekili CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Genel Sekreteri  

181.   Ertan Yülek, Saadet Partisi Eski Genel başkan Yardımcısı, Eski Milletvekili

182.   Güven Raşit Büyükbaykal, Demokrat Parti Eski Genel Başkan Yrd.

183.   Hamza Yerlikaya, 23. Dönem AK Parti Milletvekili, Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Eski Güreşçi

184. Prof. Yasin Aktay, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı

185.   Fatih Erbakan

186.   Cevdet Yılmaz, BaşbakanYardımcısı

187.   Abdurrahman Dodurgalı, 23. Dönem AK Parti Sinop Milletvekili

188. Mehmet Göktürk, DP Genel İdare Kurulu Üyesi, Gazeteci, Yazar

189.   Vural Beyazıt Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı

190.   Dr. Cafer Tatlıbal, 23. Dönem AK Parti Milletvekili

191. Mustafa Baş,  22. Dönem AK Parti Milletvekili

192.   Hasan Çağlayan, Dönem BBP Milletvekili

193.   Yaşar Bozkurt Öztürk, 21. Dönem MHP İstanbul Milletvekili

194.   İsmail Eriçekli, 22. Dönem AK Parti Milletvekili

195.   Hacı Biner, AK Parti Kurucu Üyesi ve 22. Dönem AK Parti Milletvekili

196.   Hasan Özdemir, Ardahan eski Valisi, İstanbul eski Emniyet Müdürü, 23. Dönem MHP Milletvekili

197.   Hüseyin Tuğcu, AK Parti eski MKYK üyesi, Başbakanlık Danışmanı, 23. Dönem AK Parti Milletvekili

198.   Prof. Dr. Oya Akgönenç, Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Genel İdare Kurulu Üyesi 21. Dönem Saadet Partisi Milletvekili

199.     Nurettin Akman,  23. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili

200.   Mücahit Daloğlu, 21. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili

201.     Tacidar Seyhan,  22. ve 23. Dönem CHP Milletvekili CHP Bilim Kurulu Üyesi

202.   Yalım Eralp, Emekli Büyükelçi

203.   Bayram Ali Meral, CHP 22. ve 23. Dönem milletvekili, Türk-İş Sendikası Eski Genel Başkanı

204.   Op. Dr. Mehmet Kerim Yıldız, 22 ve 24 Dönem Ak Parti Ağrı Milletvekili

205.   Polat Türkmen, AK Parti 22. ve 23. Dönem Milletvekili

206.   Ahmet Uyanık,  Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı, 20. Dönem DYP Milletvekili

207.   Faik Tarımcıoğlu,  Anap Eski Milletvekili Emekli Askeri Sıkıyönetim Savcısı

208.   Mehmet Batuk, 21. Dönem Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili

209.     Ertekin Çolak,  23. Dönem Ak Parti Artvin Milletvekili

210.   Fikret Karabekmez, Saadet Partisi 20. Dönem Milletvekili, HAS Parti Disiplin Kurulu Başkanı

211.   Prof. Dr. Mustafa Özbayrak, 23. Dönem Ak Parti Kırıkkale Milletvekili

212.   Avni Doğan,  20 ve 21. Dönem Fazilet Partisi, 22 ve 23. Dönem Ak Parti Milletvekili, Gazeteci – Yazar (23 Ekim 2013)

213.   Prof. Dr. Cemal Şanlı, İ.Ü. Hukuk Fak. Öğr. Üyesi

214.   Akif Gülle,  21, 22, 23. Dönem AK Parti Amasya Milletvekili

215.   Dr. Lütfi Çırakoğlu, 23. Dönem Ak Parti Rize Milletvekili

216.   Prof. Dr. Celal Erbay, TBMM 23. dönem milletvekili

217.   Ruşen Işın, 17. Dönem Sivas Milletvekili

218.   Mahmut Durdu, AK Parti 22. ve 23. Dönem Milletvekili

219.   Hüseyin Tanrıverdi, Manisa AKP Milletvekili

220.   Gültekin Uysal, Demokrat Parti Genel Başkanı

221.   Necati Özensoy, MHP Milletvekili ve MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi

222.   Adil Aşırım, Eski Iğdır Milletvekili

223.   Hüseyin Bürge, Ak Parti İstanbul Milletvekili

224.   Doç. Dr. Hasan Ali Çelik - 22 ve 23. Dönemde Sakarya Milletvekili - 23. Dönemde Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı

225. Ahmet Faruk Ünsal, AKParti 22. Dönem Milletvekili Mazlumder Genel Başkanı

226. Prof. Dr. Akif Akkuş  23. Dönem MHP Milletvekili

227. Süleyman Latif Yunusoğlu, 23. Dönem MHP Milletvekili

228. Dr. Alaattin Büyükkaya, 22. ve 23. Dönem AK Parti Milletvekili

229. Nuri Uslu,  AK Parti 23. Dönem Milletvekili

230. Fehmi Küpçü, Avukat, AKP 24. Dönem Bolu Milletvekili

231. Dr. Alaattin Büyükkaya, 22. ve 23. Dönem AK Parti Milletvekili

232. Mustafa Öztürk - AKP Bursa Milletvekili

233.   Abdurrahman Anık, 22.ci Dönem Bingöl Milletvekili

234.   Prof. Dr. Alim Işık, 23. ve 24. Dönem MHP Milletvekili

235.   Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, MHP Milletvekili ve Grup Başkan Vekili

236.   Behiç Çelik, MHP 23. Dönem Milletvekili, Kırıkkale Eski Valisi

237.   Prf. Dr. Orhan Kavuncu, Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı, 20, Dönem BBP Milletvekili

238.   Dr. Ahmet Fevzi İnceöz, Refah Partisi Eski Milletvekili

239.   Mehmet Hanifi Alır, 23. Dönem Milletvekili

240.   Hüseyin Balak, MHP Eski Milletvekili ve Eski Emniyet Müdürü

241.   Avni Doğan, AK Parti Kurucusu, 20 -21-22-23. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili

242.   Ökkeş Şendiller, 19. Dönem BBP Kahramanmaraş Milletvekili

243.   Ömer Vehbi Hatipoğlu, 20. ve 21. Dönem Diyarbakır Milletvekili

244.   Kemal Değirmendereli, CHP Edirne Milletvekili

245.   Niyazi Yanmaz, 21. Dönem Şanlıurfa Milletvekili

246.   İsmail Safi, Ak Parti İstanbul Milletvekili, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü Türkiye Grubu Başkanı, TBMM Dışişleri Komisyon üyesi

247.   Ahmet Çakar, 21. Dönem MHP İstanbul Milletvekili 

248.   Abdurrahman Kurt, 23. dönem AK Parti Diyarbakır milletvekili

249.   Zeyid Aslan, AK Parti Tokat Milletvekili

250.   Recep Garip - 22. Dönem Adana Milletvekili, Mısır Türkiye Birlik ve Kardeşlik Toplantısı

251.   Prof. Eyüp Sanay, eski AK Parti milletvekili

252.   Mustafa Demir Fatih Belediye Başkanı

253.   Faik Tunay, CHP İstanbul Milletvekili

254.   Cemaleddin Şimşek, MHP 24. Dönem Samsun Milletvekili

255.   Ahmet Duran Bulut, MHP 23. ve 24. Dönem Balıkesir Milletvekili

256. Hasan Hüseyin Türkoğlu, MHP 24. Dönem Osmaniye Milletvekili

257. Kemalettin Yılmaz, MHP Milletvekili

258.   Mehmet Ali Bulut, 22.Dönem AK Parti Milletvekili

259.   Mehmet Kocabaş, Anavatan Partisi 17. Dönem Mersin Milletvekili

260.   Vahit Erdem, 22. Dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekili

261.   İzzet Çetin, CHP Milletvekili

262.   Av. Atilla Kart, CHP Milletvekili

263.   Bülent Kuşoğlu, CHP 24. Dönem Ankara Milletvekili

264.   Mehmet Metiner, AK Parti Adıyaman Milletvekili

265.   Prof. Dr. Fehim Üçışık, Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı

266.   Mehmet Ceylan, 21 Dönem MHP Sivas Milletvekili

267.   Mustafa Geçer, 21. Dönem Hatay Milletvekili

268.   Prof. Dr Eyyüp Sana AK Parti Kurucu Üyesi ve 21. Dönem Milletvekili

269.   Mehmet Şandır, 24. Dönem MHP Milletvekili ve MHP Eski Grup Başkan Vekili

270.   Beyhan Aslan, 21. Dönem ANAP Milletvekili

271.   Osman Nuri Filiz  22. Dönem AK Parti Milletvekili

272.   Atilla Maraş, 22. Dönem Ak Parti Milletvekili

273.   Mehmet Şeker, CHP Milletvekili

274. İmren Aykut, Çevre ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik E. Bakanı

275.   Volkan Bozkır, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci

276.   Kadir Topbaş, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı

277.   Harun Karaca, AK Parti İstanbul Milletvekili

278.   Musatafa Yılmaz,  Bayındırlık ve İskan ve Devlet Eski Bakanı ve 18-19-20-21-22. Dönem CHP, DSP Eski Milletvekili

279.   Prof. Dr. Esfendar Korkmaz, CHP 23. Dönem Milletvekili

280.   Kürşad Tüzmen, Devlet eski Bakanı

281.   Ülkü Söylemezoğlu, Milliyetçi Demokrasi Partisi Eski Başkanı ve ANAP Eski Milletvekili

282.   Prof. Dr. Mithat Melen, MHP Eski Milletvekili

283.   Prof. Dr. Ali Ercan, Savunma Sanayi Eski Müsteşarı

284.   Ali Şahin, CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Eski Ağır Ceza Başkanı

285.   İhsan Yalçın, İstanbul Sarıyer Belediye Eski Başkanı

286.   Muharrem Kılıç, CHP 22. Dönem Milletvekili

287.   Ufuk Uras, 23. Dönem Milletvekili

288.   Fethi Yaşar Ankara Yeni Mahalle Belediye Başkanı

289.   Baki Tuğ, 19. Dönem DYP Milletvekili - Devlet Eski Bakanı

290.   Ali Rıza Alaboyun, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı

291. Sayın Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı

292. Faruk Nafiz Özak, Devlet ve Bayındırlık eski bakanı, AK Parti Milletvekili

293.   Fatma Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar E. Bakanı, Gaziantep Belediye Başkanı

294.   Mehmet Sevigen, Devlet Eski Bakanı, 19, 20, 22, 23. Dönem CHP Milletvekili

295.   Abdulhaluk Mehmet Çay, Devlet Eski Bakanı

296.   Oltan Sungurlu, Adalet Eski Bakanı

297.   Hasan Aksay, Adalet Partisi 12. Ve 13. Dönem Adana Milletvekili Milli Selamet Partisi 15. Ve 16. Dönem İstanbul Milletvekili Devlet Eski Bakanı

298.   İnal Batu, Emekli Büyükelçi ve CHP Eski Milletvekili

299.   Prof. Dr. Hale Şıvgın, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi, TBMM Eski Başkan Danışmanı

300.   Prof. Dr. Şükrü Sina Gürel, Eski Başbakan Yardımcısı, Dışişleri eski Bakanı, 20. ve 21. Dönem DSP Milletvekili

301.   İlter Türkmen, Dışişleri Eski Bakanı, Emekli Büyükelçi

302.   Ahmet Koca - 22. ve 23. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Eski Bakan Yardımcısı

303.   Prof. Dr. Abdülkadir Akcan,  Bayırdırlık ve İskan Bakanı 21. ve 23. Dönem MHP Milletvekili

304.   Mehmet Keçeciler, Bayındırlık, İskan ve Devlet Eski Bakanı

305.   Prof. Dr. Mümtaz Soysal  Dışişleri Eski Bakanı, Bağımsız Cumhuriyet Partisi Gnl. Bşkn.

306.   Gazi Turgut Aslan, Emniyet Genel Müdürlüğü Terör Daire Başkanı

307. Mahir Ünal

308. Sayın Çiğdem Karaaslan (AK Parti Genel Başkan Yardımcısı / Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı / Samsun Milletvekili)

309. Nevzat Ceylan AK Parti Çevre Şehir Kültür Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili)

310. Alaattin Varol – AK Parti Çankaya İlçe Başkanı, Hukukçular Birliği Vakfı Başkanı

311. Abdurrahman Kurt - AK Parti 23.Dönem Milletvekili

 

Sn. Adnan Oktar ve Arkadaşlarımızın Görüştükleri Bazı Hukukçular

312. Yargıtay onursal üyesi  Ali Turhan

313.   Nusret Demiral

314.   Haşim Kılıç Anayasa Mahkemesi Başkanı (26 Eylül 2012)

315.   Güzin Üçışık, Hukuk Profesörü (20 Mart 2018)

316.   Yekta Güngör Özden, Anayasa Mahkemesi Eski Başkanı (2 Şubat 2012)

 

 

Sn. Adnan Oktar ve Arkadaşlarımızın Görüştükleri Gazeteciler-Yazarlar

317.  Ekrem Kızıltaş

318. İshak Beyazay

319. Gazete 5 haber sitesi ve Ticari Hayat gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Göktürk

320. Sami Özey

321. Yeni Şafak yazarı Tamer Korkmaz

322. Prof. Seyfettin Erol

323. Habertürk Yazarı Muhsin Kızılkaya

324. Islamic Banker Magazine Editörü  Mustak Parker

325. Gökmen Karadağ

326. Altan Öymen

327. Fikret Bila

328. Mehmet Akif Ersoy (Habertürk haber spikeri)

329. Mahmut Övür

330. Deutsche Welle İstanbul Temsilcisi Gazeteci   Baha Güngör

331. Cem Küçük

332. İsmail Nacar ,

333. Selami Çekmegil , ,

334. Yalçın Bayar

335. Abdüssamed Alan

336. Nermin Bezmen

337. Koray Kamacı

338. Sadık Albayrak

339. Abdurrahman Dilipak

340. Sabah Gazetesi Dış Haberler Müd.   Bercan Tutar

341. Vedat Yenerer

342. Mete Yarar

343. Necati Doğru

344. Yiğit Bulut

345. Hıncal Uluç

346. Kadir Çelik

347. Cemil Barlas

348. Ahmet Kekeç

349. Can Ataklı

350. Fadime Özkan

351. Çetin Agaşe

352. Markar Esayan

353. Ardan Zentürk

354. Sami Kohen

355. Saygı Öztürk

356. Serdar Turgut

357. Fikri Akyüz

358. Doğan Heper

359. İlnur Çevik

 

Sn. Adnan Oktar ve Arkadaşlarımızın Görüştükleri Bazı Vakıf Başkanları ve Kanaat Önderleri

360. İzak Haleva Türk Musevileri baş hahamı (16 Nisan 2018)

361. Patrik Bartholomeos (12 Nisan 2018)

362. Hüseyin Başer Baba

363. Dünya Ehli Beyt Vakfi Başkani   Fermani Altun

364. Menzil Şeyhi Muhammed Raşit Erol’un oğlu Şeyh Seyid Fevzettin Hazretleri.

365. Kadem Başkanı Sare Aydın

366. Seta Vakfı Dış Politikalar Direktörü   Ufuk Ulutaş

367. MÜSİAD kurucu başkanı Sayın Erol Yarar

368. Müsiad Ank.Bask.Hudaverdi Cakir

369. Ermeni Kilisesi Patriği Ve Kilise Yöneticileri

370. Surp Hripsimyans Ermeni Kilisesi Patriği

371. Abdülhamid Han'ın torunu Şehzade Harun Osmanoğlu

372.   Hamit Göktürk (Doğu Türkistan Vakfı E. Bşk)

373. 1944’te kurulan Doğu Türkistan Cumhuriyeti C.baskani Ali Han Töre’nin oglu  Kutlukhan Şakir

374. Cübbeli

375. Şeyh Nazım Kıbrısi Hazretleri

376. Yusuf İslamoğlu

377. Nimetullah Efendi

378. Suryani Kadim Klisesi Baş metropoliti   Yusuf Çetin (16 Nisan 2018)

 

Sn. Adnan Oktar ve Arkadaşlarımızın Görüştükleri Sanatçılar

379. Muazzez Ersoy

380. Seda Sayan

381. Mustafa Sağyaşar

382. Ünlü Şair, yazar ve hukukçu   Yavuz Bülent Bakiler

383. Müslüm Gürses

384. Semih Sergen

385. Kibariye

386. Bülent Özveren

387. Keman ve Ud Virtüözü İlyas Tetik          

388. Yönetmen  Ertem Göreç

389. Cemil Sağyaşar

390. Zeliha Berksoy,

391. Timur Selçuk,

392. Ali Rıza Binboğa,

393. Arif Şentürk,

394. Ankaralı Turgut,

395. Tahir Sarıkaya,

396. Yavuz Bingöl

397. Cem Seymen

398. Nejat Yavaşoğulları (Bulutsuzluk Özlemi)

399. Muazzes Abacı

400. Avni Kütükoğlu – Senarist

401. Umut Akyürek

402. Nilüfer Açıkalın

403. Pelin Batu

404. Süleyman Turan

405. Timur Selçuk

406. Barış Bilgili

407. Salih Güney

408. Sevim Egesoy

 

Sn. Adnan Oktar ve Arkadaşlarımızın Görüştükleri Bazı İş insanları

409. Kemal Gülman

410. TÜSİAD Başkanı Sayın Haluk Dinçer

411. Zuhal Mansfield

412. Doç.İbrahim Turhan, Akademisyen, Borsa Eski Başkanı (12 Eylül 2015)

 

Sn. Adnan Oktar ve Arkadaşlarımızın Görüştükleri Bazı Akademisyenler

413. Prof. Dr. Sabahattin Zaim

414. Prof. Dr. Fatih Savaşan, Üniversitelerarası Kurul Başkanlığında dönem başkanı, Sakarya Üniversitesi Rektörü

415. Prof. Yahya Zabunoğlu, Çankaya Üniversitesi İdare Hukuku Öğretim Üyesi

416. Ankara Üniversitesi Rektörü   Erkan İbiş

417. Prof. Dr. Sayın İskender Pala (C.Başkanlığı sanat danışmanı)

418. Prof. Dr.  Mehmet Akif Aydın

419. Prof. Dr. Nevzat Tarhan (Üsküdar Üniv. Rektörü)

420. Prof. Dr. Erhan Afyoncu

421. Dr. Arif Aslan

422. Metin Hasırcı

423. Atilla Dorsay,

424. Prof. Fehim Üçışık,

425. Prof. Güzin Üçışık

426. Prof. Hikmet Üçışık

427. Prof. Dr. Nurşen Mazıcı: 2005’li yıllar Ermeni meselesi konferansı, konuşmacı

428. Prof. Dr. Türkkaya Ataöv: 2005’li yıllar Ermeni meselesi konferansı, konuşmacı

429. Prof. Dr. Cahit Babuna: Kıbrıs konferansı, 2003, konuşmacı

430. Prof. Dr. Cevat Babuna

431. Prof. Dr. Devrim Erbil, Atatürk Konferansı, 1991

432. Prof. Dr. Cevat Çapan, Atatürk Konferansı, 1991

433. Almanya Milli Takım (futbol) Teknik Direktörü Low – Atatürk Konferansı, 1991

434. Almanya Milli Takım (futbol) Teknik Direktörü Hiddink – Atatürk Konferansı, 1991

435. Gazanfer Bilge, Olimpiyat Şampiyonu, güreş, Atatürk Konferansı, 1991

436. Emekli Astsubay   Dr. Ahmet Zengin

437.   Prof. Dr. Cemalettin Taşkıran, Genel Kurmay Başkanlığı ve Kara Harp Okulunda görev yapmış , Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi

438.   Ercan Karakaş, CHP Genel Başkan Yardımcısı 

439.   Ahmet Gürhan, BBP Genel Başkan Yardımcısı

440. Salih Güngör, Mali Şube eski müdürü 

441.   Prof. Mehmet Seyfettin Erol Gazi Üniv. Öğretim Üyesi, yazar ve USGAM başkanı

442.   Prof. Cemalettin Taşkıran, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi

Daha yeni Daha eski