Adnan Oktar’ın yıllardan beri PKK tehlikesi ve ideolojik zeminine yönelik yürüttüğü mücadele tüm Türkiye’nin malumudur. Özellikle son yıllarda PKK ve bağlı olduğu İngiliz Derin Devletinin, Ortadoğu ve Türkiye üzerindeki bölme planları ve girişimleri Sn. Adnan Oktar’ın ilmi faaliyetleri ve canlı yayın programları vesilesiyle bertaraf edildi. Bunu halkımızın hiçbir ferdi hiçbir şekilde inkar edemez. İngiliz Derin Devleti Türk toplumunu tatlı tatlı barış adı altından ikna ederek ülkeyi sinsice bölmeyi hedeflemiş ve yine bu doğrultuda toplumun önde gelen birçok kesimini kullanmaya çalışarak Güneydoğu’yu güya toplum kararı ve desteği ile Türkiye’den ayırmaya çalıştı.

Bunu yaparken Kürt kardeşlerimizin bağımsızlığını ve güya Türkler-Kürtler arasında aslında özünde olmayan bir savaşı durdurma vaadini kullanmaya kalktı.

Sn. Adnan Oktar faaliyetleriyle bu kirli oyunu deşifre etti ve güya toplum desteğiyle özerklik oyununu bozdu.

Bizler de bu doğrultuda tüm imkanlarımızı kullanarak siyasi, bürokratik ve diplomatik alanda devleti bilgilendirme faaliyetlerinde bulunduk

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SAYIN ZİYA SELÇUK’U ZİYARETİMİZ:

Arkadaşlarımız Hüma Babuna ve Ceyda Ertüzün, Sayın Ziya Selçuk’u Milli Eğitim Bakanı olmadan önce Ankara’da Maya Okullarında ziyaret ettiler.

Sayın Selçuk son derece nezaketli, saygılı, medeni ve objektif bakış açısına sahip olan bir kişidir. Ülkemizdeki birçok sivil toplum kuruluşu gibi biz de Milli Eğitim Bakanlığı müfredatında bazı değişiklikler yapılmasının faydalı olacağını düşünüyorduk ve kendisiyle bu konuda bir görüşme gerçekleştirdik. Bu, Ak Parti Hükümeti’nin halkın ve sivil toplum kuruluşlarının bir kısmıyla milli eğitimde yapılacak değişiklikler konusunda istişare ettiği dönemdi. İnternet sitesi açıp görüşler toplanmıştı. Sayın Ziya Selçuk ile arkadaşlarımız müfredatta ne gibi değişiklikler yapılacağına dair sohbet ettiler. Müfredatta evrim teorisinin yer alması durumunda mutlaka Darwinizm’in geçersizliğinin, hiçbir şeyin tesadüfen oluşmayacağının ve yaratılışın bilimsel delillerinin de olması gerektiğini anlattılar. Sayın Selçuk hem eğitimci hem de geçmişte Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulunda görev yapmış bir bürokrattı. Kendisine Sayın Adnan Oktar’ın kitaplarından sundular. Ziya Selçuk Hocamız da, arkadaşlarımıza okulun çeşitli yerlerini gezdirdi.

Bundan birkaç ay sonra arkadaşımız Ceyda Ertüzün ve Hüma Babuna, Sayın Ziya Selçuk ile Ankara’da bir restoranda bir araya geldiler. Arkadaşlarımız kendisine İngiliz Derin Devletinin Türkiye’yi bölme planlarını anlatarak, 2014 yılında Ed Husain adındaki İngiliz derin devleti ajanının ve ekibinin hazırlayıp yayınladığı düşünce kuruluşu raporunu aktardılar.

Türkiye’nin bekasına yönelik ve Sayın Erdoğan’ın güvenliğine yönelik önlemlerin artırılması konusunda sohbet ettiler ve bilgiler verdiler.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TERÖR DAİRE BAŞKAN SAYIN GAZİ TURGUT ASLAN’I ZİYARETLERİMİZ:


Arkadaşlarımız Ceyda Ertüzün, Eda Babuna ve Hüma Babuna 15 Temmuz 2016’dan önce Ankara Dikmen’deki makamında Sayın Turgut Aslan’ı ve Terör Daire Başkan Yardımcısını ziyaret edip PKK terör örgütü aleyhine yaptığımız ilmi çalışmaları anlatıp Sayın Adnan Oktar’ın kitaplarını sunmuşlardır. DEAŞ, FETÖ, PKK aleyhinde yapılan ilmi faaliyetler ve A9TV’deki programlar neticesinde Sayın Adnan Oktar’a karşı bu terör örgütlerinden gelen tehditlere karşı alınacak güvenlik önlemleri konusunda istişare etmişlerdir.

Arkadaşlarımızın ikinci ziyaretlerinde Sayın Turgut Aslan, “Ziyaretiniz çok hayırlı oldu DEAŞ’a yapılan operasyonda Adnan Bey’in bulunduğu yerin krokisi çıktı yakında yazılı tebligat da gelir” diye belirtmiştir. Ayrıca güvenliğin arttırılması için bazı tavsiyelerde bulunmuştur.

Akabinde PKK, El Kaide, DHKPC, DEAŞ terör örgütlerinin tehditlerine karşı Devletimiz Sayın Adnan Oktar’a resmi koruma tahsis etmiştir.

Arkadaşlarımız 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminde teröristler tarafından kahpece vurulan ve Gazi ünvanına sahip olan Sayın Turgut Aslan’ı iki kez Gazi Üniversitesi Hastanesinde komadayken, sonrasında da GATA Rehabilitasyon merkezinde Bilkent’te ziyaret edip Sayın Adnan Oktar’ın kitabını kendisine sunmuşlardır. Arkadaşlarımız Hüma Hanım, Ceyda Hanım ve Eda Hanım Sayın Turgut Aslan’dan sonra da terör daire başkanlığını ziyaret edip Başkan Yardımcısı Sayın Ömer Uslusoy ve istihbarat Daire Başkanlığından bir görevliyi ziyaret edip PKK’ya karşı yapılan mücadeleyi hem fiziki hem de ideolojik olarak artırabilmek için öneriler sunmuşlardır. Sayın Adnan Oktar’ın bu konudaki TV programlarından derleyerek hazırladıkları yazılı notları kendilerine vermişlerdir.

EMNİYET İSTİHBARAT DAİRESİ BAŞKAN YARDIMCISI – (ANKARA, YILDIZ SEMTİ)

Arkadaşlarımız Hüma Babuna, Ceyda Babuna 2017 sonu 2018 yılı başlarında Emniyet İstihbarat Daire Başkanlarından randevu istediler ve İstihbarat Daire Başkan Yardımcısına yönlendirildiler. Kendisini Ankara Yıldız’daki makamında ziyaret ettiler. Terör Daire Başkanlığındaki görüşmelerin bazılarına katılan ve dindar gruplarla ilgilendiğini belirten bir kişi de vardı. Bu görüşmede arkadaşlarımız Sayın İstihbarat Başkan yardımcısına İngiliz Derin Devletinin Türkiye’yi bölme planını anlattılar.

Ed Husain (asıl adı Muhammed Mahbub Husain) Morton Abramowitz ve Henri Barkey isimli istihbaratçıların Bipartisan Policy Center adlı düşünce kuruluşu kapsamında hazırladıkları raporu kendilerine sundular. (Bu rapor halka açık ulaşılabilir bir kaynakta bipartisanpolicy isimli sitede yayınlanmıştır) Bu raporda 2014 sonrasında Türkiye’de yaşanacak olaylar yer almakta, 2016 hain darbe girişimi öncesindeki olaylar adeta arka arkaya sıralanmakta ve ekonomik kriz çıkacağı ve sonunda bir gücün Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı devireceği anlatılmaktadır. (Sayın Erdoğan’ı tenzih ederiz) Daha evvel Terör Daire Başkanlığındaki görüşmelerimize katılan beyefendi arkadaşlarımıza, “Sizleri çok yakından takip ediyoruz. Getirdiğiniz tüm bilgileri inceliyorum, konuya vakıfım” demiştir. Arkadaşlarımız gerek PKK aleyhine gerekse de diğer konularla ilgili kendisine defaatle bilgi vermişlerdir.

Bu gibi ziyaretlerde arkadaşlarımızın görüştükleri tüm Devlet yetkilileri bizlerin ne kadar milli-manevi yönü güçlü insanlar olduğumuzu hem bilmekte hem de ifade etmektedirler. İngiliz Derin Devletinin Türkiye’yi bölme planını tüm gücümüzle deşifre ettiğimizi ve bu sebeple devamlı FETÖ ve İngiliz Derin Devletinin komplolarına maruz kaldığımızı da bilirler.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KOM DAİRE BAŞKAN YARDIMCISI SN. BURHAN AKÇAY İLE GÖRÜŞMEMİZ

Arkadaşlarımız Hüma Babuna ve Ceyda Ertüzün, 12 Kasım 1999’da BAV Camiasına yönelik olarak yapılan haksız polis operasonu sırasında ve sonrasında yaşanan hukuksuzlukları gözaltı sürecinde İstanbul Organize Suçlarla Şube Müdürü Adil Serdar Saçan ve bazı emniyet mensuplarının Tuba Babuna Örmen ve arkadaşlarına yaptıkları işkenceleri 2007’de Üsküdar Adliyesi’nde Sn. Adnan Oktar ve arkadaşlarına yönelik olarak başlatılan soruşturma sürecinde FETÖ mensubu emniyet görevlilerinin yaptıkları kumpasları, usulsüzlükleri, görev suiistimallerini, bunlarla ilgili arkadaşlarımızın resmi makamlara yaptıkları şikayet başvurularını anlattılar. Ülkemizin bekası ile ilgili konularda alınabilecek önlemler, PKK ile Devletimizin yaptığı silahlı mücadelenin yanında fikri mücadelenin de çok önemli olduğu, 15 Temmuz darbe girişiminin bir daha darbe olmaması için alınabilecek önlemlerle ilgili gözlemlerini hem sözlü hem de arkadaşlarıyla birlikte hatırladıkları yazılı bilgi notu halinde sundular.

İngiliz derin devletinin ülkemiz ve İslam dünyası üzerinde oynadığı oyunlarla ilgili gözlemlerini, ABD’deki düşünce kuruluşu CFR üyesi olan İngiliz ajanı Ed Husain’in Türkiye’ye kritik dönemlerde yaptığı ziyaretler, kurduğu ilişkiler ve yazdığı tweetlerle ilgili gözlemlerini anlattılar. Hazırlayanlar arasında Ed Husain’in de olduğu 2014 Türkiye Yerel Seçimleri öncesinde ABD’deki düşünce kuruluşu Bipartisan Policy Center tarafından yayınlanan , 15 Temmuz hain darbe girişimini 2 yıl öncesinden haber veren, içerisinde ülkemiz ve Cumhurbaşkanımız aleyhinde ifadeler bulunan (internette mevcut olan Sn. Recep Tayyip Erdoğan) raporu bilgi notu halinde sundular.  17-25 Aralık kumpası Gezi olayları ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında arkadaşlarıyla birlikte Devletimize, Hükümetimize ve Sn. Cumhurbaşkanımıza verdikleri destekten bahsettiler. Ed Husain’le birlikte Türkiye’ye gelip bazı resmi makamlarda ziyaretlerde bulunan İngiliz Derin Devletine bağlı bazı kişilerin Devletimiz, Hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan ve İslam dini aleyhine yaptıkları faaliyetlerle ilgili gözlemlerini aktardılar. A9 TV’deki programların modern gençlik üzerinde olumlu etkilerinden arkadaşlarımızın düzenlediği konferanslar, sergiler, makale ve kitap çalışmalarından bahsettiler. Ordumuza, polisimize verdiğimiz desteği anlattılar. Camiamıza yönelik PKK, DEAŞ, DHKP-C, El- Kaide gibi terör örgütlerinin tehditlerini anlattılar.

Sn. Burhan Akçay arkadaşlarımız Ceyda Ertüzün ve Hüma Babuna’yı ziyaretlerinde de çok nezaketle karşıladı, çay kahve ikramlarında bulundu. Arkadaşlarımız Sn. Akçay’a Sn. Adnan Oktar’ın kitaplarını sundular.

ANKARA ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRÜ (2017) SN. MUSTAFA AYAN İLE GÖRÜŞMEMİZ

Arkadaşlarımız Ceyda Ertüzün ve Hüma Babuna Sn. Mustafa Ayan’ı makamında iki defa ziyaret edip görüşmüşlerdir. İkinci ziyaretleri ağustos 2017 ‘dedir.

Yaşadıkları hukuksuzluklar, 2007’de Üsküdar Adliyesi’nde Sn. Adnan Oktar ve arkadaşlarına yönelik olarak başlatılan Ceyda ve Hüma kardeşlerin, Ceyda Hn.’ın çocuklarının da dahil edildiği soruşturma sırasında FETÖ mensubu bazı emniyet müdürlerinin yaptıkları usulsüzlükler, görev suiistimalleri ve bu konuda resmi makamlara yaptıkları şikayet başvurularını anlatmışlar.

1999’da İstanbul Organize Suçlar Şubesinde Adil Serdar Saçan ve bazı emniyet görevlilerinin arkadaşlarımıza yaptıkları işkenceler İngiliz Derin Devleti’nin Türkiye ve İslam dünyası üzerinde oynadığı oyunlar PKK ile fikri mücadelenin önemi, 15 Temmuz hain darbe girişimi, bir daha darbe olmaması için alınabilecek önlemlerle ilgili gözlemlerini sözlü ve arkadaşlarıyla birlikte hatırladıkları yazılı bilgi notu halinde sunmuşlardır. Ed Husain’in kritik dönemlerde Türkiye’ye yaptığı ziyaretler, kurduğu ilişkiler ve yazdığı tweetlerle ilgili gözlemlerini aktardılar. Ve 2014 Yerel seçimleri öncesinde Bipartisan Polisy Center adlı düşünce kuruluşu tarafından yayınlanan 15 Temmuz hain darbe girişimini 2 yıl öncesinden haber veren, içinde ülkemiz ve Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde ifadeler bulunan 2014 Turkey Local Elections başlıklı raporu bilgi notu halinde sundular. A9 TV’deki programların modern gençlik üzerindeki olumlu etkilerinden, arkadaş grubumuzun düzenlediği konferanslar, sergiler, internet siteleri, makale ve kitap çalışmalarından bahsettiler.

17-25 Aralık, Gezi olayları ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında arkadaşlarımızın Devletimize, Hükümetimize ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri desteklerden bahsettiler.

Sn. Mustafa Ayan her iki ziyaretlerinde arkadaşlarımızı nezaketle karşıladı. Çay kahve ikramlarında bulundu. Arkadaşlarımız Sn. Ayan’a Sn. Adnan Oktar’ın kitaplarından bazılarını sundular.

Daha yeni Daha eski